JimxxZe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Kαλησπερα,εχω ενα βιντεο αρκετων ωρων,και θα ηθελα να το κανω να παιζει πιο γρηγορα να τρεχει ο χρονος ανα 1 λεπτο,ανα 5 λεπτα ανα οσο θελω εγω..Μηπως ξερετε κανα προγραμματακι να κανει κατι τετοιο?Αν ηταν και free θα ταν ακομα καλυτερα Thanx
parsifal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Επειδή είναι κάπως εξεζητημένο effect, σε free υποθέτω πως είναι δύσκολο να βρεις πολλές αξιόλογες προτάσεις. Μία από αυτές είναι με Avisynth filtering. Π.χ.
mitsikas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Kαλησπερα,εχω ενα βιντεο αρκετων ωρων,και θα ηθελα να το κανω να παιζει πιο γρηγορα να τρεχει ο χρονος ανα 1 λεπτο,ανα 5 λεπτα ανα οσο θελω εγω..Μηπως ξερετε κανα προγραμματακι να κανει κατι τετοιο?Αν ηταν και free θα ταν ακομα καλυτερα Thanx Μπορείς να το κάνεις και μάλιστα με το freeware virtualdub http://www.virtualdub.org/ Θα ανοίξεις το video στο virtualdub και πας στο μενού "Video"-->"Frame Rate" Στο δεύτερο πεδίο "Frame rate conversion" θα αλλάξεις την τιμή Χ στην 4η επιλογή "Decimate by" ώστε το τελικό βίντεο να κρατάει ένα frame ανα Χ frames. Μετά στο από πάνω πεδίο "Source rate adjustment" στην 2η επιλογή "Change frame rate to (fps):" σε Χ*25 (όπου 25 τα αρχικά 25 fps του βίντεο) Πχ αν θέλεις να κρατήσεις μόνο ένα frame από κάθε λεπτό της ταινίας, τότε 25 fps * 60 sec = 1500 frames / min Άρα θα κάνεις "Decimate by" 1500 "Source rate adjustment" 37500 όπου το 37500 είναι 25*1500 και πατά ΟΚ Μετά ελέγχεις αν είναι επιλεγμένο το "Full processing mode" στο μενού "Video" και τέλος πας στο "File"-->"Save as AVI" και τέλος. Το τελικό βίντεο θα παίζει σαν να ήταν time lapse video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.