Προς το περιεχόμενο

OC μέσω SpeedFan

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις χρόνο πόσταρε εικόνα από cpu-z(καρτέλα cpu και ram),και τρέξε orthos να δεις αν είσαι σταθερός.

Δημοσ.

έλεγξα και τελικά δεν ήμουν σταθερός... στο 10λεπτο είχα πιάσει τις "beep temperatures" και τα γύρισα στα Defaults...

Δεν ξέρω τι να κάνω :-(

Δημοσ.
έλεγξα και τελικά δεν ήμουν σταθερός... στο 10λεπτο είχα πιάσει τις "beep temperatures" και τα γύρισα στα Defaults...

Δεν ξέρω τι να κάνω :-(

Πάρε μια ψύχτρα για να κάνεις την δουλειά σου.

Γιατί δεν λέει να τον overclockareis τον επεξεργαστή σου και να μην τον ζορίζεις για να μην ζεσταθεί.

Δημοσ.

επισης να σε πληροφορισω πως δεν υπαρχει καπιο προβλημα αν ειναι 2ετιας το hardware και δεν τα λες και "παλια" τα κομματια αυτα...εγω απογειοσα τον p4 κατασκευασμενος το 2001!

Δημοσ.
επισης να σε πληροφορισω πως δεν υπαρχει καπιο προβλημα αν ειναι 2ετιας το hardware και δεν τα λες και "παλια" τα κομματια αυτα...εγω απογειοσα τον p4 κατασκευασμενος το 2001!

Πώς?:-):rolleyes:

Δημοσ.
Πώς?:-):rolleyes:

απο το bios...δεν ηταν κατι δυσκολο, οπως κανεις o/c και στους αλλους ειναι απλα λιιιγη παραπανω προσοχη με τα voltage... (3.91 τον πηγα απο 3.00)

Δημοσ.
απο το bios...δεν ηταν κατι δυσκολο, οπως κανεις o/c και στους αλλους ειναι απλα λιιιγη παραπανω προσοχη με τα voltage... (3.91 τον πηγα απο 3.00)

+0,91 ghz σε solocore ειναι απογειωση;:P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...