Προς το περιεχόμενο

Ο Η/Υ χάνει την ημερομηνία.

ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολογιστής αρκετών ετών άρχισε να χάνει την ημερομηνία, έγινε αλλαγή της μπαταρίας, αλλά το “βιολί” συνεχίζεται. Κάποια ιδέα;

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,πολλες φορες εχω και εγω το ιδιο προβλημα.βασικα εμενα εκτος οτι χανει την ημερομηνια χανει νομιζω και τα settings του bios.JIMBOAthens welcome screen εννοεις το πρωτο πραγμα που βλεπεις οταν ανοιγεις το Pc και σου δειχνει τους σκληλους δισκους που εχεις κλπ..?(που εκει σου βγαζει να πατησεις F1).Αν εννοεις αυτο εμενα αυτο μου βγαζει.Λογικα μπαταρια ειναι ετσι?

Δημοσ.
Μόνο την ημερομηνία χάνει ή όλα τα settings του Bios? Σου κολλάει στο welcome screen των XP?

Χάνει μόνο την ημρομηνία και δεν κολλάει πουθενά.

Δημοσ.

Άλλαξε την μπαταρία του bios.Είναι στρόγγυλη και μπορείς να βρεις μια τέτοια σε ένα ρολογάδικο.

Δημοσ.

Βασικά εγώ θα κοιτούσα οτι οι ρυθμίσεις της ώρας αντιστοιχούν σε αυτο της αθήνας η της ελλάδας δε θυμάμαι τι έχει. δηλαδη οτι είσαι (gmt +3)

Δημοσ.

Αφου το παιδι ειπε στη αρχη οτι εχει αλλαξει μπαταρια:mad: Νομιζω οτι πρεπει να κοιταμε καλητερα πριν απαντησουμε. Οσο για το προβλημα μπορει να εχει βαλει λαθος ζωνη ωρας π.χ. +1 αντι για +2 που ειναι η Ελλαδα και οταν συνδεεται στο ιντερνετ να τον πηγαινει αυτοματα στο +2 ή κατι παρομιο.

Δημοσ.
Αφου το παιδι ειπε στη αρχη οτι εχει αλλαξει μπαταρια:mad: Νομιζω οτι πρεπει να κοιταμε καλητερα πριν απαντησουμε. Οσο για το προβλημα μπορει να εχει βαλει λαθος ζωνη ωρας π.χ. +1 αντι για +2 που ειναι η Ελλαδα και οταν συνδεεται στο ιντερνετ να τον πηγαινει αυτοματα στο +2 ή κατι παρομιο.

Όπως ακριβως το είπες.. :-)

Δημοσ.

Ή η μπαταρία που έβαλε ήταν χαλασμένη.

Δημοσ.

Αν η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα, υπάρχει μία πιθανότητα να έχει κάτι η μητρική σου. Κάνε ένα bios update και αν δε διορθώνεται η κατάσταση, αν είσαι στην εγγύηση πήγαινέ την για έλεγχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...