Προς το περιεχόμενο

αγορά gps??

wolf_2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. ενδιαφέρομαι για αγορά ενός gps. είμαι ανάμεσα σε navigon 1200 ή 2100 και mls destinator. τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι μέχρι 140ευρω. τι προτείνετε από τα δυο? και βεβαία τι διαφορές έχουν τα 2 μοντέλα navigon. ευχαριστώ πολύ.;)

Δημοσ.
Θα σου προτεινα ενα Tibo B100 με προγραμμα το νεο ginius driver (www.giniusdriver.gr) και αν δεν σου αρεσει βαζεις destinator.Ειχα 3 Tibo και ηταν πολυ καλα !

Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι! αν κ πρωτη φορα το ακουω αυτο. καμμια ιδεα πανω σε αυτα που εχω βρει?

Δημοσ.

Τα navigon δεν ξερω τι χαρτες χρησιμοποιουν στο προγραμμα τους.Αυτη τη στιγμη τουλαχιστον οι χαρτες της GI (http://www.ngi.gr) ειναι οι πληρεστεροι για Ελλαδα.Τα mls εχουν destinator οποτε και χαρτες της GI.

Αν και ξαφευγουμε απο τα χρηματα που λες εγω θα προτεινα απο mls αυτο.

Δημοσ.
Τα navigon δεν ξερω τι χαρτες χρησιμοποιουν στο προγραμμα τους.Αυτη τη στιγμη τουλαχιστον οι χαρτες της GI (http://www.ngi.gr) ειναι οι πληρεστεροι για Ελλαδα.Τα mls εχουν destinator οποτε και χαρτες της GI.

Αν και ξαφευγουμε απο τα χρηματα που λες εγω θα προτεινα απο mls αυτο.

Καλα δεν το συζητάω. αλλα οπως ειπες ξεφευγει κατα πολυ...

Δημοσ.
Αλλο μου προτεινες πριν ομως που ειχε 249 ευρω... για δες το! χαχα:-)

Δεν χρειαζεται να το δω...Το ξερω οτι αλλο σου προτεινα αλλα αφου εβαλες οριο τα 140 ευρω σου προτεινα αυτο που ειναι πολυ λιγο παραπανω.Ειναι συσκευες με το ιδιο προγραμμα αλλα το πιο ακριβο εχει 3d realview.

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται να το δω...Το ξερω οτι αλλο σου προτεινα αλλα αφου εβαλες οριο τα 140 ευρω σου προτεινα αυτο που ειναι πολυ λιγο παραπανω.Ειναι συσκευες με το ιδιο προγραμμα αλλα το πιο ακριβο εχει 3d realview.

Σε ευχαριστω πολυ , να εισαι καλα!! εχεις ακουσει καλα λογια για αυτο? Μπορω να περασω ευκολα προγραμματα πληγησης αλλα?

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ , να εισαι καλα!! εχεις ακουσει καλα λογια για αυτο? Μπορω να περασω ευκολα προγραμματα πληγησης αλλα?

Ολα γινοντε αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο ή οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...