Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για ανεμιστηρακια

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να ελενγει τα ανεμιστηρακια που ειναι συνδεδεμενα στην μητρικη και οταν ανοιγει ο υπολογιστης να δουλευει το ανεμιστηρακι στο 50% ασ πουμε...οχι να το ρυθμισω οταν ανοιξω το pc αλλα με το που ανοιξω το pc σαν το speed fan...εχω παρει εναν 12αρι που κανει θορυβο αστα...:devil:

Δημοσ.

Αν θέλεις να δουλεύει αμέσως με το που ανοίγει ο υπολογιστής (και όχι με το που φορτώνουν τα Windows), δε μπορεί να είναι πρόγραμμα Windows. Λογικό νομίζω, έτσι;

Εγώ π.χ. κάνω αυτό που περιγράφεις, ρυθμίζοντας κατάλληλα το BIOS ώστε να ρίχνει την ταχύτητα των ανεμιστήρων που έχω συνδέσει στο PWM header fan. Δεν είναι όμως κάποια στάνταρ ρύθμιση, κοινή σε όλους τους κατασκευαστές. Η ASUS το ονομάζει Q-Fan και διαθέτει (στη μητρική μου) έχει τρία profiles: Quiet, Optimal, Performance. Ο κατασκευαστής της δικής σου μητρικής μπορεί να το ονομάζει αλλιώς.

Δημοσ.
Αν θέλεις να δουλεύει αμέσως με το που ανοίγει ο υπολογιστής (και όχι με το που φορτώνουν τα Windows), δε μπορεί να είναι πρόγραμμα Windows. Λογικό νομίζω, έτσι;

Εγώ π.χ. κάνω αυτό που περιγράφεις, ρυθμίζοντας κατάλληλα το BIOS ώστε να ρίχνει την ταχύτητα των ανεμιστήρων που έχω συνδέσει στο PWM header fan. Δεν είναι όμως κάποια στάνταρ ρύθμιση, κοινή σε όλους τους κατασκευαστές. Η ASUS το ονομάζει Q-Fan και διαθέτει (στη μητρική μου) έχει τρία profiles: Quiet, Optimal, Performance. Ο κατασκευαστής της δικής σου μητρικής μπορεί να το ονομάζει αλλιώς.[

δεν μου πηγε καθολου το μυαλο εκει φιλε μου:X(ειμαι τραγικος...:rolleyes:)ΑSUS εχω και εγω...το εχω δει στα BIOS αλλα δεν μου εκανε κλικ:mad:...ευχαριστω:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...