BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν δω κατι περιεργω μου ειπε ο αστυνομικος να παρω αμεσως την αστυνομια....για να ερθουν σε 2 ωρες και εγω να ειμαι στα θυμαρακια...χααχαχ θελω να πιστευω οτι το θεμα θα τελειωσει εδω. οπως και να εχει,η κατασταση ειναι τραγικη και πλεον καταλαβα την αξια του 932 του αστικου κωδικα...η ηθικη βλαβη πολλες φορες ειναι χειροτερη απο την σωματικη.
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Την άλλη φόρα πήγαινε με τον : ο ιρον μαικ δεν ειναι αυτος?οι κοντοι εχουν νευρο...και δυναμη ))
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ρε BladeRunner στην αρχή είπες ότι δεν ήθελες να ασχοληθείς με τον καβγά και έκατσες και τις έφαγες επειδή δεν είσαι αλητάκι του δρόμου όπως είπες και επειδή δε θα ήθελες να περάσεις μετά από πειθαρχικό.Αλλά μετά μας λες ότι ήθελες να χρησιμοποιήσεις το (απάνθρωπο) όπλο taze πάνω τους και να τους μαζέψει μετά η αστυνομία..Εκεί μετά νομίζεις δε θα σε πήγαιναν πειθαρχικό,όχι μόνο αλλά και φυλακή.Επίσης δε θα ήσουν απλά αλητάκι τότε αλλά ολόκληρο κτήνος αν έκανες κάτι τέτοιο σε άνθρωπο,ότι κακό και αν σου έκανε αυτός.Τελεία. Ίσως να είσαι ακόμη θυμωμένος γιαυτό τα λες αυτά. Πάντως στο όλο σκηνικό κάτι δε μου κολλάει.Δλδ βλέπατε ταινία μέσα στην αίθουσα ,άρχισε ο διπλανός σου να κουνάει το πόδι και τότε τον άρπαξαν από το λαιμό?Μετά πως συνεχίστηκε το πράμα?Κόσμος δεν υπήρχε εκεί γύρω?Που σας πλάκωσαν μέσα ή έξω?Ούτε ένας δεν βοήθησε? Πάντως παρόλο που ήταν τέτοια γομάρια θα άρχιζα και γω να βαράω ότι μπορούσα σιγά μην καθόμουν να τις φάω έτσι απλά. ΥΓ.Καλά το "από" γιατί το γράφεις συνέχεια "παο",έλεος ρε,ολόκληρος δικηγόρος είσαι. ΥΓ1.Εγώ μένω Κρήτη.Τέτοια σκηνικά με αλλοδαπούς ποτέ δε γίνονται.Είναι όλοι τους χεσμένοι μέχρι αηδίας εδώ πέρα.Πέφτουν βέβαια και εδώ κάτι ξύλα αλλά μόνο με έλληνες.Ενα σου λέω.Αν γινόταν αυτό το σκηνικό εδώ πέρα και αργότερα μαθαίνονταν,χωρίς καμία,μα καμία δόση υπερβολής φίλε ίσως και να τους είχαν σκοτώσει .
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ρε BladeRunner στην αρχή είπες ότι δεν ήθελες να ασχοληθείς με τον καβγά και έκατσες και τις έφαγες επειδή δεν είσαι αλητάκι του δρόμου όπως είπες και επειδή δε θα ήθελες να περάσεις μετά από πειθαρχικό.Αλλά μετά μας λες ότι ήθελες να χρησιμοποιήσεις το (απάνθρωπο) όπλο taze πάνω τους και να τους μαζέψει μετά η αστυνομία..Εκεί μετά νομίζεις δε θα σε πήγαιναν πειθαρχικό,όχι μόνο αλλά και φυλακή.Επίσης δε θα ήσουν απλά αλητάκι τότε αλλά ολόκληρο κτήνος αν έκανες κάτι τέτοιο σε άνθρωπο,ότι κακό και αν σου έκανε αυτός.Τελεία.Ίσως να είσαι ακόμη θυμωμένος γιαυτό τα λες αυτά. Πάντως στο όλο σκηνικό κάτι δε μου κολλάει.Δλδ βλέπατε ταινία μέσα στην αίθουσα ,άρχισε ο διπλανός σου να κουνάει το πόδι και τότε τον άρπαξαν από το λαιμό?Μετά πως συνεχίστηκε το πράμα?Κόσμος δεν υπήρχε εκεί γύρω?Που σας πλάκωσαν μέσα ή έξω?Ούτε ένας δεν βοήθησε? Πάντως παρόλο που ήταν τέτοια γομάρια θα άρχιζα και γω να βαράω ότι μπορούσα σιγά μην καθόμουν να τις φάω έτσι απλά. ΥΓ.Καλά το "από" γιατί το γράφεις συνέχεια "παο",έλεος ρε,ολόκληρος δικηγόρος είσαι. ΥΓ1.Εγώ μένω Κρήτη.Τέτοια σκηνικά με αλλοδαπούς ποτέ δε γίνονται.Είναι όλοι τους χεσμένοι μέχρι αηδίας εδώ πέρα.Πέφτουν βέβαια και εδώ κάτι ξύλα αλλά μόνο με έλληνες.Ενα σου λέω.Αν γινόταν αυτό το σκηνικό εδώ πέρα και αργότερα μαθαίνονταν,χωρίς καμία,μα καμία δόση υπερβολής φίλε ίσως και να τους είχαν σκοτώσει . ποναν ωρε τα παλικαρια? ειναι απανθρωπο το tazer αλλα το οτι θα τους σκοτωνατε μετα ειναι ουμανισμος...αχαχαχαχ ο,τι να ναι.
Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αλλά μετά μας λες ότι ήθελες να χρησιμοποιήσεις το (απάνθρωπο) όπλο taze πάνω τους και να τους μαζέψει μετά η αστυνομία. Επίσης δε θα ήσουν απλά αλητάκι τότε αλλά ολόκληρο κτήνος αν έκανες κάτι τέτοιο σε άνθρωπο,ότι κακό και αν σου έκανε αυτός.Τελεία. Ε τώρα πλάκα μας κάνεις? Εμ έρχονται οι άλλοι να σε δείρουνε, εμ είσαι και κτήνος επειδή χρησιμοποίησες το οτιδήποτε για να αμυνθείς. Μην τρελαθούμε κι'όλας. BladeRunner σε καταλαβαίνω γιατί μένω σε μια κωλοπεριοχή τίγκα στο γυφταριό και τέτοια περιστατικά για μένα είναι καθημερινότητα. (Όχι ότι τρώω ξύλο εγώ, απλά ακούω και βλέπω τέτοια περιστατικά). Κάθε Σάββατο δε, αν δεν δω και απο ένα δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά το βράδυ. Δεν έχει νόημα να κάνεις το οτιδήποτε. Χαμένος θα βγείς. Τέτοια άτομα ξεγελούν επειδή παρουσιαστικά φέρνουν σε ανθρώπους, και εκεί την πατάς. Νομίζεις ότι είναι κι'όλας. Οπότε αν θες να πάρεις tazer, πάρε. Παύει να είναι απάνθρωπο όταν δεν χρησιμοποιείται σε ανθρώπους...
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ποναν ωρε τα παλικαρια?ειναι απανθρωπο το tazer αλλα το οτι θα τους σκοτωνατε μετα ειναι ουμανισμος...αχαχαχαχ ο,τι να ναι. Το taze δε σκοτώνει ανθρώπους.Βασανίζει και παραλυρίει με απάνθρωπο τρόπο.Μόνο κτήνη έχουν τη δύναμη να το κάνουν.Αν την έχεις πάρτο και κυκλοφόρα.Ο τελευταίος μάγκας θα είσαι και θα χεις και μια ψευδαισθηση ασφάλειας. Εγώ δεν είμαι κρητικός...Σου λέω τι θα κάναν εδώ πέρα οι ντόπιοι. Πάντως για εξήγησε μας λίγο αναλυτικότερα το περιστατικό. Εγώ ένα πράμα δε καταλαβαίνω εφόσον δεν υπήρχε εκεί κανεις εκεί γύρω για να σας βοηθήσει (ουτε σεκιουριτι ουτε αλλοι ανθρωποι) και επειδή ήταν γομάρια και δεν είχες πιθανότητα να τους πλακωσετε τότε γιατί δε το βάζατε στα πόδια....? Ηθελες να καταγράψει το ξύλο καμιά κάμερα για να τους έχεις στο τσεπάκι μετα?
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το taze δε σκοτώνει ανθρώπους.Βασανίζει και παραλυρίει με απάνθρωπο τρόπο.Μόνο κτήνη έχουν τη δύναμη να το κάνουν.Αν την έχεις πάρτο και κυκλοφόρα.Ο τελευταίος μάγκας θα είσαι και θα χεις και μια ψευδαισθηση ασφάλειας. Εγώ δεν είμαι κρητικός...Σου λέω τι θα κάναν εδώ πέρα οι ντόπιοι. Πάντως για εξήγησε μας λίγο αναλυτικότερα το περιστατικό. Εγώ ένα πράμα δε καταλαβαίνω εφόσον δεν υπήρχε εκεί κανεις εκεί γύρω για να σας βοηθήσει (ουτε σεκιουριτι ουτε αλλοι ανθρωποι) και επειδή ήταν γομάρια και δεν είχες πιθανότητα να τους πλακωσετε τότε γιατί δε το βάζατε στα πόδια....? Ηθελες να καταγράψει το ξύλο καμιά κάμερα για να τους έχεις στο τσεπάκι μετα? Γιατι εχω και μια αξιοπρεπεια ρε φιλαρακι,δεν θα κατσω να το βαλω στα ποδια,ουτε κατω επεσα εγω απο τα μπουνιδια...δεν ειμαι και κουγιας... ακου τι λεει,να με παρει η καμερα να τους εχω στο τσεπακι.εισαι σε συγχυση.δεν συνεχιζω την συζητηση μαζι σου.να σαι καλα.
Timour21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γιατι εχω και μια αξιοπρεπεια ρε φιλαρακι,δεν θα κατσω να το βαλω στα ποδια,ουτε κατω επεσα εγω απο τα μπουνιδια...δεν ειμαι και κουγιας...ακου τι λεει,να με παρει η καμερα να τους εχω στο τσεπακι.εισαι σε συγχυση.δεν συνεχιζω την συζητηση μαζι σου.να σαι καλα. Δηλαδή, για να καταλάβω, αν έβγαζε το "ματζαφλάρι" του, για να σου την "φορέσει" θα καθόσουν εκεί για λόγους αξιοπρέπειας? Το ρητό "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" δεν πρέπει να το έχεις ακούσει....
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ε τώρα πλάκα μας κάνεις? Εμ έρχονται οι άλλοι να σε δείρουνε, εμ είσαι και κτήνος επειδή χρησιμοποίησες το οτιδήποτε για να αμυνθείς. Μην τρελαθούμε κι'όλας. BladeRunner σε καταλαβαίνω γιατί μένω σε μια κωλοπεριοχή τίγκα στο γυφταριό και τέτοια περιστατικά για μένα είναι καθημερινότητα. (Όχι ότι τρώω ξύλο εγώ, απλά ακούω και βλέπω τέτοια περιστατικά). Κάθε Σάββατο δε, αν δεν δω και απο ένα δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά το βράδυ. Δεν έχει νόημα να κάνεις το οτιδήποτε. Χαμένος θα βγείς. Τέτοια άτομα ξεγελούν επειδή παρουσιαστικά φέρνουν σε ανθρώπους, και εκεί την πατάς. Νομίζεις ότι είναι κι'όλας. Οπότε αν θες να πάρεις tazer, πάρε. Παύει να είναι απάνθρωπο όταν δεν χρησιμοποιείται σε ανθρώπους... Υπαρχουν πλεον στην Αθηνα παρα πολλες περιοχες που οι αλλοδαποι ειναι περισσοτεροι απο τους Ελληνες. Μια απο αυτες ειναι τα πατησια οπου οι 7 στους 10 ειναι Αλβανοι
tmjuju Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Κατανοώ απόλυτα τη στάση σου. Και όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε… Από την άλλη η απόφαση του να είσαι άοπλος vs οπλισμένος είναι θέμα ας πούμε φιλοσοφικό. Απλά να προσθέσω κάτι το σημαντικό… ΙΜΗΟ Τα STER είναι αυτά που θα έπρεπε άμεσα να κάνουν μηνύσεις, να δώσουν τα video κ.ο.κ. Και αυτό για να προστατεύσουν τον επόμενο πελάτη τους. Όχι τίποτε άλλο αλλά κάτι τέτοιες εταιρίες μιλούν για ‘εταιρική κοινωνική ευθηνή’. Εγώ το είπα - δε πρόκειται να πατήσω από εκεί. Μόνο λυπάμαι το επόμενο θύμα και τους εργαζόμενους. Φίλτατε Κρητικέ, στην Κρήτη έχετε περισσότερες πιθανότητες να αναγνωριστούν οι τύποι, εδώ στην Αθήνα σε λίγο κανείς δεν γνωρίζει το διπλανό του . Και ο μαγαζάτορας στην Κρήτη πιθανά να φερόταν διαφορετικά.
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δηλαδή, για να καταλάβω, αν έβγαζε το "ματζαφλάρι" του, για να σου την "φορέσει" θα καθόσουν εκεί για λόγους αξιοπρέπειας? Το ρητό "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" δεν πρέπει να το έχεις ακούσει.... εχεις δικιο...εκει μαλλον θα ετρεχα αλλα ολα γινονται τοσο γρηγορα που ειναι πολυ δυσκολο να σκεφτεις καθαρα...δεν ειναι του στυλ μου να πλακωνομαι αλλ αουτε και να τρεχω στους διαδρομους,τι στιγμη που δεν φταιω κιολας... καθησα εκει και τα υπολοιπα ειναι ιστορια. οπως και να εχει,το θεμα το εξαντλησαμε νομιζω. πολυ θα ηθελα να κανω κατι,μια μυνηση,κατι αλλα στο ελλαδισταν φοβασαι. προχτες ημουν στα δικαστηρια για μια προσημειωση και η γραμματεια των προσημειωσεων ειναι πανω απο τα ασφαλιστικα μετρα. μπροστα στα ματια μας ενας σαπισε στο ξυλο την πρωην(?) γυναικα του μπορστα στην αδελφη της... μεσα στα δικαστηρια αυτα,ανενοχλητος... ελλαδαρα αγαπη μου. ελπιζω σε κανα μηνα να συνελθω...
tmjuju Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δηλαδή, για να καταλάβω, αν έβγαζε το "ματζαφλάρι" του, για να σου την "φορέσει" θα καθόσουν εκεί για λόγους αξιοπρέπειας? Το ρητό "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" δεν πρέπει να το έχεις ακούσει.... Ρε σεις τι του τη λέτε του ανθρώπου? Είπε κανείς ότι οι πράξεις μας σε αντίστοιχες στιγμές είναι απόλυτα λογικές? ‘η ότι εξηγούνται μετά? … μη τον βγάλουμε ότι φταίει και από πάνω.
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το taze δε σκοτώνει ανθρώπους.Βασανίζει και παραλυρίει με απάνθρωπο τρόπο.Μόνο κτήνη έχουν τη δύναμη να το κάνουν.Αν την έχεις πάρτο και κυκλοφόρα.Ο τελευταίος μάγκας θα είσαι και θα χεις και μια ψευδαισθηση ασφάλειας. Εγώ δεν είμαι κρητικός...Σου λέω τι θα κάναν εδώ πέρα οι ντόπιοι. Πάντως για εξήγησε μας λίγο αναλυτικότερα το περιστατικό. Εγώ ένα πράμα δε καταλαβαίνω εφόσον δεν υπήρχε εκεί κανεις εκεί γύρω για να σας βοηθήσει (ουτε σεκιουριτι ουτε αλλοι ανθρωποι) και επειδή ήταν γομάρια και δεν είχες πιθανότητα να τους πλακωσετε τότε γιατί δε το βάζατε στα πόδια....? Ηθελες να καταγράψει το ξύλο καμιά κάμερα για να τους έχεις στο τσεπάκι μετα? Ναι ενω αυτοι που του επιτεθηκαν ηθελαν να τον χαιδεψουν.... Το ξερεις οτι με 2 μπουνιες στο καταλληλο σημειο μπορω να σε αφησω παραλυτο? Ποσο μαλλον αν σε βαρανε 2 και 3 ατομα συνεχομενα. Μια χαρα ειναι το taze αν στην πεφτουν πολλα ατομα. Μαλιστα στην Αμερικη χρησιμοποιειται απο την αστυνομια και σε ατομα ηλικιωμενα. Δεν παθαινεις τιποτα. Αντιθετως απο 5 μανιασμενους Αλβανους ή Ρωσσους κυνδυνευεις να μεινεις σακατης. Οσο για την Κρητη ,επειδη καταγομαι απο εκει και παω συχνα σου λεω τουτο. Οι πιο ψευτομαγκες ειναι αυτοι απο τα χωρια που σε πυροβολουν με οπλο για ασημαντες αφορμες. Οι Κρητικοι που ζουν στις πολεις(Ηρακλειο,Χανια κ.τ.λ) ειναι περιπου σαν τους Αθηναιους. Οι προβληματικοι ειναι αυτοι απο τα χωρια που απο μικροι βλεπουν προβατα μονο και μετα οταν βλεπουν κοσμο κατι παθαινουν
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Κατανοώ απόλυτα τη στάση σου. Και όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε… Από την άλλη η απόφαση του να είσαι άοπλος vs οπλισμένος είναι θέμα ας πούμε φιλοσοφικό. Απλά να προσθέσω κάτι το σημαντικό… ΙΜΗΟ Τα STER είναι αυτά που θα έπρεπε άμεσα να κάνουν μηνύσεις, να δώσουν τα video κ.ο.κ. Και αυτό για να προστατεύσουν τον επόμενο πελάτη τους. Όχι τίποτε άλλο αλλά κάτι τέτοιες εταιρίες μιλούν για ‘εταιρική κοινωνική ευθηνή’. Εγώ το είπα - δε πρόκειται να πατήσω από εκεί. Μόνο λυπάμαι το επόμενο θύμα και τους εργαζόμενους. Φίλτατε Κρητικέ, στην Κρήτη έχετε περισσότερες πιθανότητες να αναγνωριστούν οι τύποι, εδώ στην Αθήνα σε λίγο κανείς δεν γνωρίζει το διπλανό του . Και ο μαγαζάτορας στην Κρήτη πιθανά να φερόταν διαφορετικά. Δεν εχω μιλησει ακομα με τον διευθυντη του στερ.πηρε τηλεφωνο σπιτι αλλα δεν ηθελα να μιλησω εκεινη την στιγμη. απο οσα μου ειπε η μνηστη μου παντως της ελεγε κατι για να δουμε τις καμερες και μαλακιες...δηλαδη αυτοι δεν θα κανουν κατι,απλως να ανλαβω εγω ολο το βαρος της διαδικασιας... θα τον παρω τηλεφωνο μετα,να δω τι θα πει και σε εμενα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ---------- Ναι ενω αυτοι που του επιτεθηκαν ηθελαν να τον χαιδεψουν.... Το ξερεις οτι με 2 μπουνιες στο καταλληλο σημειο μπορω να σε αφησω παραλυτο? Ποσο μαλλον αν σε βαρανε 2 και 3 ατομα συνεχομενα. Μια χαρα ειναι το taze αν στην πεφτουν πολλα ατομα. Μαλιστα στην Αμερικη χρησιμοποιειται απο την αστυνομια και σε ατομα ηλικιωμενα. Δεν παθαινεις τιποτα. Αντιθετως απο 5 μανιασμενους Αλβανους ή Ρωσσους κυνδυνευεις να μεινεις σακατης. Οσο για την Κρητη ,επειδη καταγομαι απο εκει και παω συχνα σου λεω τουτο. Οι πιο ψευτομαγκες ειναι αυτοι απο τα χωρια που σε πυροβολουν με οπλο για ασημαντες αφορμες. Οι Κρητικοι που ζουν στις πολεις(Ηρακλειο,Χανια κ.τ.λ) ειναι περιπου σαν τους Αθηναιους. Οι προβληματικοι ειναι αυτοι απο τα χωρια που απο μικροι βλεπουν προβατα μονο και μετα οταν βλεπουν κοσμο κατι παθαινουν Συμφωνω για το tazer...στο swat 4 rulez αχαχαχαχ Απο το να κυκλοφορεις με γκλοπ και να βαρας στο κεφαλι....δεν ξερω ποσο βασανιστικο ειναι,εχω ακουσει οτι κυριως ειναι ψυχολογικο το impact και οχι τοσο σωματικο. Τα αρθρα του ποινικου κωδικα θεωρουν ακομα και το ψαλιδι αντικειμενο βαριας σωματικης βλαβης αναλογα πως θα το χρησιμοποιησεις. θεωρω οτι το ταζερ κανει μικροτερη ζημια απο ενα ψαλιδι που μπορει να σου βγαλει το ματι... αυτο βεβαια που δεν εχει απαντηθει ειναι ενα... μεσα προστασιας δεν υπαρχουν?οταν ημουν μικρος,πριν πολλα χρονια,ειχαν επιτεθει κατι πακιστανοι να βιασουν μια πρωην κοπελα μου... δηλαδη ουτε σπρευ πιπεριου δεν επιτρεπεται...τι στον βουρτσο ειναια υτα ρεεεεε????
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γιατι εχω και μια αξιοπρεπεια ρε φιλαρακι,δεν θα κατσω να το βαλω στα ποδια,ουτε κατω επεσα εγω απο τα μπουνιδια...δεν ειμαι και κουγιας...ακου τι λεει,να με παρει η καμερα να τους εχω στο τσεπακι.εισαι σε συγχυση.δεν συνεχιζω την συζητηση μαζι σου.να σαι καλα. Ρε έλεος.Δε περίμενα να το πέρεις στα σοβαρά.Για πλάκα το είπα. Τελως πάντων,ας μου επιτραπεί η έκφραση αλλά μαζεύτηκαν εδώ πέρα απ ότι βλέπω κουραδόμαγκες που νομίζουν ότι με τη χρήση ηλεκτροσόκ θα είναι ασφαλείς και τη θεωρούν απαραίτη όταν δήθεν οι άλλοι δεν είναι άνθρωποι όπως είπε πριν και πριν ο σαλονικιός.Εχετε χάσει κάθε μορφή λογικής αν θεωρείται αυτή τη χρήση όπλων δήθεν αναγκαίο κακό. Και ναι θα το ξαναπώ είστε κουραδόμαγκες γιατί ένας σωστός ξέρει να μυρίζει πότε έρχεται ο καβγάς,ξέρει πως να συμπεριφερθεί,ξέρει πως να μετριάσει τον άλλον,ξέρει να δείχνει να μην φοβάται και να μην έχει αέρα φλώρου όπως εσύ.Και γω κάνω 2,5 χρόνια kickboxing αλλά όταν ένα βράδυ κάποιος ρωσοπόντιος πήγε να μας βγάλει μαχαίρι σε μένα και έναν άλλο φίλο μου κάτι άλλο μας προστάτεψε και όχι η πολεμική τέχνη.Πράγμα που αν και είσαι δικηγόρος κρίμα δε πρόκειται να το καταλάβεις. Μπορω να σου πω πολλές ιστορίες με άτομα που τους την πέσαν για καβγά τελείως μα τελείως στα ξεκόδουνα αλλά φέρθηκαν έξυπνα και τη γλιτώσαν.. Ενα σου λέω πρόσφατα έναν φίλο μου εφόσον είχαν κανονίσει ραντεβου σε ένα πάρκο για να πάνε να τον πλακώσουν δύο γομάρια ,μετά από 1 ώρα βρισκόταν με τον έναν για καφέ...ναι ξέρω σας φαίνεται γελίο...αλλά άμα σας πω πόσο έξυπνα αντρίκια κ διπλωματικά το χειρηστικε το θέμα θα μείνεται μ@@ες,πράμα που εσύ φίλε μου αν και δικηγόρος δε πρόκειται να καταφέρεις.... Αντε τράβα να παραγγείλεις τώρα το όπλο-ηλεκτροσόκ σου για να σε προστατευσει και την επόμενη φορά που θα μαι εγώ σε καβγά θα σε φωνάξω για για να του περάσεις τα 300.000 βολτ.... Ερε γλέντια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.