Προς το περιεχόμενο

Wireless driver & WEP cracking

luminio3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια!!!εχω μια απορια και θα ηθελα να μου την λυση καποιος που να γνωριζει πραγματικα...εχω λαπτοπ και τρεχω τα linux aπο back track 3...θελω να κανω wep cr**k αλλα δεν αναγνωριζει την καρτα δικτυου μου!!ειναι μια intel 3945 abg και εχω ψαξει και στα αντιστοιχα forum του ubuntu για τυχον drivers...απο αυτους που κατεβασα,μπορω να εργαστω εως το σημειο που εμφανιζει "mode:manager" που σημαινει πως δεν μπορω να κανω "ενεση"!!!αν καποιος γνωριζει ειτε απο προσωπικη του εμπειρια ειτε εχει ακουσει για καποια σιγουρη λυση θα τον παρακαλουσα να post-αρει τις γνωσεις του!!!οσο γινεται αποφυγεται Link σχετικα με το θεμα του στυλ http://www.maxi-pedia.com/crack+WEPγια τον απλο λογο πως εχω ψαξει σε αρκετα απο αυτα!!!ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλυτικα...

Για να δουλεψει η καρτα σου θες πανω απ'ολα το module iwlwifi.

Το backtrack 3 εχει τον πυρηνα 2.6.21, που ΔΕΝ περιλαμβανει μεσα του το iwlwifi, οποτε θα πρεπει να ειναι εγκατεστημενο ξεχωριστα. Δοκιμασε να δεις αν το φορτωνει με ενα

>modprobe iwlwifi

Το backtrack 4 εχει τον 2.6.28, ο οποιος περιλαμβανει μεσα του το iwlwifi, αρα το μονο που χρειαζεται ειναι να το φορτωσεις με modprobe οπως παραπανω.

Επισης, το backtrack 3 ειναι βασισμενο στο slackware, οποτε .deb και λοιπα ubuntoκολπα τα ξεχνας. Το backtrack 4 ειναι βασισμενο στο ubuntu.

Τελος, επισημαινω για αλλη μια φορα οτι η διανομη δεν σε κανει hacker. Θα μπορουσες να βαλεις τα ιδια πακετα και σε μια κανονικη διανομη να κανεις τη δουλεια σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...