nickarmy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 εχω το λαπτοπ που εχει 256:eek: (καπου εκει τελος παντων μνημη) εχω το avg 8.5 free και δεν νομιζω πως χροιαζεται να το αλλάξω μετα εχω το deskop με 4g ραμ και ειναι γενικα θηριο ειδικα μετα το φορματ εχω παρει ενα image και τωρα ειναι ωρα να του βαλω antivirus εχω το BitDefender GameSafe 2009 πληρες (κανει κανονικες ενημερωσεις...) και απο το pcworld το panda internet security 2009 για 120 ημερες (επισης θα βαλω και το spybot και το antimalware τριαλ σκεφτομαι ) απο το bitdefender ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τι λετε ? ευχαριστω α εχω και ενα λαπτοπ με 2g ram σε αυτο τι να βάλλω ?
nickarmy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 δεν ειναι δημοσκοπηση απλος ενα απο αυτα που λεω θελω να διαλεξω (λογο φαιργολ κτλ) μην λετε αλλα αλλα προσωπικες γνωμες σε αυτα
flik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σέβομαι αυτό που λες για επιλογή μόνο απο τα δύο και λέω bitdefender μακράν...
we_will_rise Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το desktop ακόμα και έτσι τούμπανο που είναι όπως λες, γιατί το φόρτωσες με το ασήκωτο Panda Internet Security 2009? Πιστεύω θα ήσουν οκ και μόνο με το BF... Για το laptop προτείνω το αέρινο avast !
jtsc21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 προτεινω το avira free πουναι ελαφρυ+αρκετα καλo
cosmos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν είπε κανείς ότι είναι δημοσκόπηση.Στο πρώτο pc άστο το avg.Panda που είχα βάλει και χρησιμοποιούσα για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα ήμουν ευχαριστημένος...ΟΜΩΣ μόλις το έβγαλα για να βάλω κάποιο άλλο...βρήκε της παναγιάς τα μάτια που το panda έκανε τον κινέζο.Έχω καταλήξει στο avira antivir γι αυτό στο πρότεινα για τα άλλα δυο σου pc.
Achilleas90 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 avira antivir!! ,ελαφρυ, γρηγορο scanning και σχετικα αξιοπιστο. Mαζι με firewall και antimalware κανει πολυ καλη δουλεια για προσωπικο υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.