Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 24''+

Msok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέγιστη Ανάλυση: 1920x1080

don't like this one...χάνεις 120 pixels και έχει πιο μεγάλο dot pitch :-(

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά πήρα την Samsung από Ε-Shop στα 214 ευρώπουλα...

Τα σπάει... Πολύ καλή οθονούλα...

Δε σε προλαβα :)

εγω πηρα την LG W2442PA-BF με 209 ευρω.

πολυ καλη οθονη 24",και με full-hd.και με 2ms.οσο για της γραματα που φαινονται μικρα,δεξι κλικ σε ενα κενο σημειο,ιδιοτητες,εμφανιση,και επελεξε μεγαλα γραματα.εχει 3 επιλογες.βαλε την μεσαια και εισαι οκ :)

Δημοσ.

Για σας και πάλι :) πως πάει εγω ακόμα ψάχνω να δω τι θα πάρω...

Πήγα χθες στα 2 "Μεγάλα" καταστήματα του Ηρακλείου για να δω και από κοντά τις οθόνες μήπως μου κάνει κάποια κλίκ.

Το τι είδα δεν λέγετε Πρώτα πήγα στο Multirama εκει είχαν 4-5 οθόνες όλες κι όλες, 2 που θυμάμε μια Viewsonic 2260 με ένα καμένο pixel στο κέντρο της( ωραία διαφήμιση) , και μία LG L207w που ήταν ακριβότερη από τις άλλες (γιατί???)

Ο seller περισοτερα γνώριζα εγώ από εκείνον....

Στο Plaisio ήταν καλύτερα από άποψη πικοιλίας περισσότερα monitors αλλά οι sellers αλλού κι αλλού, κάποια στιγμή ήρθε ένα παιδί και τον ρώτησα κάποια πράγματα.

Τελικά αυτός μου πρώτηνε 2 samsung τις P2270 και P2370

Εγώ κόλησα με το νέο LG W2261VP.

Ακόμα βέβαια δεν έχω δεί το Παραπάνω μοντέλο που πήρε ο φίλος w2442pa.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Περιμένω εντιπώσεις....

Thanks!

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως έχω ξαναπεί δεν προτείνω οθόνες με ανάλυση 1920χ1080 όταν μπορείς να πάρεις 1920χ1200

Δημοσ.

Για σας παιδια πως πάει?

Εχει δει κανείς την νέα w2363v της LG την είδα σε ένα video και τα είδα όλα

http://hadouken.tv/forums/index.php/topic,1397.msg20728.html

ξέρετε κάτι για το συγκεκριμένο μονιτορ??

Α και Thresh έχεις δίκιο για την ανάλυση, απλώς ρωτούσα αν είναι τα μονιτορ καλά, τίποτα άλλο.

Thanks!

Δημοσ.

Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποια 22'' οθόνη pc η οποία όμως να έχει ωραίο κι εντυπωσιακό design;

Προορίζεται μόνο για internet και καμιά ταινιούλα.

ΤΙΑ :)

Δημοσ.
  • Super Moderators
Δημοσ.
Αρχισαμε......

http://cgi.ebay.co.uk/New-UK-Dell-Ultrasharp-U2410-24-Inch-IPS-Widescreen_W0QQitemZ270448654251QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_Monitors?hash=item3ef7fef7ab&_trksid=p3286.c0.m14

460+48=508 λιρες=577 ευρω....

Ακριβουτσικη....αλλα πρωτο πραγμα!

τι βρίσκεις φτηνότερα στο pcbuyit και κάτι μου λέει πως θα είναι ακόμα πιο φτηνά στο oc.uk

Δημοσ.
τι βρίσκεις φτηνότερα στο pcbuyit και κάτι μου λέει πως θα είναι ακόμα πιο φτηνά στο oc.uk

οντως! αλλες 8 λιριτσες κατω συνολικα, αρα αλλα 10 ευρουλακια. 567...

Με τρωει η τσεπη μου, αλλα θελω να δω και την nec 23"...

Εντωμεταξυ τωρα που βρεθηκε τροπος να συνδεσεις την apple cinema 24" σε PC, ειναι απιστευτη ρε γμτ, το λατρευω που ειναι ΚΑΙ IPS, ΚΑΙ Glossy, αλλα ακομα πιο τρελα λεφτα η ατιμη, και κωλο-apple.....ακου εκει 1 χρονο εγγυηση...

• Super Moderators
Δημοσ.

περιμένω να την φέρει το oc.uk...

μέσα στο Σεπτέμβριο λογικά θα την παραγγείλω, 3 χρόνια εγγύηση, 0 pixel και factory calibrated! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...