KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καθοτι ποτε δεν ειχα μια αξοπρεπη τηλεοραση δεν ειχα ιδεα και απο home cinema, απεκτησα προ 2μηνου μια Samsung LED Series 7 με οπτικη συνδεση για ψηφιακο ηχο(ετσι τουλαχιστον λενε τα specs διοτι απο ηχο δεν ξερω που μου πανε τα 4) Δεν θελω να μου κανετε την δουλεια μου, θελω περισσότερο να καταλάβω τι πρεπει να κοιταξω τωρα που θελω να παρω ενα home cinema. Τα συνολικα watt? ο αριθμος των ηχειων?Δεν εχω ιδεα τι specs εχουν μεγαλυτερη σημασία οπότε δωστε μου τα φώτα σας να καταλαβω τι παιζει (Διαθεσιμο ποσο 250-300Ε αν και αυτο παιζει, ας δουμε πρωτα τι ειναι αυτο που μετραει σε ηχοσυστημα και μετα βλεπω αν μπορω να ανεβω)
geomos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καθοτι ποτε δεν ειχα μια αξοπρεπη τηλεοραση δεν ειχα ιδεα και απο home cinema, απεκτησα προ 2μηνου μια Samsung LED Series 7 με οπτικη συνδεση για ψηφιακο ηχο(ετσι τουλαχιστον λενε τα specs διοτι απο ηχο δεν ξερω που μου πανε τα 4) Δεν θελω να μου κανετε την δουλεια μου, θελω περισσότερο να καταλάβω τι πρεπει να κοιταξω τωρα που θελω να παρω ενα home cinema. Τα συνολικα watt? ο αριθμος των ηχειων?Δεν εχω ιδεα τι specs εχουν μεγαλυτερη σημασία οπότε δωστε μου τα φώτα σας να καταλαβω τι παιζει (Διαθεσιμο ποσο 250-300Ε αν και αυτο παιζει, ας δουμε πρωτα τι ειναι αυτο που μετραει σε ηχοσυστημα και μετα βλεπω αν μπορω να ανεβω) Logitech z5500!!! Μονοδρομος σε αυτο το ποσο και ποιοτητα εγγυημενη!!!
Str Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ... ... ... ηχεία για υπολογιστή προτείνεις ή μου φαίνεται?????????
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μισο... 1. Ηχεια για υπολογιστη πηρα. Τωρα ψαχνω home cinema για το σαλονι 2. geomos φιλε ευχαριστω για τον κοπο σου αλλα θα ηθελα να μαθω εκτος απο ενα μοντελο και μιας εταιρειας και τι κοιταμε γενικα οταν ψαχνουμε ηχοσυστημα
fabio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 δεν σου φαινεται αλλα ειναι οντως καλα. το θεμα ειναι οτι δεν αναφερει αν θα εχει dvd φετα ή htpc. λογικα κατι ξεχαστηκε απο το OP γιατι αν μιλαμε για ηχο απο την τηλεοραση μονο τζαμπα τα λεφτα για τα ηχεια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αυτο που ενδιαφερει στα ηχεια και τους ενισχυτες τους ειναι: 1) Αποδοση watt RMS στα 1000Hz. 2) Ολικη αρμονικη παραμορφωση. 3) Υλικο κατασκευης ηχειου/μεγαφωνου. 4) Ποιοτητα κατασκευης ηχειου / ενισχυτη (αυτο ποικιλλει περισσοτερο απο τα αλλα ). ΠΟΥ ΧΟΥ: Αυτα λενε "ισχυς 200βατ", και πιθανα να παιζουν και κοντά σε ενταση με αυτα και ισως να εχουν και πιο δυνατο "μπασίδι", μονο που τα μεν κοστιζουν 160ευρω ενω τα δε πανε στα 600 Σε διαβεβαιω οτι η ποιοτητα και η πιστοτητα του ηχου που παραγουν ομως ειναι σα να λες "τι διαφορα εχει ενα Yugo απο μια BMW?". Και δεν ειναι ακραιο παραδειγμα, 600 ευρω δε θεωρουνται "πολλα" για καλα ηχεια. Γιαυτο αλλωστε ειπα "απο μια BMW" και οχι "απο μια Ferrari" Ξεκαθαριζεις λοιπον τι θες και μετα παμε παρακατω. Θα σου προτεινα παντως να πας εστω στο πιο φτηνο HOME CINEMA συστημα που θα βρεις και οχι σε multimedia ηχεια για pc για αυτες τις δουλειες... Προσοχη: Ό,τι ειναι "γνωστης μαρκας" δεν ειναι παντα καλο. Στα ηχοσυστηματα υπαρχουν πολλες εταιρειες που πιθανα να σου ειναι παντελως αγνωστες, εντουτοις ομως ισως να εχουν πολυ πιο αξιολογα προϊόντα απο τις μαρκετινίστικες Sony, Samsung κτλ... Χαρακτηριστικο παραδειγμα η Roister. Την ηξερες? Ηξερες οτι ειναι χειροποιητα τα ηχεια? Ηξερες οτι χρησιμοποιουν μεγαφωνα made in UK και οχι in China οπως η Sony και καθε γνωστη "Sony"...?
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Για την τιμη... Δεν θελω να ξεπερασω τα 300Ε εαν δεν ειναι απαραιτητο Αν μου πεις "Και με 300 σου βρισκω καλα" θα παρω αυτα και οχι των 600 καθοτι δεν ειμαι τοσο φαν του "τελειου ηχου" Αν μου πεις "Με 300 μονο για pc βρισκεις" τοτε κομματια να γινει, θα δωσω @fabio Οχι, δεν παω για htpc, η τηλεοραση μου κανει αρκετα πραγματα απο θεμα συνδεσιμοτητας ειδικα σε lan και δεν σκοπευω να χωσω Media center απο κατω . Εντουτοις hd ταινιες κτλ θα παιζουν απο το δικτυο. Δεν εχω σκοπο ομως να αναλωθω τοσο πολυ στο θεμα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν δεν θες να το ψειρισεις παρε το πιο φθηνο 5.1 ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ (οχι multimedia pc speakers) που θα βρεις που να σε καλυπτει απο αποψη αποδοσης. Νομιζω βρισκεις στη τιμη που εθεσες ως οριο.
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν μπορείς,εξήγησε γιατί τα multimedia pc speakers δεν αξίζουν για home cinema στο σαλόνι.Ρωτάω,γιατί ψήνομαι να αγοράσω τα z-5500 για το σαλόνι.Κατέληξα σε αυτά λόγω χρημάτων και λόγω του ότι δεν έχω και μεγάλο σαλόνι,ώστε να χρειάζομαι super-wow ηχοσύστημα.
million_voices Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 τι λεει η led σε σχεση με lcd,plasma? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702795
rebel2000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εφόσον δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις αν θέλεις και dvd δές κάτι τέτοιο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702829 ή με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά - ήχο http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=119&pd=4432 ενώ αν έχεις dvd με κάτι τέτοιο παίρνεις καλύτερο ενισχυτή...βασικά πολυυύ καλύτερο και ηχεία ίδιου επιπέδου. http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=40244
blacksuede Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 τι λεει η led σε σχεση με lcd,plasma? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702795 +1 για το HT-X250.... για να καταλάβεις εγώ χρησιμοποιώ το ταπεινότερο της lg (ht303su) στην εξοχή σε χώρο 50τμ και απορώ πως θα ήταν το htx250 που γλυκοκοίταζα...είχε βέβαια τα διπλάσια λεφτά σε σχεση με το lg και ειπα για εξοχή είναι οκ...πάντως μου έλυσε τα χέρια με την usb Που σηκώνει και 2.5" δισκους...
TyR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Εάν επιθυμείς σύστημα χωρίς DVD τότε μονόδρομος είναι τα Logitech και ας σου φαίνονται ηχεία υπολογιστή. Οι μονάδες που χρησιμοποιούν είναι πολύ καλές για το μεγέθός τους, το Subwoofer σπάει κόκαλα και το όλο σύνολο είναι πολύ τίμιο σχετικά με αυτά που ζητά. Εάν επιθυμείς σύστημα με DVD τότε επιλέγεις το πλέον φθηνότερο από όλα όσα συναντήσεις μπροστά σου, αρκεί να σε καλύπτει από πλευράς συνεσμολογίας και αναπαραγωγής, μιας και σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων όλα παίζουν σαν μπρίκια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια τα Logi εχουν πλαστικες καμπινες (αν μπορουν να θεωρηθουν καμπινες αυτα)... Μονο το sub εχει ξυλινη, κι αυτη περιεχει και τον ενισχυτη μεσα... Δε λεω καλη χρυση η Logi, κι εγω εχω τα Ζ2300, αλλα οχι για Home Cinema!! Προς θεου! Νταξει για κανα δωματιακι και συνδυασμος με PC οθονη για cinema καταστασεις οκ, αλλα... καπου κολλαω δε ξερω. Απο την αλλη λιγο που κοιταξα, εχω την εντυπωση οτι ολα πλαστικα ειναι σε αυτα τα λεφτα.
G_Zisis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δηλαδή εννοείς πως δεν βγάζουν καλής ποιότητας ήχο ή πως δεν είναι αρκετά δυνατά για ένα σαλόνι (sry αλλά είμαι τελείως άσχετος από θέματα ήχου)? Κι εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι άλλο καλύτερο με 200-300 ευρώ.Σε διάφορα forum μάλιστα λένε ότι τα logi ρίχνουν και προτάσεις της sony και samsung στα ίδια λεφτά.Επίσης,δεν θέλω το home cinema να έχει αναπαραγωγή dvd/blu-ray,επειδή έχω το ps3.Ειδικά για το τελευταίο κατέληξα στα z-5500.Αν μπορεί κανείς να προτείνει home cinema χωρίς αναπαραγωγή dvd,όπως έκανε ένας φίλος πιο πάνω,θα του ήμουν ευγνώμων. Επίσης,σε αυτά τα λεφτά υπάρχει περίπτωση να βγω home cinema που να υποστηρίζει dolby digital truehd και dts master-hd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.