some1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 MSc "Πληροφοριακά Συστήματα", Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ->Οδ. Σπουδών, site MSc "Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων", Εθνικό και Καποδιστριακό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ->Οδ. Σπουδών, site Γειά σας, Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ κάνει κάποιο από τα παραπάνω μεταπτυχιακά, ή αν γνωρίσει κάτι για αυτά (καθηγητές, επίπεδο, πως το αξιολογούν, κοκ)! Θα με βοηθούσε πολύ για την επιλογή ενός από των 2, αν καλώς εχόντων των πραγμάτων με δεχθούν και τα δύο πανεπιστήμια...
Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 μπορω να σου πω για το 2ο το οποιο ακολουθησαν 3 συμφοιτητες μου (απο επιστημη και τεχνολογια Τηλεπικοινωνιων) οτι ειναι κυριως οικονομικο και εχει να κανει πολυ λιγο με τις τηλεπικοινωνιες
some1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 thanks για την απάντηση,ναι γνωρίζω το αντικείμενο του, με ενδιαφέρει και εμένα να "ξεφύγω" από το καθαρά ΙΤ κομμάτι, όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν είναι ευχαριστημένοι οι φίλοι σου και οι απαντήσεις στα ερωτήματα που προέβαλλα στο προηγούμενο post μου!
Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 σορυ δεν ξερω καθολου... συμφοιτητες μου ηταν, δεν εχουμε και πολλες επαφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.