ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ωχ! τώρα το πρόσεξα αυτό! Τρελή που*ι@! Έλεος ρε παιδιά μια φορά πάνε να κάνουν κάτι σωστό και το κάνουν και αυτό όπως συμφέρει εκείνους?! Οι κάτοχοι HTC ξέρουμε εδώ και χρόνια πόσο βολικό είναι να έχεις φόρτιση απο miniUSB και να μπορείς να φορτίσεις άμεσα απο θύρα USB με ένα απλό καλωδιάκι απο το οποίο γίνεται και το sync και όσο να ναι είναι πλέον αρκετά συνηθισμένο... Δεν ξέρω αν πέπει να χαρώ η να λύπηθώ ακόμα που δεν βλέπω την HTC να συμμετέχει σε αυτό... Μάλον λίγο δώρο άδωρο μου φαίνεται... Αν δεν ειναι η HTC στη λίστα μικρή διαφορά έχει..Εξάλου απλα διαφορετικό καλώδιο χρειάζεται. Πάντως καιρός ήταν.. Με κάθε χαζουποδοχή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 θα ορκιζόμουν ότι έχω ξαναδιαβάσει την ίδια είδηση παλιότερα στο insomnia... edit: τελικά όχι ακριβώς ίδια... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=302059&highlight=%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82+%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82
thief7710 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γιατι εγω κοβω τα @@ μου οτι θα σταματησουν να δινουν τον φορτιστη δωρεαν μαζι με τα κινητα απο τη στιγμη που θα ξεκινησει ο κοινος φορτιστης...?
aurelius Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλα θα κανουν. Και δεν τον δινουν δωρεαν, τον πληρωνεις.
Technology fan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ίσα ίσα που θα ναι εντελώς τζάμπα τώρα μεγαλυτερη παραγωγη -> μικρότερο κόστος και εξάλλου γι αυτό ακριβώς το έκαναν για να γλιτώσουν και οι κατασκευαστές τα έξοδα που σημαίνει οτι ο καταναλωτής θα τα πάρει φθηνότερα. θεωρητικά πάντα γιατι....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλα απλα θα βγαζουν περισσοτερα απο την ελλειψη φορτιστων... Το θεμα ειναι οτι θα παιρνεις εναν ή ενα καλωδιο μετατροπεα απο USB και θα κανεις με ολα τη δουλεια σου. Εγω ψιλο-σπάστηκα με το Micro USB ομως... Η πρωτη μου ψηφιακη που ειχε Micro πανω στον χρονο τα παιξε το βισμα... λες και ειχε ξεχειλωσει η υποδοχη... Ενω αυτο το "τσακισμα" που κανει το mini usb το καθιστα πολυ πιο ανθεκτικο. Και σιγα τη διαφορα μεγεθους, ζητημα να ειναι 1 χιλιοστο!
markelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 +1000 Πολύ σοδομισμένος ο συγκεκριμένος φορτιστής...
wgibson Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 +1000 Πολύ σοδομισμένος ο συγκεκριμένος φορτιστής... +100000 ποιος το σκεφτηκε αυτο το σχεδιο, ποιος?????
yiannis71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και το παλιότερο μοντέλο φορτιστή της αρχικής ericsson ήταν εξίσου άθλιο.
patentapc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μου ήρθε τρελλή ιδεα αλλά δεν μπορω να την ανακοινώσω! Απλά θα πώ οτι μάλλον θα μειωθούν οι πωλήσεις απο τις εταιρίες φορτιστών! Και φανταστείτε τζίρους που θα κάνει όποιος κλείσει συμφωνία μαζί με όλους για τους φορτιστες! Και ελπίζω την διαφορά που θα κερδίζουν απο το να μην βάλουν φορτιστεί μαζί με την συσκευή να την αφαιρούν απο την τιμή! τωρα θα μου πείτε τα 5 - 8 ευρώ? ναι αυτά! και όπως είπε κάποιος παραπάνω μάλλον δεν θα δίνουν τον φορτιστεί μαζί για να μειώσουν τα ηλεκτρονικά σκουπίδια!
mimidon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και το παλιότερο μοντέλο φορτιστή της αρχικής ericsson ήταν εξίσου άθλιο. Η Sony έχει μια παράδοση στα.. εξιδικευμένα φισάκια..! Ας μην ξεχνάμε και τις υποδοχες που έχει στις ψηφιακές της για την USB! Επιτέλους, ίσως γίνει συμβατή με τον υπόλοιπό κόσμο και αλλού (αν δεν κλείσει με τις ζημιές που "βαράει" 2 χρόνια σερί τώρα!)..
georgeadams Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μάθαμε και ένα feature του επόμενου iphone (του 3Gst) Κατά δήλωση της Apple, δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τον dock connector του επόμενου iPhone. Απλώς θα δίνουν μαζί με το κανονικό καλώδιο και ένα adaptor για MicroUSB.
lefi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Επιτέλους οι συμφωνίες μεταξύ των εταιριών να βοηθούν και τον καταναλωτή. Απο τέτοιες συμφωνίες όλοι κερδίζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα