Προς το περιεχόμενο

RYE gps

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα gps RYE.

Ειχε ερθει με το sygic< φορτωσα και σε sd το destinator +igo και ημουν μια χαρα.

Ειχα κανενα μηνα να το χρησιμοποιήσω και το παλευω εδω και 2 μερες και δεν μπορει να βρει συνδεση με δορυφορο. Το περιεργο ειναι οτι δεν φταιει το software, το ιδιο ειχα παθει οταν το πηρα, αλλα επρεπε να ειχα πατησει "Ενεργοποιηση gps" απο το software(ειχα μονο το sygic τοτε)

Τωρα τιποτα, οτι και να κανω απο τα 3 λογισμικα δεν βλεπει. Πηγα στις ρυθμισεις της ιδιας της συσκευης αλλα δεν εχει κατι που να λεει "Ενεργοποιηση" ή κατι τετοιο. Κανω reset την ευρεση δορυφορου, δειχνει να ζει, αλλα τελικα δεν μπορω να κανω link με τιποτα.

Καμια ιδεα?Καποια ρυθμιση?

Ή να τρέχω στον Κωτσοβολο που μου το πηραν δωρο για να μου δωσον καινουριο?:-):-)

Δημοσ.

Κανεις?

Βασικα η ερωτηση ειναι γιατι ενα gps σταματα να βλεπει δορυφορο ενω μεχρι πριν λιγες μερες εβλεπε μια χαρα. hardware ή software?

Δημοσ.

τσέκαρε στις ρυθμίσεις gps του destinator ή του igo να δεις αν βρίσκουν καταρχήν το gps. αν δεν το βρίσκουν τότε ή έχεις λάθος ρυθμίσεις ή το πρόβλημα είναι στο hardware. κάνε μια αναζήτηση για για να βρουν τα προγράμματα τον δέκτη κι αν δεν καταφέρεις κάτι δοκίμασε να του κάνεις reset μήπως επανέλθει. αν και πάλι δεν γίνει τίποτα τότε... επιστροφή.

Δημοσ.
τσέκαρε στις ρυθμίσεις gps του destinator ή του igo να δεις αν βρίσκουν καταρχήν το gps.

Μιας και το destinator το εχω καλυτερα, για εξηγησε το λιγο αν μπορεις. Τι εννοεις αν βρισκουν το gps

Δημοσ.

πήγαινε ρυθμίσεις->σήμα gps και δες αν βρίσκει κεραία. αν βρίσκει αλλά δεν πιάνει σήμα τότε έχεις πρόβλημα hardware, αν δεν βρίσκει πάτα αναζήτηση και δες αν θα βρεί την κεραία, αν δεν την βρεί δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις (σε περίπτωση που τις ξέρεις), αλλιώς google it.

Δημοσ.

Στα μέσα Ιουνίου έγινε κάποια αλλαγή στους δορυφόρους που επηρέασε αρκετά μοντέλα rye και κάποια κινέζικα 7 ιντσών....δες τα επεισόδια εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=196072&page=86

Βέβαια τα περισσότερα επανήλθαν, οπότε μου κάνει εντύπωση για το δικό σου.... εκτός και αν έχει άλλο πρόβλημα... Πήγαινέ το πίσω καλύτερα.

Δημοσ.
Παιδια μην κραξετε...αυτο ηταν. Και μενα τοτε χαλασε απλα ειχα δουλειες και τωρα ασχοληθηκα

δεν είμαστε εδώ για να κράζουμε αλλά για να βοηθάμε!

Βέβαια μετά την κόμπλα αυτήτα περισσότερα rye δεν λοκάρουν σωστά την ώρα (στο igo αλλάζει 7-8 φορές το λεπτό!), θα ρωτήσω το support και θα ενημερώσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...