Nikosgiann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν θεοποιησει το iphone...υπαρχουν κινητα με πολυ πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα..και στο λογισμικο επισης,δεν νομιζω πως το S60 5th editon και το android εχουν να ζηλεψουν τιποτα...ελεος δηλαδη..οταν μια εταιρεια θετει ως στοχο να χτυπησει το iphone,τοτε χανει το παιχνιδι γιατι η ιδια που θελει να το χτυπησει,το θεοποιει...τι να πω
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν θεοποιησει το iphone...υπαρχουν κινητα με πολυ πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα..και στο λογισμικο επισης,δεν νομιζω πως το S60 5th editon και το android εχουν να ζηλεψουν τιποτα...ελεος δηλαδη..οταν μια εταιρεια θετει ως στοχο να χτυπησει το iphone,τοτε χανει το παιχνιδι γιατι η ιδια που θελει να το χτυπησει,το θεοποιει...τι να πω ένα έχω να σου πω...JAILBREAKED IPHONE/IPOD...οτι και να πεις μετα...
Nikosgiann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ένα έχω να σου πω...JAILBREAKED IPHONE/IPOD...οτι και να πεις μετα... θα προτιμουσα να μου το κανες λιγο πιο κατανοητο γιατι ντεν καταλαμπαμε...
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ένα έχω να σου πω...JAILBREAKED IPHONE/IPOD...οτι και να πεις μετα... Μας αποστομωσες, τι να λεμε τωρα...
Nikosgiann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 το googleαρα το εν λογω JAILBREAKED IPHONE/IPOD,αλλα δεν καταλαβα τι σκατα κανει και τι προσφερει με την αναβαθμιση(?) του firmeware...+ δεν καταλαβα τι σχεση εχει αυτο με την θεοποιηση του iphone..
timekeeper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 αυτο το iphone εχει ταραξει τα νερα σε ολους τους κλαδους Και να πεις ότι άξιζε... Αλλά είπαμε. Τα πάντα είναι θέμα marketing. Και η Apple σε αυτά δεν παίζεται. Έχετε προσέξει φαντάζομαι ότι στις Αμερικάνικες ταινίες όπου υπάρχει laptop είναι iBook... Στο θέμα μας όμως. Στο psp περισσότερο θα μου άρεσε εγγενής υποστήριξη pdf και djvu παρά sim και πράσινα άλογα... Και ένα πρόγραμμα για το gps...
G_Zisis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά,εντάξει.Μπορεί να υπάρχουν πολύ πιο ισχυρά κινητά στην αγορά,αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι.Έχει τα δικά του καλά και γι' αυτό πουλάει.Είναι σαν το wii ένα πράμα. Για να μην παρεξηγηθώ,δεν έχω iphone,nokia έχω.
sgptqu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 πιστευω το iphone προσφερει απλα την βιτρινα.αυτο ειναι που πουλαει,διοτι απο δυνατοτητες δεν κερδιζει το παιχνιδι συγκριτικα με αλλα μοντελα της αγορας.
Nikosgiann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ακριβως..ειναι εντελως θεμα marketing και μονο..και γω καλλιστα θα γουσταρα να κυκλοφορουσα με iphone..και ειναι μια συσκευη που θα αγοραστει κυριως απο ατομα που δεν τους ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα ειτε που δεν γνωριζουν τη σημασια τους..δεν νομιζω οτι την κοπελα μου θα την ενδιεφερε η αναλυση της οθονης πχ... αλλα εγω δεν θα εδινα τοσα λεφτα για κατι τετοιο απο τη στιγμη που μπορω να παρω κατι πολυ καλυτερο..ουφ,νομιζω περασα τους 10 χαρακτηρες..
mimidon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και να πεις ότι άξιζε... Αλλά είπαμε. Τα πάντα είναι θέμα marketing. Και η Apple σε αυτά δεν παίζεται. Έχετε προσέξει φαντάζομαι ότι στις Αμερικάνικες ταινίες όπου υπάρχει laptop είναι iBook... Στο θέμα μας όμως. Στο psp περισσότερο θα μου άρεσε εγγενής υποστήριξη pdf και djvu παρά sim και πράσινα άλογα... Και ένα πρόγραμμα για το gps... Πλέον χρησιμοποιούν περισσότερο DELL, σε ταινίες, και σε σειρές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:02 ---------- ακριβως..ειναι εντελως θεμα marketing και μονο..και γω καλλιστα θα γουσταρα να κυκλοφορουσα με iphone..και ειναι μια συσκευη που θα αγοραστει κυριως απο ατομα που δεν τους ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα ειτε που δεν γνωριζουν τη σημασια τους..δεν νομιζω οτι την κοπελα μου θα την ενδιεφερε η αναλυση της οθονης πχ... αλλα εγω δεν θα εδινα τοσα λεφτα για κατι τετοιο απο τη στιγμη που μπορω να παρω κατι πολυ καλυτερο..ουφ,νομιζω περασα τους 10 χαρακτηρες.. Μην είσαι απόλυτος. Γιατί πέρα τους φινετσάτους, υπάρχουν και αυτοί που γνωρίζουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά του iPhone και το αγοράζουν. Απλά, το θέλουν γι' αυτό που είναι (so simple). Α, και εγώ Nokia έχω..! Τώρα στο θέμα πάλι, έχω την εντύπωση πως η Sony αφήνει την είδηση να διαρεύσει, ώστε να δει την αντίδραση του κόσμου (τελευταία δεν τα πάει και πολύ καλά, και μετά την φόλα που έφαγε με το PS3, μάλλον μελετάει τις κινήσεις της..). Προσωπική μου άποψη είναι πάντα πως κάθε τι είναι για τη δουλειά του. Άλλο το κινητό, αλλό η φορητή παιχνιδομηχανή, άλλο η φωτογραφική, κτλ.
SilverCloak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλή ιδέα! Και έλεγα πως θα κάνω λιγότερο διεισδυτικό το gadjet που σχεδιάζω για τα παιδιά μου. Αυτό που θα έχει GPS, GSM για online tracking, κάμερες, μικρόφωνα και φυσικά ήλεκτρό- shock για την περίπτωση που παρακούει το σκασμένο. Έλεγα να το βγάλω σε κολάρο, αλλά θα φαίνεται άσχημο. Ενώ σε PSP... ωραίο. Το θέμα με την μπαταρία δεν έχω λύσει μόνο. Με όλα αυτά active, θα χρειάζεται καμία μπαταρία 20 Ah. That's intrusive! Ευτύχως για μένα και για αυτά, δεν έχω παιδιά και δεν σκοπεύω να αποκτήσω πριν απαλλαγώ από αυτές τις ιδέες. Πάντως είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τεράστια αγορά για το προιόν μου. Αν κάποιος το υλοποιήσει, θα του κάνω μύνηση. Αν κάποιος το έχει ήδη υλοποιήσει, θα του στείλω τον Ahmet.
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Επι τη ευκαιρια, θελω να δηλωσω κατι: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ NINTENDO DSi!!!
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 σύμφωνο ότι είναι θέμα marketing πράγμα που δεν το κατέχει και πολύ η sony αυτό φαίνεται από μια διαφήμιση που είχε βγάλει πριν από καιρό στην οποία εικονίζεται μια λευκή γυναίκα να "κακομεταχειρίζεται" μια έγχρωμη… (ρατσισμός)
timekeeper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πόσα λες να τσέπωσε η "κακομεταχειρισθήσα" έγχρωμη;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Να πω ότι χαίρομαι που, είχατε - δεν είχατε, πάλι στη σύγκριση iPhone vs the rest το γυρίσατε; Χαίρομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα