Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Θα "καταλήξει"?Το λες υποτιμητικά?Μια χαρά είναι το n-gage. Το N-Gage ήταν μια απο τις μεγαλύτερες gaming αποτυχίες όλων των εποχών...
G_Zisis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Sry,εγώ φταίω.Ακουγόμουνα πολύ πειστικός.Για πλάκα το 'πα...
DaKaR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 psp με χαρακτηριστικά κινητού;;; χαχα αυτό θα έχει πλάκα, θέλω πολύ να δω το design!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Γιατί όχι; Όταν θα χρειάζεται να μιλήσεις, θα το βάζεις από την πάνω μεριά του κεφαλιού και θα λειτουργεί και ως σκιάδιο.
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το sidekick που κάνει εδώ και κάνα χρόνο θραύση στη us το έχετε υπόψη; Ελάχιστες διαφορές έχει αισθητικά με ένα pspgo. Αν στο sidekick προσθέσεις και psp games nομίζω δεν θα χαλάσει καθόλου το εκεί κοινό. Βάλτε στο κενό ένα πληκτρολόγιο και gg...
DaKaR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Γιατί όχι;Όταν θα χρειάζεται να μιλήσεις, θα το βάζεις από την πάνω μεριά του κεφαλιού και θα λειτουργεί και ως σκιάδιο. Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Σωστός!!!
efo355 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το πσπ ξεκίνησε μια χαρά και κάπου στη πορεία τα γα....σε! Δεν αξίζει κατά την άποψη μου να ασχολείσαι ποια με πσπ. Οταν πρωτοβγήκε έτρεξα να το πάρω, έπαιζα και τα μπακαπ μου και όλα αλλά ρε παιδιά από παιχνίδια δε σκαμπάζει μια το πσπ. Το πούλησα γιατι μάζευε σκόνες πια.... Και μη μου πείτα για το ds γιατί ειδικα αυτη τη βλακεία με τις 2 οθόνες δε μπορώ να τη χωνέψω με τίποτα. Συνοψίζοντας πιστεύω ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη στην αγορά από μια σοβαρή φορητή κονσόλα που να αναταποκρίνεται στις απαιτήσεις του 2010. Το psp go δεν το συζητάμε καν για σύγχρονη κονσόλα με αυτόν τοπν σχεδιασμό (μόλις ένα αναλογκ και αυτο σε θέση να σιου φύγουν τα χέρια κλπ κλπ.....). Ισώς το pandora να αξίζει αλλα και αυτό πάσχει στο θέμα παιχνιδιών λόγω open source
GRkiller47 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 παιδια καλα τα λεμε αλλα ποιοσ θα πλειρωσει?!!!!!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 παιδια καλα τα λεμε αλλα ποιοσ θα πλειρωσει?!!!!!!!!!!! αυτοί που το θέλουν?
eric-27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πεδια μηπος εχει ακουση κανεις κατι για σπασιμο του playstation3???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 πεδια μηπος εχει ακουση κανεις κατι για σπασιμο του playstation3??? τπτ μέχρι στιγμής
atpapako Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 θελει καιρο ακομη για να γινει κατι τετοιο σωστα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 θελει καιρο ακομη για να γινει κατι τετοιο σωστα... θέλει νεκροί χιλιάδες να ναι στους τροχούς...
aris1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Και πάλι όμως δε το λες κακό. Φαντάσου τι εξέλιξη μπορεί να έχουν τα κινητά στο μέλλον. Ειδα το Νοκia N Gage!Oλα προς τα κει εξελιχθηκαν!
michael92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 θελει καιρο ακομη για να γινει κατι τετοιο σωστα... Βασικά σπάει 100% σε μια βδομάδα από μια ομάδα hacker, απλά σίγουρα η sony έχει προνοήσει να δώσει κάποια χιλιαρικάκια στους γνωστούς hackers για να μην ασχοληθούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα