solidas18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δεν έχω ηχο σε βιντεο σε κανένα πρόγραμμα εκτός ''μανισιου'' χρησιμοποιώ ubuntu 9.04 [είμαι καινούριος στον χώρο των linux] pc : ati hd 4870 2x amd box 4200 2gb ram 800mh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Εκτός μαμίσου δλδ ενοιείς του προεγκατεστημένου προγράμματος για video που υπάρχει στo ubuntu? Εκεί έχεις ήχο? Αν ναι δοκίμασε να πας και στις ρυθμίσεις ηχος να γυρίσεις εκεί τις μπάρες αρχικά σε pulseaudio από default και αν συνεχίσεις να μην έχεις ήχο τότε βάλτες σε alsa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Θα τα πω επιγραμματικα γιατι τα εχω πει πολλες φορες ακομα στο forum. Αφου κανεις οτι λεει ο chek2fire... Αν δεν δεις αποτελεσμα, κανεις με τη σειρα τα παρακατω - αφαιρεση του pulseaudio Applications > Accesories > Terminal >sudo apt-get autoremove pulseaudio --purge - γυρισμα των παντων σε alsa System > Preferences > Sound > ΟΛΑ τα dropdown menus γυρισμενη σε alsa - Alt + F2 > "gstreamer-properties" > Audio (καρτελα) > και τα 2 σε alsa - ελεγχος στην καθε εφαρμογη που εχει σχεση με ηχο ωστε να ειναι και αυτη σε alsa και οχι σε default, autoselect κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mik-1-s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Εμένα στο Linux Netbook Remix δεν μου παίζει τον ήχο στα 3gp videos μόνο, στα κανονικά βίντεο μου δουλεύει μια χαρά. Να κάνω και εγώ την παραπάνω διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Οχι. Αν ειναι μονο για ενα συγκεκριμενο τυπο αρχειων, μπορει να μην εχεις το codec. Νομιζω ο ηχος στα 3gp ειναι κωδικοποιημενος με amr κωδικοποιητη. Βαλε το απο repo του medibuntu οτι σχετιζεται με amr (πχ amrnb, amrwb, libamrnb3 και libamrwb3) και τα w32codecs οπωσδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidas18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Θα τα πω επιγραμματικα γιατι τα εχω πει πολλες φορες ακομα στο forum. Αφου κανεις οτι λεει ο chek2fire... Αν δεν δεις αποτελεσμα, κανεις με τη σειρα τα παρακατω - αφαιρεση του pulseaudio Applications > Accesories > Terminal >sudo apt-get autoremove pulseaudio --purge - γυρισμα των παντων σε alsa System > Preferences > Sound > ΟΛΑ τα dropdown menus γυρισμενη σε alsa - Alt + F2 > "gstreamer-properties" > Audio (καρτελα) > και τα 2 σε alsa - ελεγχος στην καθε εφαρμογη που εχει σχεση με ηχο ωστε να ειναι και αυτη σε alsa και οχι σε default, autoselect κλπ THANKS GUYS δουλευει τελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 - γυρισμα των παντων σε alsaSystem > Preferences > Sound > ΟΛΑ τα dropdown menus γυρισμενη σε alsa Jim, σχετικα ασχετο, αλλα επειδη το προτεινες και στο νημα της Fedoraς, αυτο δεν ισχυει εκτος Debian/Ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Νομιζα οτι ειναι ρυθμιση του gnome, αρα και ανεξαρτητη απο τη διανομη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μας επιασε παλι το συνδρομο NIH και φτιαξαμε δικο μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidas18 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 guys εγινε μια βλακια μετα την τροποποιηση τοθ ηχου σε alsa και δεν εκλεισε σωστα ο υπο και 3αναεκανα οτι μου ειπατε και δε καταφερα τπτ εκανα φορματ και παλι δε διορθονεται αλλα τωρα δε παιζει ουτε στο προεγκατεστημενο ουτε καν σκετο ηχο''τραγουδι'' please καποιοσ να βοηθησει δε 8ελω να ξαναεγκαταστησω windows i get enough Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καταρχην ηρεμια. Μηπως χαμηλωσαν τα επιπεδα της εντασης απο το μικτη? Αν δεν εχεις ηχο και μετα το φορματ, μπορει ακομα να χαλασε και η καρτα (μακρια απο μας!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis63 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Θα τα πω επιγραμματικα γιατι τα εχω πει πολλες φορες ακομα στο forum. Αφου κανεις οτι λεει ο chek2fire... Αν δεν δεις αποτελεσμα, κανεις με τη σειρα τα παρακατω - αφαιρεση του pulseaudio Applications > Accesories > Terminal >sudo apt-get autoremove pulseaudio --purge - γυρισμα των παντων σε alsa System > Preferences > Sound > ΟΛΑ τα dropdown menus γυρισμενη σε alsa - Alt + F2 > "gstreamer-properties" > Audio (καρτελα) > και τα 2 σε alsa - ελεγχος στην καθε εφαρμογη που εχει σχεση με ηχο ωστε να ειναι και αυτη σε alsa και οχι σε default, autoselect κλπ Αυτό έκανα και είναι οκ πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.