Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δηλαδή βγήκαν τα windows 7???? humor attempt... ...fail αν δεν ήταν humor... ...Fail at Failing (that's not a double negative)
fasmatikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τώρα τι να πω για το Live update των windows....μου το εμφάνησε κανονικά στο update (από τώρα και όχι στις 30/6)και ενώ το είχα κατεβάσει από το direct link της microsoft επέλεξα να κάνω το Update από κει....και μια χαρά ...το SP2 εγκαταστάθηκε ...και όπως είπε και ο thresh....minor fixes και πιο γρηγορο boot up και shutdown....δεν συνάντησα μέχρι τώρα κάποιο άλλο πρόβλημα.........
GCMH Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Και εγώ το κατεβάζω μέσω Windows Update σε Vista 32 Αγγλικά... για να δούμε...
Marvellous Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Παιδια εγω ειχα βαλει το SP 2 beta..Tωρα τι κανω? Μπορω να βαλω απο πανω αυτη την version η θα γινει χαμος?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Παιδια εγω ειχα βαλει το SP 2 beta..Tωρα τι κανω? Μπορω να βαλω απο πανω αυτη την version η θα γινει χαμος? Uninstall την beta.Οχι απο πανω.(Νομιζω πως δεν σ αφηνει ετσι κ αλλιως αλλα μην το δοκιμασεις αδικα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 σε καλές μαϊμούδες αμφιβάλω
af9pk Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 είχαμε κανένα κρούσμα απομαϊμουδοποίησης? Σε 64bit Ultimate, όλα καλά!
Dark Scizor Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Εγώ πάλι το πέρασα από τη στιγμή που έγινε leak (Ultimate x64 English). Μια χαρά ήταν πρίν με το SP1, μια χαρα και με το SP2. Μάλιστα μοιάζει να αποκρίνεται πιο γρήγορα με το SP2.
lefteris_88 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Τι γινεται εδω ρε παιδια;;; Μονο εγω αντιμετωπιζω προβλημα με την εγκατασταση; Κανονικα μου το εμφανισε στο windows update το μεχρι και την εγκατασταση ολα ρολοι και με το που κανει επανεκκινηση κολαει στο "installing service pack. stage 3/3 100% complete" μενει εκει 5 με 6 λεπτα και μου εμφανιζει "service pack did not install. reverting changes (error: 80004005)" εχω δοκιμασει μεχρι τωρα καμια δεκαρια φορες χωρις αποτελεσμα. μπηκα σε ολα τα κοινα φορουμ δοκιμασα τα παντα μεχρι και απεγκατασταση antivirus και firewall... εκανα και καποια εξτρα updates. Τελος παντων οτι διαβασα η μπορουσα να κανω το εκανα... Αν καποιος αντιμετωπιζει κατι παρομοιο η μπορει να βοηθησει ας πει καποια ιδεα. Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αν καποιος αντιμετωπιζει κατι παρομοιο η μπορει να βοηθησει ας πει καποια ιδεα. Ευχαριστω. Αντιστοιχο προβλημα στο laptop της κοπελιας μου με το sp1 ομως.Λαγους με πετραχηλια του χω ταξει αλλα τιποτα.Ακομα δεν εχω καταφερει να το εγκαταστησω
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ρε μπας και πατε να εγκαταστησετε το αγγλικο στα ελληνικα Vista?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ρε μπας και πατε να εγκαταστησετε το αγγλικο στα ελληνικα Vista? Νot me.. ελληνικα
lefteris_88 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ρε μπας και πατε να εγκαταστησετε το αγγλικο στα ελληνικα Vista? οχι ... δεν νομιζω να ειμαι κ τοσο χαζος αλλα μου εχει κανει και εμενα περιεργια που λεει θα κυκλοφορησει στο windows update στις 30 Ιουνιου και μου το εχει βγαλει απο τωρα αλλα ματαια τιποτα δεν γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις