klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Είναι προσβολή για ένα τόσο ενημερωμένο φόρουμ να μην έχουμε ένα θεματάκι για το νέο Ice age και για το Ice age γενικότερα. Μόλις γύρισα απο την 3d προβολή του Ιce age 3 και έχω να πώ μόνο τα καλύτερα. Εκτός του οτι πρόκειται μάλλον για το καλύτερο απο όλα τα ice age που έχουν βγεί, είχε και ΟΤΙ καλύτερο έχω δεί ποτέ σε 3d... Καταπληκτική υλοποίηση!!! Άν είστε φάν του Scrat και των υπολοίπων θα το ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!! Γέλιο απο την αρχή μέχρι το τέλος, πολλά απρόοπτα και γενικά άξιζε το ΚΑΘΕ ένα απο τα 12 συνολικά ευρώ του εισητηρίου. (αν και είμαι σίγουρος οτι μας έπιασαν τον (_i_) για κάποιο λόγο). Αν έχετε σκοπό να δείτε ΜΙΑ ταινία στον κινηματογράφο, τότε να επιλέξετε τυφλά αυτήν.. Τα γυαλιά δεν με κούρασαν ούτε λεπτό και το 3D υπήρχε έντονα παντού καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας. Τρέχτε!
Str Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εχει δει ποτε κανεις σας ρε παιδια 3d ταινια με γυαλια μυοπιας? τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? μηπως θα ηταν καλυτερο να παρω για ενα βρασυ φακους επαφης μιας χρησης?
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 που το παίζει σε 3d? Φαντάζομαι παντού. Εγώ το είδα μερικές μέρες πρίν την επίσημη πρώτη στο odeon στη θεσσαλονίκη το οποίο γενικά δεν εκτιμώ σαν κινηματογράφο αλλα ήταν το μόνο το οποίο είχε pre-προβολή. Όσο για αυτό με τα γυαλιά δεν έχω ιδέα.. λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και μπορείς απλά να βάλεις τα 3D γυαλιά πάνω απο τα δικά σου... Τρομερή απόδοση.
Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ωραία πρόταση klainmaingr. Έχω δει τα 1 και 2 και μου φαίνεται απίστευτο αυτό που λες, ότι το 3 δηλ να είναι το καλύτερο όλων. Αν το έχουν καταφέρει αυτό, τι να πω. Respect με όλη τη σημασία της λέξης.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εχει δει ποτε κανεις σας ρε παιδια 3d ταινια με γυαλια μυοπιας? τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?μηπως θα ηταν καλυτερο να παρω για ενα βρασυ φακους επαφης μιας χρησης? Έχω δει και δεν είχα πρόβλημα, μια χαρά γίνεται. Στη τελική πάρε τηλ στο κινηματογράφο που θες να πας και ρώτα, αν και πάνω κάτω τα ίδια γυαλιά πρέπει να έχουν όλοι οι κινηματογράφοι.
GIANNISPATRA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλά το παντού το παίζει σε 3d είναι σχετικό . Αν θεωρείται παντού η Αθήνα και Θεσσαλονίκη .. ! Επίσης κάποιο που είπε για τα γυαλιά : http://www.myfilm.gr/article5112.html αναφέρει : " Επίσης, τα γυαλιά του Dolby 3D χρησιμοποιούν κυρτά κρύσταλλα για να μειώνονται οι αντανακλάσεις και εφαρμόζονται άνετα πάνω σε γυαλιά μυωπίας." Τώρα αν χρησιμοποιούν αυτό το είδος πάρε και ρώτα .
Tuko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το είδα πριν λίγο. Έχει αρκετό γέλιο, αλλά περίμενα περισσότερα ^^ Παρόλα αυτά περνάει ευχάριστα η ώρα ^^ ( Ο Scrat ως συνήθως τα σπάει ο άτιμος )
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Φαντάζομαι παντού. Εγώ το είδα μερικές μέρες πρίν την επίσημη πρώτη στο odeon στη θεσσαλονίκη το οποίο γενικά δεν εκτιμώ σαν κινηματογράφο αλλα ήταν το μόνο το οποίο είχε pre-προβολή.Όσο για αυτό με τα γυαλιά δεν έχω ιδέα.. λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και μπορείς απλά να βάλεις τα 3D γυαλιά πάνω απο τα δικά σου... Τρομερή απόδοση. Τα γυαλιά πωλούνται χωριστά απο το εισητήριο; Πόσο βγαίνει συνολικά; Για την πλατεία odeon μιλάμε. Βασικά έπαιζε και στο village cosmos απο Δευτέρα 29/6 νομίζω...
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τα γυαλιά πωλούνται χωριστά απο το εισητήριο; Πόσο βγαίνει συνολικά; Για την πλατεία odeon μιλάμε. Βασικά έπαιζε και στο village cosmos απο Δευτέρα 29/6 νομίζω... To εισητήριο είχε 10 και τα γυαλιά τα "νοίκιαζες" 2 ευρώ. Δεν λέει να πας με δικά σου γυαλιά γιατί απο ότι είδα είναι διαφορετικά απο τα κλασσικά χαζογυάλια. Γενικά δεν το πάω μία το οντεόν και φαντάζομαι οτι παραφούσκωσαν τις τιμές για κάποιο λόγο. Η ταινία παρόλα αυτά τα έσπασε.. Σκέφτομαι αν παίζει 3d στα ster να ξαναπάω
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Οκ.Στα ster κι εγώ ήθελα να πάω αλλά δεν το έχουν προς το παρόν τουλάχιστον. Ευχαριστώ
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ναι, το 3d βγαίνει και μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους.
tarantules Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τα Village Cinemas στο Ρέντη έχουν τέτοια γυαλιά 3D ή έχουν τα απλά χάρτινα με τη μπλέ και κόκκινη ζελατίνα?Γιατί πριν καιρό όταν βγήκε το beowolf 3D πήγα το είδα με αυτά τα χάρτινα και όταν βγήκα από την αίθουσα με πονούσε το κεφάλι μου σαν να είχα κατεβάσει 1 μπουκάλι σαμπούκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.