Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 24''+

Msok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τα χρηματα που διαθετω ειναι γυρω στα 300 ευρω:-)Ωραιες οι οθονες που προτεινες φιλε georgeman αλλα μαλλον θα αναγκαστω να παρω την οθονη απο e-shop να την παρω και με δοσεις οταν βγαλω αυτην την καρτα που σου βγαζουν εκει.Αρα με βλεπω να επιλεγω την t240

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω αρκετο καιρο την samsung 24hd και μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη οθονη-τηλεοραση.;)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι στην 2448HC ΔΥΟ ριβιου υπαρχουν, και αυτα ειναι κακο χρονο να χουν... μιση σελιδα :P

Αν δεν εχεις πηγη φωτος πισω σου, παρτην! Αλλιως οχι γιατι ειναι glossy και θα βλεπεις το φως.

Δημοσ.

Από άποψη ποιότητας εικόνας η hp μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Μάλλον κ γω αυτή θα χτυπήσω

Ολες αυτες ειναι απλες οθονες, με απλα πανελ, οποτε ειναι ολες ιδιες στη απεικονιση. Κοιταξτε λοιπον ποια σας αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα και ποια σας παρεχει καποια επιπλεον πραγματα, οπως δεκτη τηλεορασης, usb hub κτλ.

Μια 24" εχει ιδια αναλυση με μια 26" απλα η δευτερη ειναι πιο ξεκουραστη επειδη εχει πιο μεγαλο κοκο και κατα καποιο τροπο ειναι σαν "μεγαλωμενα" ολα. Για αυτο τον λογο επικρατησαν πολυ καιρο οι 19" αρες ενω ολοι εδιωξαν πολυ γρηγορα τις αθλιες 20" με 1600 αναλυση που ηθελες μεγενθυντικο φακο να δουλεψεις

• Moderators
Δημοσ.

Μη το λες για την απεικονιση.

Η HP ειναι Glossy (αρα εχει αβαντάζ στα χρωματα), και εχει και Wide Color Gamut, καλυπτοντας μεγαλυτερο ευρος του φασματος των χρωματων απ οτι ενα τυπικο TN panel.

Δημοσ.

Για την μικρότερη Brilance 220CW ποιά η γνώμη σας, τί ψάρια πιάνει ;;

Μ' εντυπωσίασε η πιστοποίηση TCO'06, σε καμία άλλη δέν το έχω δεί, ώς τώρα.

• Moderators
Δημοσ.

Mια απλη τυπικη TN 22ρα... Εμενα τα 1680x1050 αναλυση δε μου εφθαναν, γιαυτο πηγα σε κατι καλυτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.
εμενα παλι μεγαλη μου φαινεται η 24'',δεν ξερω γιατι

είσαι hobbit μάλλον :P

• Moderators
Δημοσ.
εμενα παλι μεγαλη μου φαινεται η 24'',δεν ξερω γιατι

Κι εμενα το ιδιο μου φαινοταν. Σε 5 μερες επαψε :P

είσαι hobbit μάλλον :P

ΕΛΙΩΣΑ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλον δεν εχει δικια σου να την χρησιμοποιεις

Δεν καταλαβα Jesus :P

Δημοσ.
Αν αναρωτιεσαι παντως αν θα σου φανει μεγαλη η 24ρα, ενα εχω να δειξω:

xlimitzouras.jpg

Ειναι απολαυστικοτατη!

Συμβουλη: Επελεξε κατι με ψηφιακη εισοδο σηματος, και κατα προτιμηση να εχει 1200 πιξελ υψους.

:shock: τι κάνουν τα mouse αριστερά από το πληκτρολόγιο;! :-)

και για τον φίλο μας που θέλει 24'' εγώ θα του πω ότι για να διακρίνεις κείμενο σε 24'' με 1920x1200 ανάλυση πρέπει να έχεις το κεφάλι σου σχεδόν κολλημένο στην οθόνη,(λόγω του μικρού μεγέθους των pixels για να χωρέσει η ανάλυση σε 24''), σε μια απόσταση 30-40 εκατοστά. Για ταινίες και games καλές είναι στην native resolution αλλά για κείμενο internet κλπ θα τυφλωθείς, ειδικά αν είναι και tn panel. Αυτά από προσωπική εμπειρία.

• Moderators
Δημοσ.
:shock: τι κάνουν τα mouse αριστερά από το πληκτρολόγιο;! :-)

Υπαρχουν και αριστεροχειρες στον κοσμο αυτο :P

και για τον φίλο μας που θέλει 24'' εγώ θα του πω ότι για να διακρίνεις κείμενο σε 24'' με 1920x1200 ανάλυση πρέπει να έχεις το κεφάλι σου σχεδόν κολλημένο στην οθόνη,(λόγω του μικρού μεγέθους των pixels για να χωρέσει η ανάλυση σε 24''), σε μια απόσταση 30-40 εκατοστά. Για ταινίες και games καλές είναι στην native resolution αλλά για κείμενο internet κλπ θα τυφλωθείς, ειδικά αν είναι και tn panel. Αυτά από προσωπική εμπειρία.

Χμμ τοτε υποθετω οτι επρεπε να εχω τυφλωθει χρονια τωρα (πιο παλια ειχα και 17" TFT, με μικροτερο dot pitch απο τις 24ρες). :o

Μπααααααα....

Μια χαρα ειναι, μπορεις ανετα να εισαι στο μισο μετρο. Εκτος αν εχεις μυωπια. Εγω εχω, αλλα τι τα χουμε τα γυαλια και τους φακους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...