Προς το περιεχόμενο

Μια ερωτηση για hdmi

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια!Ηθελα να σας κανω μια ερωτηση οσον αφορα το hdmi.Εχω μια οθονη lg 22" για τον υπολογιστη και εχει 2 θυρες hdmi.Επισης εχω αν θυμαστε τα logi z-5500 με οπτικη τα δουλευω μεσω μιας καρτας ηχου που εχει optical out.Μπορω να παρω μια καρτα γραφικων με hdmi και να το συνδεσω με την οθονη αλλα να ακουω και ηχο(Η καρτα ηχου μου εχει και optical in)?Θα εχω μεγαλη διαφορα στην εικονα?Ευχαριστω πολυ!:lol:

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θες..

Αυτη τη στιγμη πως την εχεις συνδεσει την τηλεοραση ? Με dvi ?

Παντως αν θες να αλλαξεις την καρτα γραφικων μονο και μονο για να μην εχεις dvi συνδεση αλλα hdmi (για καλυτερη ποιοτητα εικονας ) καλυτερα να μην το κανεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν καλώδια από DVI σε HDMI και είσαι καλυμένος με την εικόνα.

Για τον ήχο...δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις...

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια!!Απλα ειχα διαβασει στο φορουμ,δεν θυμαμαι που ακριβως,οτι ο ηχος για να παιξει σε hdmi πρεπει εσωτερικα να συνδεθει η καρτα ηχου με την καρτα γραφικων με ενα καλωδιο.Δηλαδη θα εχω καλυτερη εικονα αν απο dvi του υπολογιστη το βαλλω στην οθονη στο hdmi με το αναλογο καλωδιο?Τωρα το εχω κανονικα συνδεμενο πανω στην οθονη του υπολογιστη δεν ξερω πως το λενε...

Δημοσ.

Η σύνδεση του υπολογιστή με την οθόνη, είτε είναι με DVI είτε με HDMI , είναι το ίδιο πράγμα όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας.

Ομως μέσω του HDMI και εφόσον το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών που έχεις, μπορεί να περάσει και ήχος (πράγμα που δεν το συνιστώ, εφόσον έχεις την κάρτα ήχου συνδεμένη με οπτική στα ηχεία).

Αλλα από αυτά που ξέρω, η κάρτα γραφικών πρέπει να έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου για να γίνει αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσεις τις δύο κάρτες μεταξύ τους.

Δημοσ.
Σας ευχαριστω παιδια!!Απλα ειχα διαβασει στο φορουμ,δεν θυμαμαι που ακριβως,οτι ο ηχος για να παιξει σε hdmi πρεπει εσωτερικα να συνδεθει η καρτα ηχου με την καρτα γραφικων με ενα καλωδιο.Δηλαδη θα εχω καλυτερη εικονα αν απο dvi του υπολογιστη το βαλλω στην οθονη στο hdmi με το αναλογο καλωδιο?Τωρα το εχω κανονικα συνδεμενο πανω στην οθονη του υπολογιστη δεν ξερω πως το λενε...

Μην το παιδευεις το πραγμα.Εικονα καλυτερη δεν θα παρεις.Αστο τον ηχο οπως τον εχεις με την οπτικη .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...