swiftech Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εγω που εχω 2 vertex δεν ειχα προβλημα ποτε.. αν και δεν ειναι και η πιο φτηνη λυση.. και απο τα βιντεο του Νικου αξιζει..
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 thnx m8,η μονη μου αμφιβολια μου γυρω απο τους ssd ειναι καποια κολληματα που ειχαν βγαλει.Μαλιστα το netbook μου(asus 1000h) βγαινει και με hdd και με ssd και ειχα δει σε συγκριτικο πως αυτο με τον ssd ηταν αρκετα πιο αργο απο αυτο με τον συμβατικο δισκο....Και αυτο ηταν που με εκανε αρνητικο απεναντι στους ssd ....εσυ Νικο εχεις προσωπικη εμπειρια απο ssd? Flat Broke αυτή τη στιγμή.Μόλις μου περισσέψουν 350€ να τα διαθέτω για pc είναι στο πρόγραμμα να μπεί ένας ssd 128gb.. Εσύ απλά τον βάζεις για καλύτερη αποκρισημότητα του συστήματος.. Λειτουργικό και προγράμματα θα έχεις μέσα μόνο,άντε και κανένα παιχνίδι που θα θέλεις να το παίξεις με τέρμα γρήγορο loading και στην καλύτερη και ένα δεύτερο το οποιό μόλις τερματίσεις θα κάνεις uninstall και θα κρατήσεις τα saves για να κάνεις install το επόμενο..κ.ο.κ Τα υπόλοιπα games στον άλλο σκληρό..(Έκτος και αν ψήνεις να κάνεις την υπέρβαση για την 250-350άρα και εσύ..) Χαλαρά βγαίνει και με 64gb.Λίγα είναι αλλά χαλαρά κάνεις τη δουλειά σου.. Για την αποκρισιμότητα που ζητάς θα δώσει speedo στο pc και θα νομίζεις ότι πετάει.Θα το δείς μόλις τον βάλεις..Και μόλις τον βάλεις στείλε pm να σου πώ και μερικά tips..για να μην έχεις πρόβλημα ποτέ. Το θέμα που μου λες είναι πολύ απλό..Ο ssd του netbook ήταν 100 φορές χειρότερος από αυτόν που σου προτείνουμε.Σίγουρα πολύ πιο αργός και με πολύ χειρότερο controller.
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Με ψησατε για τα καλα για ssd!Θα προσδιορισω τωρα ακριβως το budget για να δω αν θα παω για 720,810 η 945 thnx παιδες για τις συμβουλες!
kkalop Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522642 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558249 αυτά από μένα....και υπομονή για SSD ένα εξάμηνο (μπορεί να λέω και πολύ) με quad power καθημερινά δεν έχεις να κολώσεις πουθενά !
d3m0n Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=5142 Ούτε το s775 έχει πεθάνει ούτε το s1366.(Με αφορμή το παραπάνω post)
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 noob mode on Παιδες αφου αλλαξω mobo + cpu ειναι υποχρεωτικο να κανω format??Δηλαδη η μητρικη δεν θα αναγνωριζει τον hdd ωστε να μπει στο λειτουργικο η θα μπαινει κανονικα και απλα θα ηταν καλο να κανω φορματ?? noob mode off
eSATA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 θες φορματ...ουτε να μπει στο λειτουργικο δε θα καταφερει... μερικοι λενε...απεγκατασταση ολους τους drivers και εισαι οκ...απο μενα φορματ!
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 μου εκανες την καρδια περιβολι.στον c εχω πολυ σημαντικα δεδομενα για μενα,τι μπορω να κανω για να μην τα χασω??
d3m0n Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις format όπως είπε και ο eSATA απεγκατάσταση όλους τους drivers...
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αμα δεν φορτωνει καν το λειτουργικο πως θα απεγκαταστησω τους drivers??
eSATA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αμα δεν φορτωνει καν το λειτουργικο πως θα απεγκαταστησω τους drivers?? εννοειται πριν βγαλεις την παλια μητρικη ρε...
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 εννοειται πριν βγαλεις την παλια μητρικη ρε... αντε ρε!!χαχαχα...δυστυχως φιλε μου η παλια μητρικη δεν υπαρχει....
SlimData Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Βασικα για να μην χασεις τα αρχεια σου κανε κατι αλλο. Ρωτα κανα φιλο αν μπορει να σε δανεισει κανα σκληρο η στην χειροτερη παρε εναν μικρο (160gb???) να περασεις εκει λειτουργικο και να κρατησεις τον αλλον ανεπαφο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ---------- Ψεμματα, δεν πιστευα οτι θα εχουν ακομα 80αρηδες.. Και ομως! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301743
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Βασικα ετσι κι αλλιως θα παρω τον ssd οποτε χαζομαρες ρωταω....Θα περασω λειτουργικο στον ssd ως master και μετα θα συνδεσω τον hdd ως slave,σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.