kilo65 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θα ήθελα την εμπειρεία σας για την πιο πάνω επιλογή σε mobo γιατί ενώ έχω ψιλοαποφασίσει για το δεύτερο προκειμένου να έχω ddr3 έχω προβληματισμό για την επιλογή μετά από διάφορα προβλήματα που από γύρω γύρω λέγονται για το δεύτερο mobo σχετικά με την σωστή λειτουργεία με ddr3 μνήμη. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει ας πεί αν είναι καινούργια τα mobo αυτά η αν υπάρχουν τα αντίστοιχα καινούργια. ευχαριστώ.
BaNcU Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν μπορείς να αντέξεις οικονομικά DDR3 go for it Προβλήματα δεν έχω ακούσει τίποτα ποτέ .
panaathas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εγω εχω ακουσει οτι διαφορα προβληματα υπαρχουν σε καρτες που συνυπαρχουν DDR2+DDR3,γιαυτο θα σου προτεινα αυτην ή μπορεις να μεινεις σε DDR2 και να πας αργοτερα σε πιο ολοκληρωμενη αναβαθμιση του υπολογιστη σου και να παρεις και καλες DDR3..Παντως προσωπικα δεν θα προτιμουσα hybrid γιατι διαφορα εχω ακουσει...Αλλα και για να πουμε και του στραβου το δικιο δεν σου λεω οτι θα σου βγαλει προβλημα ντε και καλα...
terry308 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θα ήθελα την εμπειρεία σας για την πιο πάνω επιλογή σε mobo γιατί ενώ έχω ψιλοαποφασίσει για το δεύτερο προκειμένου να έχω ddr3 έχω προβληματισμό για την επιλογή μετά από διάφορα προβλήματα που από γύρω γύρω λέγονται για το δεύτερο mobo σχετικά με την σωστή λειτουργεία με ddr3 μνήμη. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει ας πεί αν είναι καινούργια τα mobo αυτά η αν υπάρχουν τα αντίστοιχα καινούργια. ευχαριστώ. p5q3 deluxe ειχα κι εγω αλλα ντεν λεει ... ειναι κριμα να δωσεις χρηματα γι αυτην τη μητρικη καλυτερα dfi οπως ειπε ο φιλος πιο πανω... την ειχα αλλα την εδωσα γτ δν μ αρεσε ... και γιατι ηθελα μετα απο 3 χρονια με intel να παω σε κατι καλυτερο (για μενα πλεον)am2+ /am3
dimi5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ε φιλε μου εγω εχο την p5q deluxe πιστεψε με ειναι καταπλιχτηκη το μονο κακο της ειναι οτι δεν δεχετε nvidia ...ειναι ι καλυτερη μιτρικη καρτα πιστεψε με
G_Zisis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ε φιλε μου εγω εχο την p5q deluxe πιστεψε με ειναι καταπλιχτηκη το μονο κακο της ειναι οτι δεν δεχετε nvidia ...ειναι ι καλυτερη μιτρικη καρτα πιστεψε με Δεν δέχεται nvidia???
kilo65 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τα περισότερα προβλήματα που έχω κατά κειρούς ακούσει σχετικά με την ddr3 είναι πως δεν συνεργάζονται με κάποιοες μνήμες και άντε κάνε δοκιμές να βρείς την μνήμη και ρυθμίσεις και ιστορίες, ενώ ακούγεται για μπλέ οθόνες στα ξαφνικά κλπ. Για αυτό τον λόγω προβληματίζομαι για την ddr3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ε φιλε μου εγω εχο την p5q deluxe πιστεψε με ειναι καταπλιχτηκη το μονο κακο της ειναι οτι δεν δεχετε nvidia ...ειναι ι καλυτερη μιτρικη καρτα πιστεψε με δεν είναι με την καμία η καλύτερη μητρική...υπάρχουν και άλλες Asus και άλλες μητρικής από άλλες εταιρείες που είναι χαλαρά καλύτερες
lunatic89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ε προφανως δεν ειναι η καλυτερη μητρικη που υπαρχει.Αλλο εννοουσε μαλλον.Οτι ειναι τελεια για τα λεφτα της κ θα συμφωνησω κ γω.Ειναι παρα πολυ καλες κ οι 2 απ αυτες που θες.
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 δεν είναι με την καμία η καλύτερη μητρική...υπάρχουν και άλλες Asus και άλλες μητρικής από άλλες εταιρείες που είναι χαλαρά καλύτερες +1 Πάντως ούτε και εγώ έχω ακούσει για προβλήματα με DDR3 οπότε αν αντέχεις οικονομικά Go for it!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εγώ αντιθέτως έχω ακούσει, για ταβάνι κάπου στα 1600-1800mhz...όχι βέβαια ότι θα απασχολήσει τον OP
dimi5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 οχι ρε φιλε αλλα δεν μπορουμε να τα 8ελουμε ολα σε αυτη την ζωη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:50 ---------- οxi δεν εννοω για SLI εννοω οτι αν 8εσ να βαλεις μονο μια nvidia δεν μπορεις δηλαδη δεν 8α την αναγνωριζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 συμφωνώ αλλά μην λες ότι είναι η καλύτερη μητρική edit: δεν παίζει αυτό που λες στην 2η πρόταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.