Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε mobo+cpu εως 300 ευρω

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω που εχω 2 vertex δεν ειχα προβλημα ποτε.. αν και δεν ειναι και η πιο φτηνη λυση..

και απο τα βιντεο του Νικου αξιζει..

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thnx m8,η μονη μου αμφιβολια μου γυρω απο τους ssd ειναι καποια κολληματα που ειχαν βγαλει.Μαλιστα το netbook μου(asus 1000h) βγαινει και με hdd και με ssd και ειχα δει σε συγκριτικο πως αυτο με τον ssd ηταν αρκετα πιο αργο απο αυτο με τον συμβατικο δισκο....Και αυτο ηταν που με εκανε αρνητικο απεναντι στους ssd ....εσυ Νικο εχεις προσωπικη εμπειρια απο ssd?

Flat Broke αυτή τη στιγμή.Μόλις μου περισσέψουν 350€ να τα διαθέτω για pc είναι στο πρόγραμμα να μπεί ένας ssd 128gb..:-)

Εσύ απλά τον βάζεις για καλύτερη αποκρισημότητα του συστήματος..

Λειτουργικό και προγράμματα θα έχεις μέσα μόνο,άντε και κανένα παιχνίδι που θα θέλεις να το παίξεις με τέρμα γρήγορο loading και στην καλύτερη και ένα δεύτερο το οποιό μόλις τερματίσεις θα κάνεις uninstall και θα κρατήσεις τα saves για να κάνεις install το επόμενο..κ.ο.κ

Τα υπόλοιπα games στον άλλο σκληρό..(Έκτος και αν ψήνεις να κάνεις την υπέρβαση για την 250-350άρα και εσύ..:-D)

Χαλαρά βγαίνει και με 64gb.Λίγα είναι αλλά χαλαρά κάνεις τη δουλειά σου..

Για την αποκρισιμότητα που ζητάς θα δώσει speedo στο pc και θα νομίζεις ότι πετάει.Θα το δείς μόλις τον βάλεις..Και μόλις τον βάλεις στείλε pm να σου πώ και μερικά tips..για να μην έχεις πρόβλημα ποτέ.

Το θέμα που μου λες είναι πολύ απλό..Ο ssd του netbook ήταν 100 φορές χειρότερος από αυτόν που σου προτείνουμε.Σίγουρα πολύ πιο αργός και με πολύ χειρότερο controller.

Δημοσ.

Με ψησατε για τα καλα για ssd!Θα προσδιορισω τωρα ακριβως το budget για να δω αν θα παω για 720,810 η 945

thnx παιδες για τις συμβουλες!

Δημοσ.

noob mode on

Παιδες αφου αλλαξω mobo + cpu ειναι υποχρεωτικο να κανω format??Δηλαδη η μητρικη δεν θα αναγνωριζει τον hdd ωστε να μπει στο λειτουργικο η θα μπαινει κανονικα και απλα θα ηταν καλο να κανω φορματ??

noob mode off

Δημοσ.

θες φορματ...ουτε να μπει στο λειτουργικο δε θα καταφερει...

μερικοι λενε...απεγκατασταση ολους τους drivers και εισαι οκ...απο μενα φορματ!:-)

Δημοσ.

μου εκανες την καρδια περιβολι.στον c εχω πολυ σημαντικα δεδομενα για μενα,τι μπορω να κανω για να μην τα χασω??

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις format όπως είπε και ο eSATA απεγκατάσταση όλους τους drivers...

Δημοσ.

Αμα δεν φορτωνει καν το λειτουργικο πως θα απεγκαταστησω τους drivers?? :rolleyes:

Δημοσ.
Αμα δεν φορτωνει καν το λειτουργικο πως θα απεγκαταστησω τους drivers?? :rolleyes:

εννοειται πριν βγαλεις την παλια μητρικη ρε...:P

Δημοσ.
εννοειται πριν βγαλεις την παλια μητρικη ρε...:P

αντε ρε!!χαχαχα...δυστυχως φιλε μου η παλια μητρικη δεν υπαρχει.... :fear:

Δημοσ.

Βασικα για να μην χασεις τα αρχεια σου κανε κατι αλλο. Ρωτα κανα φιλο αν μπορει να σε δανεισει κανα σκληρο η στην χειροτερη παρε εναν μικρο (160gb???) να περασεις εκει λειτουργικο και να κρατησεις τον αλλον ανεπαφο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ----------

Ψεμματα, δεν πιστευα οτι θα εχουν ακομα 80αρηδες.. Και ομως!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301743

Δημοσ.

Βασικα ετσι κι αλλιως θα παρω τον ssd οποτε χαζομαρες ρωταω....Θα περασω λειτουργικο στον ssd ως master και μετα θα συνδεσω τον hdd ως slave,σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...