Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Sony αρνήθηκε να σχολιάσει τη Δευτέρα δημοσίευμα ιαπωνικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο σχεδιάζει να συνδυάσει τη φορητή κονσόλα PlayStation Portable με κινητό τηλέφωνο, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το iPhone.

Η μεγάλη οικονομική εφημερίδα Nikkei δεν αποκαλύπτει τις πηγές της, φαίνεται όμως να γνωρίζει λεπτομέρειες για τα σχέδια του ιαπωνικού ομίλου: Ομάδα μηχανικών της Sony που θα συστηθεί τον Ιούλιο θα αναλάβει να ενσωματώσει στο PSP τις λειτουργίες των κινητών Sony Ericsson.

Η Sony πρέπει επειγόντως να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση, καθώς ανακοίνωσε το Μάιο τις πρώτες ετήσιες ζημίες εδώ και 14 χρόνια και προέβλεψε ότι θα παραμείνει στο «κόκκινο» και το τρέχον οικονομικό έτος.

Η εταιρεία αρνήθηκε πάντως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη Nikkei: «Δεν σχολιάζουμε τα σχέδιά μας για κονσόλες νέας γενιάς. Το δημοσίευμα είναι απλώς εικασία» δήλωσε εκπρόσωπος της Sony στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την Τετάρτη η εταιρεία θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την παρουσίαση του επαναστατικού Walkman.

Η τελευταία έκδοση του PSP παρουσιάστηκε στις αρχές Ιουνίου στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας του Λος Αντζελες (E3).

Source.png Πηγή: Τα νεα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως το προτιμώ σκέτη κονσόλα...Επίσης προτιμώ και το 3000 απο το go.Μου φαίνεται να χάνει το προσανατολισμό του το psp...

Δημοσ.

Πιο πιθανό το βλέπω να σχεδιάσει ένα νέο τηλέφωνο που θα δέχεται παιχνίδια PSP παρά ένα PSP που θα δέχεται κάρτα SIM

Δημοσ.
επιστροφή στις ρίζες! Η sony είπε να γυρίσει επιτέλους στο καλό και γνώριμο design της παντόφλας!!!

Και πάλι όμως δε το λες κακό. Φαντάσου τι εξέλιξη μπορεί να έχουν τα κινητά στο μέλλον.

Δημοσ.

Να ανταγωνιστεί το iphone???Εδώ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα motorola (είναι τέταρτη σε πωλήσεις,αν θυμάμαι καλά,πίσω από nokia,samsung,motorola).

Προσωπκά,από τότε που συγχωνεύτηκε με την ericsson,ήξερα πως δεν θα τα πάει καλά στον τομέα των κινητών.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν νομίζω πως χρειάζονται υπερβολές,διότι αν ενσωματώσουν πλήρως το psp σε κινητό,τότε το psp (ειδικά το psp-go) τι αξία θα έχει?Πιστεύω πως κάτι σαν το n-gage,είναι αρκετό.:P

Δημοσ.
Κι εγώ δεν νομίζω πως χρειάζονται υπερβολές,διότι αν ενσωματώσουν πλήρως το psp σε κινητό,τότε το psp (ειδικά το psp-go) τι αξία θα έχει?

μπορεί να ενσωματώσουν και στο psp και στο psp go κινητό η μόνο στο psp go :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...