Προς το περιεχόμενο

Αυτοαμυνα και χρηση non lethal weapons.

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο!

Σε παρακαλώ πες μας ποιο ster είναι! Δεν έχω καμία όρεξη να μάθω πολεμικές τέχνες και καμία όρεξη να πάω σε σινεμά όπου συμβαίνουν αντίστοιχα περιστατικά. Ειδικά με την κοπελιά μου / ξαδέρφη μου / whoever.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απίστευτο!

Σε παρακαλώ πες μας ποιο ster είναι! Δεν έχω καμία όρεξη να μάθω πολεμικές τέχνες και καμία όρεξη να πάω σε σινεμά όπου συμβαίνουν αντίστοιχα περιστατικά. Ειδικά με την κοπελιά μου / ξαδέρφη μου / whoever.

στα στερ στο ιλιον γινανε ολα αυτα,πισω απο τα καρφουρ του ιλιου...

ειπνα να αρχισω και καμμια μαυρη διαφημιση σε μπλογκς με μεγαλη επισκεψιμοτητα οπως το τροκτικο κτλ αλλα λεω δεν γμται...

Δημοσ.

Δεν εκανα τιποτα,οταν λεμε τιποτα,τιποτα,πρωτον γιατι δεν ηθελα να δωσω πατημα σε περιπτωση που το παω δικαστικα(δεν το βλεπω0 και δευτερον,ποιος μου λεει οτι δεν ειχαν μαχιαιρα πανω τους.

Μια στην κοιλια και νεκρος...μιλαμε απο το πουθενα γιανεν ολα αυτα...απο το πουθενα,ουε καυγαδες,ουτε τσαμπουκαδες,ουτε τιποτα....

Σωστός.Ότι είπε και o freedubus.Αν ήταν χωρίς προειδοποίηση δε προλαβαίνεις ούτε να φτερνιστείς.Αλλά το λόγο δε μπορώ να καταλάβω.Λεφτά,ρολόγια τίποτα δε σας έκλεψαν;Τόσο ψυχάκια ήταν;

οκ,το σβηνω πανω στα νευρα μου το ειπα...γιατι νιωθω ακομα χαλια...

Δημοσ.

Μολις με πηρε και ο διευθυντης απο τα στερ,να δουμε τι θα γινει με τις καμερες...

με πηρε και η αστυνομια ιλιου και μου ειπε να μην ασχοληθεις....

ε ρε που μπλεκουμε παο το πουθενα..

Δημοσ.
Σωστός.Ότι είπε και o freedubus.Αν ήταν χωρίς προειδοποίηση δε προλαβαίνεις ούτε να φτερνιστείς.Αλλά το λόγο δε μπορώ να καταλάβω.Λεφτά,ρολόγια τίποτα δε σας έκλεψαν;Τόσο ψυχάκια ήταν;

οκ,το σβηνω πανω στα νευρα μου το ειπα...γιατι νιωθω ακομα χαλια...

να φανταστεις οτι φορουσα ενα ταγκ ογιερ ρολοι,που ξερεις ποσο κοστιζουν και ουτε κανα σχοληθηκαν...μιλαμε για τρελα ψυχακια...δεν ειχαν σκοπο την ληστεια,μονο το ξυλο...σου λεω,σαπισαν τις γκομενες τους...ο ενας την πεταξε απο τις σκαλες κατω....τα παντα ολα...

Δημοσ.
Μολις με πηρε και ο διευθυντης απο τα στερ,να δουμε τι θα γινει με τις καμερες...

με πηρε και η αστυνομια ιλιου και μου ειπε να μην ασχοληθεις....

ε ρε που μπλεκουμε παο το πουθενα..

Γιατι σου ειπε η αστυνομια να μην ασχοληθεις? Δεν ειναι με τα καλα τους μου φαινεται.

Δημοσ.
εχμμμμ το κομματι που ραβδιζουν γενικως γκομενακια δεν νομιζω οτι συμβαλει στην ενδυναμωση των επιχειρηματων σου:-):devil:

τι εννοεις?

Δημοσ.

Αι καλά μιλάμε για πολύ τραγικές καταστάσεις.Πες μου αυτούς που σαν έδειραν,έτσι και τους έβλεπες να καθόντουσαν σε άλλο σημείο αμέριμνοι κάπου,και είχες κάτι πρόχειρο πάνω σου,θα τους την έφερνες πισώπλατα ναι ή ού;Εγώ πάντως θα τους άνοιγα τα ξυρισμένα κεφάλια τους.

Δημοσ.
Γιατι σου ειπε η αστυνομια να μην ασχοληθεις? Δεν ειναι με τα καλα τους μου φαινεται.

Μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις γιατι δεν θα βρουν τιποτα και οτι οι απειλες που μου ειπαν οτι θα με βρουν κτλ λεγονται πανω στον καυγα και οτι ουτε που θα με θυμουνται αυτοι σημερα.

Επισης μου ειπαν να κανω ασφαλιστηκα μετρα,ομως επειδη εχω εμπειρια παο ασφαλιστικα μετρα καθοτι αναλαμβανω υποθεσεις,τους ειπα ασφαλιστικα μετρα κατα αγνωστου???what the fuck?

δεν μου απαντησε τιποτα............

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:56 ----------

Αι καλά μιλάμε για πολύ τραγικές καταστάσεις.Πες μου αυτούς που σαν έδειραν,έτσι και τους έβλεπες να καθόντουσαν σε άλλο σημείο αμέριμνοι κάπου,και είχες κάτι πρόχειρο πάνω σου,θα τους την έφερνες πισώπλατα ναι ή ού;Εγώ πάντως θα τους άνοιγα τα ξυρισμένα κεφάλια τους.

δεν ξερω τι θα εκανα,βασικα ειχαν κατι ματια,βοβλοι ολοκληροι...για τρελα ψυχακια...

μου θυμισαν τους ρωσους απο το birthday girl η απο το λιλα φορ εβερ...

προς το παρον νιωθω χαλια με εντονους κοιλοπονους κτλ...στρες δηλαδη...

Δημοσ.
Μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις γιατι δεν θα βρουν τιποτα και οτι οι απειλες που μου ειπαν οτι θα με βρουν κτλ λεγονται πανω στον καυγα και οτι ουτε που θα με θυμουνται αυτοι σημερα.

Επισης μου ειπαν να κανω ασφαλιστηκα μετρα,ομως επειδη εχω εμπειρια παο ασφαλιστικα μετρα καθοτι αναλαμβανω υποθεσεις,τους ειπα ασφαλιστικα μετρα κατα αγνωστου???what the fuck?

δεν μου απαντησε τιποτα............

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:56 ----------

δεν ξερω τι θα εκανα,βασικα ειχαν κατι ματια,βοβλοι ολοκληροι...για τρελα ψυχακια...

μου θυμισαν τους ρωσους απο το birthday girl η απο το λιλα φορ εβερ...

προς το παρον νιωθω χαλια με εντονους κοιλοπονους κτλ...στρες δηλαδη...

LoL εχουν πλακα οι αστυνομικοι στην Ελλαδα. Στην Αμερικη ή σε οποιοδηποτε μη τριτοκοσμικο κρατος τωρα αυτοι οι Ρωσσοι θα ειχαν συλληφθει μεσω καμερας.Εδω περα οι αστυνομικοι μονο για να πουλησουν μουρη ειναι ή να κοψουν καμια κληση.

Και που ξερουν οτι δεν θα σε βρουν? Αν ειναι οντως ψυχακηδες?

Δημοσ.
βασικα ειχαν κατι ματια,βοβλοι ολοκληροι...για τρελα ψυχακια...

Μπιλντέρια φουσκωτοί ήταν; Αν ναί, απο τα αναβολικά θα ήταν τα μάτια τους έτσι. Η την κώκα. Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά, η κακιά στιγμή που λένε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...