Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 [/color]οxi δεν εννοω για SLI εννοω οτι αν 8εσ να βαλεις μονο μια nvidia δεν μπορεις δηλαδη δεν 8α την αναγνωριζει Αυτό δεν είναι αλήθεια. Και δε θα μπορούσε να είναι. Δεν είναι λογικό. Υπάρχει έστω και μία μητρική που να μη μπορεί να δει gpu nvidia ενώ βλέπει κανονικά τις ATI?
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν ισχυει αυτο περι nvidia. Εχω αυτη τη μητρικη κι εχω δοκιμασει Ati/Nvidia χωρις κανενα απολυτως προβλημα
p_under Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εγώ αντιθέτως έχω ακούσει, για ταβάνι κάπου στα 1600-1800mhz...όχι βέβαια ότι θα απασχολήσει τον OP κ εγω το εχω ακουσει αυτο κ μαλιστα οτι πανω απο τα 1600 κ πανω αρχιζουν τα προβληματα.
dimi5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν ισχυει αυτο περι nvidia. Εχω αυτη τη μητρικη κι εχω δοκιμασει Ati/Nvidia χωρις κανενα απολυτως προβλημα 8α σε κοροιδεψω ρε φιλε μου αφου τωρα 8α αλλαξω τν καρτα γρακων μου και που ρωτισα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΦΤΗ ΤΗΝ motherboard nvdia ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:14 ---------- Αυτό δεν είναι αλήθεια. Και δε θα μπορούσε να είναι. Δεν είναι λογικό. Υπάρχει έστω και μία μητρική που να μη μπορεί να δει gpu nvidia ενώ βλέπει κανονικά τις ATI? φιλε μου εγω ετσι ξερω εχο ροτισει και μου εχω πει οτι δεν μπορεις να τοποθετισις nvdia ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- συμφωνώ αλλά μην λες ότι είναι η καλύτερη μητρική edit: δεν παίζει αυτό που λες στην 2η πρόταση... φιλε μου εγω την εχω αγορασει εδο και πολυ καιρο και δεν μου εκανε ποτε προβλημα και εχει και καλυ θερμοκρασια και ειναι και λιγο φτηνη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 φιλε μου εγω την εχω αγορασει εδο και πολυ καιρο και δεν μου εκανε ποτε προβλημα και εχει και καλυ θερμοκρασια και ειναι και λιγο φτηνη δεκτά αυτά (εκτός του τελευταίου), μόνο που δεν την κάνουν την καλύτερη, γιατί σχεδόν όλες έτσι είναι... 170 euro φτηνή? και που ρωτισα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΦΤΗ ΤΗΝ motherboard nvdia αυτός που το είπε είναι απλά άσχετος...
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 δεκτά αυτά (εκτός του τελευταίου), μόνο που δεν την κάνουν την καλύτερη, γιατί σχεδόν όλες έτσι είναι... 170 euro φτηνή? αυτός που το είπε είναι απλά άσχετος... 170 euro στην κυπρο ειναι καπως φτηνηγια μενα χαχα...αλλα ρε φιλε εγω εχο ροτισει ενα τεχνικο υπολογιστων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 φτηνή είναι μια μητρική από 100-120 euro και κάτω αυτός που ρώτησες και σου είπε ότι δεν παίρνει μια VGA της Nvidia η συγκεκριμένη μητρική... SLI προφανώς δεν κάνει αλλά όπως είπες πιο πάνω δεν μιλάς για SLI...
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 φτηνή είναι μια μητρική από 100-120 euro και κάτω αυτός που ρώτησες και σου είπε ότι δεν παίρνει μια VGA της Nvidia η συγκεκριμένη μητρική... SLI προφανώς δεν κάνει αλλά όπως είπες πιο πάνω δεν μιλάς για SLI... ναι ρε φιλε ακου πως εχει το πραγμα για να καταλαβεις τον ειχα παρει τηλεφονο και μ ειπε οτι δεν γινετε και δεν 8α τν αναγνωριζει τωρα τη να σου πω και εγο μακαρι να κανει γιατι για να μην λεμε μαλακιες δεν ειναι πολυ καλες οι ΑΤΙ και να σου πω και κατι δεν εχουν καλες 8ερμοκρασιες και ετσι εμενα εχει καει και για αυτο 8α βαλω μια αλλη ΑΤΙ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ρε dimi5, όταν λέμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν το υποθέτουμε, είμαστε 10000000000000000% σίγουροι
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ρε dimi5, όταν λέμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν το υποθέτουμε, είμαστε 10000000000000000% σίγουροι μακαρι ρε φιλε τι να πω αλλα για κοιταξε και μια ματια στο youtube...ολοι που κτηζουν ενα pc με αυτη την μητρικη ολοι χρησομοποιουν ΑΤΙ..ο ανθροπος που μου εχει πει δεν ειναι και κανενας νεος σε αθτο τον τομεα και δεν ξερει.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:16 ---------- ρε dimi5, όταν λέμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν το υποθέτουμε, είμαστε 10000000000000000% σίγουροι εαν 3ερεις ρε φιλε ενα ασχετο η thelmatake ειναι καλη πανω στα τροφοδοτικα?
Tzimmys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 μακαρι ρε φιλε τι να πω αλλα για κοιταξε και μια ματια στο youtube...ολοι που κτηζουν ενα pc με αυτη την μητρικη ολοι χρησομοποιουν ΑΤΙ..ο ανθροπος που μου εχει πει δεν ειναι και κανενας νεος σε αθτο τον τομεα και δεν ξερει.... Για τελευταία φορά και πάρτο απόφαση. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Αυτός που σου του είπε δεν ξέρει τι του γίνετε. Αυτήν την μητρική έχω με gtx260. εαν 3ερεις ρε φιλε ενα ασχετο η thelmatake ειναι καλη πανω στα τροφοδοτικα? Ανάλογα το τροφοδοτικό. Έχει βγάλει κάποια μάπα, έχει βγάλει κάποια καλά. Για ποιο ενδιαφέρεσαι?
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Για τελευταία φορά και πάρτο απόφαση. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Αυτός που σου του είπε δεν ξέρει τι του γίνετε. Αυτήν την μητρική έχω με gtx260. Ανάλογα το τροφοδοτικό. Έχει βγάλει κάποια μάπα, έχει βγάλει κάποια καλά. Για ποιο ενδιαφέρεσαι? για γραψε στο e-shop thermaltake W0151 και πες την γνωμη σου εγω νομίζω οτι ειναι ok
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 μια χαρά είναι το συγκεκριμένο TT
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 μια χαρά είναι το συγκεκριμένο TT ελα να σου πω ρε φιλε αν ξερεις προστατευει το pc οταν ερ8ει πολυ το ρευμα για μεν καιει κατι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 για υπερτάσεις λες? λογικά ναι, αλλά καλό θα είναι να έχεις και προστατευτικό πολύμπριζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.