Προς το περιεχόμενο

Time lapse video!!!

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα,εχω ενα βιντεο αρκετων ωρων,και θα ηθελα να το κανω να παιζει πιο γρηγορα να τρεχει ο χρονος ανα 1 λεπτο,ανα 5 λεπτα ανα οσο θελω εγω..Μηπως ξερετε κανα προγραμματακι να κανει κατι τετοιο?Αν ηταν και free θα ταν ακομα καλυτερα :)

Thanx

Δημοσ.

Επειδή είναι κάπως εξεζητημένο effect, σε free υποθέτω πως είναι δύσκολο να βρεις πολλές αξιόλογες προτάσεις. Μία από αυτές είναι με Avisynth filtering. Π.χ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Kαλησπερα,εχω ενα βιντεο αρκετων ωρων,και θα ηθελα να το κανω να παιζει πιο γρηγορα να τρεχει ο χρονος ανα 1 λεπτο,ανα 5 λεπτα ανα οσο θελω εγω..Μηπως ξερετε κανα προγραμματακι να κανει κατι τετοιο?Αν ηταν και free θα ταν ακομα καλυτερα :)

Thanx

Μπορείς να το κάνεις και μάλιστα με το freeware virtualdub http://www.virtualdub.org/

Θα ανοίξεις το video στο virtualdub και πας στο μενού "Video"-->"Frame Rate"

Στο δεύτερο πεδίο "Frame rate conversion" θα αλλάξεις την τιμή Χ στην 4η επιλογή "Decimate by" ώστε το τελικό βίντεο να κρατάει ένα frame ανα Χ frames.

Μετά στο από πάνω πεδίο "Source rate adjustment" στην 2η επιλογή "Change frame rate to (fps):" σε Χ*25 (όπου 25 τα αρχικά 25 fps του βίντεο)

Πχ αν θέλεις να κρατήσεις μόνο ένα frame από κάθε λεπτό της ταινίας, τότε 25 fps * 60 sec = 1500 frames / min

Άρα θα κάνεις

"Decimate by" 1500

"Source rate adjustment" 37500

όπου το 37500 είναι 25*1500

και πατά ΟΚ

Μετά ελέγχεις αν είναι επιλεγμένο το "Full processing mode" στο μενού "Video" και τέλος πας στο "File"-->"Save as AVI" και τέλος.

Το τελικό βίντεο θα παίζει σαν να ήταν time lapse video.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...