Προς το περιεχόμενο

branded desktop

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει πάρει πουθενά το μάτι σας κανένα καλό φθηνό έτοιμο desktop? Κυρίως για dell και για αρκετά κομμάτια.

Με τα windows vista και τα 7 τι γίνεται, θα έχει κάποια έκπτωση ή τίποτα?

Δημοσ.

Έχεις κάποιο λόγο που θες να'ναι έτοιμο?

Πόσα σκοπεύεις να πάρεις? Συνήθως κάνουν κάποια έκπτωση σε μεγάλες παραγγελίες.

Δημοσ.

έτιμο:shock:

τελος παντων

φτηνο στα ποσα εννοεις 700? για τη χρηση ,καποιοι δινουν ηχεια μαζι κτλ...

απο λειτουργικο vista home , για τα εφτα πας μετα απο οκτωβριο (υπαρχει στις ειδησεις)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912027

(ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ Αναβάθμιση σε Microsoft Windows 7)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912176

καλυτερα παντως θα σου ερθει να φτιαξεις γιατι θα σου ερθει ποιο φτηνσα

Δημοσ.

Έτοιμο είχα στο μυαλό μου κανένα dell με 24ώρες απόκριση τεχνικού αλλιώς την ξέρω τη δουλειά. 450 περίπου για κάθε pc για 15 κομμάτια

Δημοσ.

Δεν θέλει τπτ ούτε παιχνίδια, ούτε κανένα απαιτητικό πρόγραμμα. Ένα mid επεξεργαστή να μην ζορίζεται, μια αξιοπρεπή μητρική και τα άλλα όλα φθηνά! Κάρτα γραφικών onboard, κάρτα ήχου το ίδιο, 2GB μνήμη και τα κλασσικά, ένα απλό συστηματάκι

Δημοσ.
Δημοσ.

Εντάξει δεν διαφωνώ και εγώ σπίτι μου πήρα κομμάτια από το eshop και το έφτιαξα μόνος μου. Αλλά σε επαγγελματικό χώρο με 15pc ακόμα και τα windows που δεν υπολογίζεις είναι κανά χιλιάρικο. Και να μη μιλήσω και την αναβάθμιση στα 7 που θα δώσει το eshop στα έτοιμά του.

Η για να επανέλθω στο αρχικό μου θέμα αν χαλάσει κάτι από εκεί που θα περιμένω το eshop τουλάχιστον 10 ημέρες μπορώ να πάρω ένα dell και να έχω την επόμενη μέρα αντικατάσταση του χαλασμένου υποσυστήματος. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα σε μαζικές παραγγελίες υπολογιστών. Δεν είναι σαν να παίρνω για το σπίτι μου ένα pc.

Και για να επανέλθω το αρχικό μου ερώτημα είναι αν έχετε δει κανένα dell desktop κυρίως σε προσφορά ή έστω κάτι άλλο που να αξίζει με έναν cpu της ταξης του Ε7500 ή Phenom II X2550 και τα υπόλοιπα τυπικά

Δημοσ.

Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, και να υπάρξει, στην χειρότερη περίπτωση, πάλι εσύ θα βγείς κερδισμένος, τα λεφτά πάντως δεν θα πάνε χαμένα... Και πάλι άμα βιάζεσαι τόσο πολύ, και τα πάρεις, μετά από λίγο καιρό, το "κομμάτι των έτοιμων πισιών" που υστερεί θα κάνει μπάμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...