Wickerman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Hi το xbox μου εμπενε sto xbox live αλλα τωρα προσπαθω να μπω στο xbox live και τπτ αλλαξα 3 ethreable cable και τπτ μιπως μπορειτε να μου πειτε τι επαθε?
Wickerman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Παλια εμπενα στο xboxlive και μια μερα ξαφνικα δεν εμπενε ε λεω κατι θα επαθε το ρουτερ το εκανα restart τπτ αλλαξα Ethreable cable (καπως ετσι λεγετε) παλι τπτ το ξανααλλαζω παλι τπτ δεν ξερω τη να κανω
Whiteyez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τώρα που είναι και καλοκαίρι μήπως έκανε κανένα Banάκι; Το έχεις φλασαρισμένο;
aggelos7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 δωσε μας το error code που σου βγαζει οταν κανει fail.
Wickerman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μπανακι καθολου οτι φλας.Οταν εννοεις το error code πιο εννοεις?
epsilon753 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Φίλε wickerman περιέγραψε το πρόβλημα σου. μάλλον εννοείς ethernet... Αν έχει φλασάρει την κονσόλα και χρησιμοποιείς μη stealth αντίγραφα μπορεί να σε έχουν κάνει ban (να σου απαγορεύουν την είσοδο) από το live. Τι κωδικό σφάλματος σου βγάζει; ΥΓ Επίσης φρόντιζε το θέμα του μηνύματος που ανοίγεις να είναι κατατοπιστικό. Το "Hi" δε χρειάζεται πάντα Φιλικά
Wickerman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν το εχω φλασαρει καθολου και λεει οτι πρεπει να κανω restart το ρουτερ και να περιμενω 30 δευτερα
The Dean Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν το εχω φλασαρει καθολου και λεει οτι πρεπει να κανω restart το ρουτερ και να περιμενω 30 δευτερα Έκανες τα test του 360;
StavrosD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Όταν το καλώδιο είναι συνδεδεμένο και το ΧΒΟΧ ανοιχτό, ανάβει το λαμπάκι στο πίσω μέρος του ΧΒΟΧ, εκεί που συνδέεις το καλώδιο δικτύου; Στο router ανάβει το λαμπάκι που δείχνει ότι έχει γίνει σύνδεση; Το router έχει συνδεθεί στο ίντερνετ; Αν έχεις φορητό δοκίμασε να το συνδέσεις στο καλώδιο που έχεις το XBOX, και κοίτα αν συνδέεται (σιγουρέψου ότι δεν χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.