Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κυκλοφόρησε ένα χορταστικό demo της έκδοσης του παιχνιδιού της Daedalic με διαλόγους και υποτίτλους στα αγγλικά (=0&tx_mmdownloads_pi1[mode]=1&tx_mmdownloads_pi1[sort]=dl.crdate:1&tx_mmdownloads_pi1[showUid]=138"]link 1, mirror) (600 MB). Το παιχνίδι είναι ένα point & click adventure και έχει ήδη κυκλοφορήσει στα γερμανικά, έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Το demo καλύπτει ένα μέρος από το πρώτο (από τα τέσσερα συνολικά) κεφάλαια του παιχνιδιού. Πολύ καλή αισθητική στα γραφικά και animations (έχει κάτι από Broken Sword), interface που θυμίζει Monkey Island 3/Full Throttle εποχές, ενδιαφέρουσα ιστορία, hint system που δείχνει με ποια σημεία μπορείς να αλληλεπιδράσει ο χαρακτήρας του Sadwick και σχετικά απλοί γρίφοι (για το demo μιλάω μόνο) για να σε βάλουν στο κλίμα Ο 12χρονος Sadwick είναι ένας μελαγχολικός clown που ζει μαζί με τον αδελφό του Ben και τον παππού του, ταξιδεύοντας με το τσίρκο τους σε έναν όμορφο αλλά και επικίνδυνο φανταστικό κόσμο. Ο Sadwick με σύντροφό του το ζωάκι του (νομίζω είναι μια κάμπια), τον Spot, θα προκαλέσει σε μερικές μέρες το τέλος του κόσμου. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις από το demo. Το μόνο πρόβλημα που του βρήκα είναι ότι σε κάποια σημεία (λίγα) οι υπότιτλοι παρουσίαζαν κάποια glitches και εξαφανίζονταν πιο γρήγορα από όσο έπρεπε κόβοντας το αντίστοιχο speech στη μέση. (δεν γνωρίζω αν είναι γνωστό πρόβλημα του παιχνιδιού ή αν φταίει κάτι στο PC μου για αυτό). Η πλήρης έκδοση αυτή κυκλοφορεί στις 23/04/2010 και είναι ήδη διαθέσιμη για pre-order σε τιμές που ξεκινούν από 17 ευρώ (πχ Amazon.co.uk). Και τo trailer της αγγλικής έκδοσης: Επίσημο site στα αγγλικά: The Whispered World
shodan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το αναμένουμε!!!! 3 ζήτω παρακαλώ για τα καρτουνίστικα γραφικά!!
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το έχω δει το game εδώ και καιρό αλλά εκτός από τα πανέμορφα γραφικά περιμένω να έχει λογικούς γρίφους ωραίο story και επιτέλους οι αναλύσεις να ανεβαίνουν σε όποιο mode θέλουμε κάτι που στα περισσότερα adventure δεν γίνετε...
nickvog Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Στο Play.com το έχει 19,49 € μαζί με τα μεταφορικά. Το παρήγγειλα !!! Μου φέρνει γλυκιές αναμνήσεις από την εποχή του κλασσικού DISCWORLD !!!! http://www.play.com/Games/PC/4-/11417971/The-Whispered-World/Product.html
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ...και επιτέλους οι αναλύσεις να ανεβαίνουν σε όποιο mode θέλουμε κάτι που στα περισσότερα adventure δεν γίνεται. Στο demo πάντως δεν έχει τέτοια επιλογή. Διαβάζω σε forum ότι είναι 1024χ768 4:3 max. Όχι ότι με χαλάει η απουσία της βέβαια, τα γραφικά δείχνουν πολύ όμορφα (για μένα) και στην ανάλυση που παίζει το παιχνίδι. Εννοείται πως συνιστώ να παίξετε πρώτα το demo για να διαπιστώσετε αν σας αρέσει (ανάλυση, ατμόσφαιρα, γρίφοι, ιστορία), πριν το αγοράσετε. Στο Play.com το έχει 19,49 € μαζί με τα μεταφορικά. Το παρήγγειλα !!!http://www.play.com/Games/PC/4-/11417971/The-Whispered-World/Product.html Κι εγώ ψηνόμουν σήμερα να το πάρω από εκεί, αλλά σε αυτή τη σελίδα έχουν βάλει το trailer από τη γερμανική έκδοση, και γενικά έχει ένα πρόχειρο στήσιμο, και διστάζω. (τους έχω στείλει μήνυμα ότι η σελίδα χρειάζεται το σωστό trailer).
Bigi444444 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Στη γερμανική έκδοση μου είχα παίξει θυμάμαι έπαιζε μόνο σε 1024 πάντως.Και αναριωτιέμαι, καλά τόσο δύσκολο είναι να ενσωματώσουν δυνατότητα αλλαγής της ανάλυσης;Τα ίδια και με το vampyre story... Δε θέλω να σκέφτομαι αυτούς με τις 24ρες τι μπαρμπαδάκια θα βλέπουν...
nickvog Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Φίλε Praetorian, δεν νομίζω να δώσει το Play.com γερμανική έκδοση, αφού είναι δεδομένο ότι τέλος του μήνα βγαίνει η αγγλική full version. Aγοράζω κάποια χρόνια από κει και μόνο σωστά έχω δει, οπότε τους εμπιστεύομαι. Ακόμη και σε υπερβολικά αργοπορημένες παραδόσεις (εξαιρετικά σπάνιο) τους είχα γράψει και μου το ξαναέστειλαν, ενώ έφτασε και το αργοπορημένο... Άψογοι. Πάντως, για το αγγλικό trailer δείτε και ΕΔΩ... http://game20.gr/news/the-whispered-world-international-trailer-3454/ Το game φαίνεται διαμάντι και δεν πρέπει να το προσπεράσουμε, νομίζω.
jim22479 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 τετοια παιχνιδια πρεπει να τα αγοραζουμε αυθεντικα . Και μονο απο τις εικονες ειναι ενα εργο τεχνης . Μακαρι να μιμηθουν και αλλες εταιρειες τετοιες παραγωγες
Bigi444444 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ρε σεις πάω στο σπίτι της shana, γυρνάω το ρολόι στις 12:30, διαβάζω τη φωτισμένη σημείωση και δε μπορώ να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. Edit: οκ την εμφάνισα. Πάντως το μόνο που δε μου αρέσει είναι η φωνή του sadwick (αν και την έχω συνηθίσει σε ένα βαθμό πλέον).Κατά τα λοιπά είναι πολύ καλό.Μου άρεσε ιδιαίτερα το αίσθημα αποξένωσης και απογοήτευσης του ήρωα αλλά και η συμπάθεια που προκαλεί.Είμαι περίεργος να δω στο τέλος ο Ben πως θα αντιμετωπίζει το μικρό έχοντας καταφέρει όσα μας επιφυλάσσουν οι δημιουργοί.
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 (Τεχνική) ερώτηση για όποιον προχώρησε το demo αρκετά/ ή το τελείωσε: Σε μερικές στιγμές, ειδικά στο σπίτι της Shana, (πχ όταν πας να πάρεις τα notes αρχικά χωρίς να έχεις κάνει κάτι) δεν ακούγονται άσχετες ατάκες με αυτά που γράφει ο υπότιτλος (και από άλλο χαρακτήρα);
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 (Τεχνική) ερώτηση για όποιον προχώρησε το demo αρκετά/ ή το τελείωσε: Σε μερικές στιγμές, ειδικά στο σπίτι της Shana, (πχ όταν πας να πάρεις τα notes αρχικά χωρίς να έχεις κάνει κάτι) δεν ακούγονται άσχετες ατάκες με αυτά που γράφει ο υπότιτλος (και από άλλο χαρακτήρα);
Bigi444444 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ναι.Και πιο νωρίς το κάνει βέβαια. Χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη εμπειρία με adventures πάντως νομίζω πως θα μπορούσαν να έχουν λίγο μεγαλύτερη ποικιλία στα λόγια.Όταν εξετάζεις ένα αντικείμενο πχ να μη λέει κάθε μα κάθε φορά τα ίδια.Και επίσης παρατήρησα ότι σε μερικά σημεία επαναλαμβάνονταν αυτούσια ολόκληρα κομμάτια από τους διαλόγους αμέσως μετά από την πρώτη φορά που ελέχθησαν. Όχι ότι μειώνουν την αξία του παιχνιδιού ιδιαίτερα, αλλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να έχουν προσεχθεί.Κι εγώ όπως είπα κιόλας δεν έχω καμιά εμπειρία με adentures, πόσο μάλλον ένας που έχει άλλα standards.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.