Bigi444444 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ναι.Και πιο νωρίς το κάνει βέβαια. Χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη εμπειρία με adventures πάντως νομίζω πως θα μπορούσαν να έχουν λίγο μεγαλύτερη ποικιλία στα λόγια.Όταν εξετάζεις ένα αντικείμενο πχ να μη λέει κάθε μα κάθε φορά τα ίδια.Και επίσης παρατήρησα ότι σε μερικά σημεία επαναλαμβάνονταν αυτούσια ολόκληρα κομμάτια από τους διαλόγους αμέσως μετά από την πρώτη φορά που ελέχθησαν. Όχι ότι μειώνουν την αξία του παιχνιδιού ιδιαίτερα, αλλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να έχουν προσεχθεί.Κι εγώ όπως είπα κιόλας δεν έχω καμιά εμπειρία με adentures, πόσο μάλλον ένας που έχει άλλα standards.
fearwhatnow Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κυκλοφορει για αγορα σε gamersgate.com και απο θειος.γιουεσει.κομ.
mitsakhs Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 περιμενουμε.... gali diegrapse kana pm den mporis na paris alla
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Πιο εκνευριστικη φωνη κεντρικου χαρακτηρα δεν πρεπει να εχει υπαρξει σε αλλο παιχνιδι. Και οι γριφοι μεχρι στιγμης ειναι για 5χρονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.