insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ρε σεις μην τρολάρετε, δε θα μάθουμε ποτέ ποιον σκότωσε... Λάου Λάου...
o_magazatoras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πρέπει να fixάρεις και το post τ' αλλουνού και μετά αυτουνού που κράτησε screen σε pic και μετά... Κλείδωστο καλύτερα,αλλοιώς θα ξενυχτήσεις.
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Oh, don't go there: Είναι μαυροζωνάς στο αντικείμενο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Εγω ειμαι υπερ της χρησης τετοιοων συσκευων με αισθητα περιορισμενη μειωση των βολτ για τους πολιτες. Αν παλι φοβομαστε το τι θα γινει και αν θα κουβαλανε ολοι απο ενα,αυτα ειναι αηδιες.τωρα δηλαδη δεν μπορουν να εχουν πεταλουδες και στιλετα?και ποιο ειναι πιο θανασιμο? Δεν θα είναι και τόσο αηδία όταν θα μπεις στο μετρό και με ακουμπήσεις λίγο κατα λάθος ...και βγάλω την "αθώα συσκευή" και σε "ακουμπήσω" και εγώ! Φαντάσου δηλαδή κάθε πρωί να πας στα δικαστήρια με το μαλλί κάγκελο από τα πολλά ηλεκτροσόκ!
pp6210 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καλά όλοι εσείς που με ευκολία θα είχατε μαζί σας tazer ή pepper spray δεν σκεφτήκατε οτι αν με την πρώτη κίνηση σας το πάρει από τα χέρια τότε θα το "νιώσετε" εσείς οι ίδιοι?? Και εν πάσει περιπτώσει, για το pepper spray έχει συζητηθεί και παλιότερα οτι μπορεί να έχεις βαποριζατέρ με την κολώνιά σου (ή ότι άλλο θέλεις και απλά να ισχυριστεί οτι ήταν κολώνια!!) αλλά για tazer και γκλομπ κτλ δεν πάιζει παιδιά....
sugata Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 @λουσι: έθεσες το θέμα ως κάτι φανταστικό, ως κάτι που συνέβη, ή ως κάτι που θα συμβεί; και επίσης το "φάω" παραπέμπει σε "r.i.p." ή σε "σάπισμα μέχρι αηδίας"; (μικρές απορίες...άσχετες με το θέμα...) Σχετικά με το pepper spray, τα tazer, τις κολώνιες και λοιπά: ωραία όλα αυτά τα "αμυντικά" όπλα, παράνομα και μη. Θεωρητικά σε βοηθούν και μπορεί να σε γλιτώσουν. Πρακτικά όμως, υπάρχει περίπτωση όταν έχεις φάει ήδη το πρώτο φάσκελο, να προλάβεις, όχι μόνο να αντιδράσεις, αλλά και να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο;
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 @λουσι: έθεσες το θέμα ως κάτι φανταστικό, ως κάτι που συνέβη, ή ως κάτι που θα συμβεί;και επίσης το "φάω" παραπέμπει σε "r.i.p." ή σε "σάπισμα μέχρι αηδίας"; (μικρές απορίες...άσχετες με το θέμα...) Αν ήταν κάτι που συνέβη ή επρόκειτο να συμβεί, προφανώς και δε θα ρωτούσα σε ένα φόρουμ! Φάω = ξεκληρίζω.
bolec Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ρε έλεος.Δε περίμενα να το πέρεις στα σοβαρά.Για πλάκα το είπα. Τελως πάντων,ας μου επιτραπεί η έκφραση αλλά μαζεύτηκαν εδώ πέρα απ ότι βλέπω κουραδόμαγκες που νομίζουν ότι με τη χρήση ηλεκτροσόκ θα είναι ασφαλείς και τη θεωρούν απαραίτη όταν δήθεν οι άλλοι δεν είναι άνθρωποι όπως είπε πριν και πριν ο σαλονικιός.Εχετε χάσει κάθε μορφή λογικής αν θεωρείται αυτή τη χρήση όπλων δήθεν αναγκαίο κακό. . Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο για τον οποίο αυτά τα άτομα να πρέπει να θεωρούνται άνθρωποι και να αντιμετωπίζονται σαν άνθρωποι. Αν ένα βράδυ κάποιος ασυνείδητος χτυπούσε με το αμάξι του εναν σκύλο μπροστά μου και τον εγκατέλειπε, απο καθαρή ευαισθησία θα τον πήγαινα σε κτηνίατρο ακόμα και με δικά μου έξοδα,εάν όμως στη θέση του σκύλου ήταν ένα απο αυτα τα κατώτερα θηλαστικα -γιατί για τέτοια πρόκειται- δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να καλέσω ασθενοφόρο, δεν θεωρώ οτι αυτό θα αποτελούσε και μεγάλη απώλεια για την κοινωνία μας.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.