million_voices Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Πραγματι, μια μερα καθομασταν στη πλατεια... περασαν 3 παλικαρια, και τους πλακωσαμε στο ξυλο. Δε ξερω γιατι. (μιλαμε για Ελληνες και μονο) σου θυμιζαν τον Σαμαρα?:p:p
slipknot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μπουκάρουν συνέχεια με λοστούς γύφτοι και ανοίγουν κεφάλια; Και ο κινηματογράφος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα;
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 να μην σβησεις τπτ,δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις και να ψηφιζεις οτι γουσταρεις οταν εισαι σε αυτοαμυνα δικαιολογουνται τα παντα,το οτι εκατσες να τις φας για να εισαι νομιμος ωστε να μπορεσεις να τους "κυνηγησεις" ειναι μαμω τα fail δυστυχως στο Μπουρδελισταν πολλες φορες πρεπει να παιρνεις την κατασταση στα χερια σου (εχω πληρη επιγνωση της επικινδυνοτητας αυτου που λεω) Υγ δεν ξερω ποσο υποκριτης ειναι ο Λαζοπουλος (που αρκετες φορες ειναι) αλλα και να πεσεις στα νυχια του Λαικιστη-Ακροδεξιου-Καιροσκοπου Καρατζαφερη ειναι μλκα Εκατσα και τις εφαγα γιατι αν και ειμαι 1.87 στο υψος και 90 κιλα,αυτους δεν τους ειχα με τιποτα....Μιλαμε ταυρια...οχι μαλακιες... Θα ετρωγα τα διπλασια...Αλλα κατακυριο λογω αυτο ειχα στο μυαλο μου,να μπορω να τους κυνηγησω μετα... Και μια μπουνια να τους εριχνα λες να καταλαβαιναν τιποτα αυτοι? Ασε που σου ξαναλεω ξενερωσαν που δεν επιαξα ξυλο και φυγανε...αυτοι θελανε να αντιδρασουμε.... Τι θα γινει λοιπον?να το χτυπησω το tazer απο κανα eshop στην αμερικη? Πολυ θα γουσταρα να τον εριχνα κατω για ενα πενταλεπτο και μετα να ερχονταν η αστυνομια να τον μαζεψει.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εκατσα και τις εφαγα γιατι αν και ειμαι 1.87 στο υψος και 90 κιλα,αυτους δεν τους ειχα με τιποτα....Μιλαμε ταυρια...οχι μαλακιες...Θα ετρωγα τα διπλασια...Αλλα κατακυριο λογω αυτο ειχα στο μυαλο μου,να μπορω να τους κυνηγησω μετα... Και μια μπουνια να τους εριχνα λες να καταλαβαιναν τιποτα αυτοι? Ασε που σου ξαναλεω ξενερωσαν που δεν επιαξα ξυλο και φυγανε...αυτοι θελανε να αντιδρασουμε.... Τι θα γινει λοιπον?να το χτυπησω το tazer απο κανα eshop στην αμερικη? Πολυ θα γουσταρα να τον εριχνα κατω για ενα πενταλεπτο και μετα να ερχονταν η αστυνομια να τον μαζεψει. Αν είσαι όσο λες, πήγαινε για kick boxing για να τους πλακώνεις μετά 5-5 και άσε τα tazer.
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μπουκάρουν συνέχεια με λοστούς γύφτοι και ανοίγουν κεφάλια; Και ο κινηματογράφος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα; Αυτο μου ειπε η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ εκει περα...μαι γλυκητατη κοπελα που εκανε τα παντα να μας ηρεμησει...μας εδωσε και δωρεαν προσκλησεις για να ξαναπαμε...χαχααχαχ τραγικες καταστασεις,ο κοσμος παει γιατι ειναι το μονο μαλτιπλεξ για τις γυρω περιοχες....
freedubus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλά, μη νομίζεις οτι αν υπάρχει σεκιούριτι γλυτώνεις το ξύλο. Πιο πολύ διακοσμητικοί είναι. Αν είναι να τις φάς, θα τις φάς, και μετά ο άλλος γίνεται λαγός πριν προλάβει να αντιδράσει ο σεκιουριτάς. Ασε που οι περισσότεροι σεκιουριτάδες δε μπαίνουν στη μέση γιατί φοβούνται, απλά μιλάνε στον ασύρματο, καλούν αστυνομία κλπ. αλλά μέχρι να γίνουν όλα αυτά η συμπλοκή έχει τελειώσει. Και απλά μετά αντί να κατηγορείς τα στερ οπως τώρα, κατηγορείς το σεκιουριτά που δεν έκανε τίποτα, που άργησε κλπ.
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν είσαι όσο λες, πήγαινε για kick boxing για να τους πλακώνεις μετά 5-5 και άσε τα tazer. το σκεφτομαι ειλικρινα...ισως ειναι και ενας τροπος να ξεδινω και προσφατα γιατρος μου προτεινε αθληση μετα παο καποιες εξετασεις που εκανα...
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ρε φιλε σοβαρα τωρα,ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα?Πρωτον εγω δεν ειμαι κανας αλητακος να παιζω ξυλο στο δρομο,πες με φλωρο δεν με νοιαζει.Δεν εχω καμμια ορεξη να περναω πειθαρχικο μετα απο τν συλλογο μου.Κι δευτερον αυτοι ειναι ολοι σε μαφιες και συμμοριες. Και τι παει να πει,αν εγιναν ολα αυτα,αν δεν πιστευεις το γεγονος μην ασχολεισαι με εναν μυθομανη. Σοβαροτατα, κανεις δε πεθανε απο ξυλο (τουλαχιστον στο νεο κοσμο). Το "αν" το εβαλα λογου την αναφορα σου στο λαος, εξαλλου αυτο που λες δεν ειναι και τιποτα περιεργο.
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εκατσα και τις εφαγα γιατι αν και ειμαι 1.87 στο υψος και 90 κιλα,αυτους δεν τους ειχα με τιποτα....Μιλαμε ταυρια...οχι μαλακιες...Θα ετρωγα τα διπλασια...Αλλα κατακυριο λογω αυτο ειχα στο μυαλο μου,να μπορω να τους κυνηγησω μετα... Και μια μπουνια να τους εριχνα λες να καταλαβαιναν τιποτα αυτοι? Ασε που σου ξαναλεω ξενερωσαν που δεν επιαξα ξυλο και φυγανε...αυτοι θελανε να αντιδρασουμε.... Τι θα γινει λοιπον?να το χτυπησω το tazer απο κανα eshop στην αμερικη? Πολυ θα γουσταρα να τον εριχνα κατω για ενα πενταλεπτο και μετα να ερχονταν η αστυνομια να τον μαζεψει. To οτι εισαι 1.87 υψος δεν παιζει ρολο. Εχω δει ατομα 1.65 υψος και κατηγορια ''φτερου'' να σαπιζουν μπραβους. Το θεμα ειναι αν ξερεις αυτοαμυνα. Αnyway τετοια περιστατικα συμβαινουν καθημερινα και οχι παντα με αλλοδαπους. Μου εχει συμβει και σε εμενα οταν ημουν πιτσιρικας(14 ετων) οπου τις εφαγα απο 2 μεγαλυτερα ατομα ,γιατι δεν τους εδινα το κινητο μου.
million_voices Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ναι χαλαρα αν και εγω στην θεση σου θα κοιτουσα για τπτ μαθηματα αυτοαμυνας,καρατε κλπ κανεις δεν μπορει να σου πει τπτ οταν υπερασπιζεσαι την σωματικη σου ακεραιοτητα,ακομα και να σε πιασουν τα στρουμφ υστερα απο τετοιο σκηνικο το πολυ πολυ να στο κατασχουν
slipknot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αυτο μου ειπε η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ εκει περα...μαι γλυκητατη κοπελα που εκανε τα παντα να μας ηρεμησει...μας εδωσε και δωρεαν προσκλησεις για να ξαναπαμε...χαχααχαχ τραγικες καταστασεις,ο κοσμος παει γιατι ειναι το μονο μαλτιπλεξ για τις γυρω περιοχες.... Μαλιστα... γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα το σινεμά θα έπρεπε κανονικά να είχε κλείσει. Δίκιο έχουνε, ο σεκιουριτάς δε πρόκειται να κάνει τίποτα. Αυτός λίγα λεφτά παίρνει, δε θα ρισκάρει να φάει και ξύλο από κάνα τούμπανο. Άσε που πολλοί σεκιουριτάδες είναι λαπάδες.
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Να σου πω κατι ασχετο. Οταν λες "παο αλλοδαπους" εννωεις βαζελους?
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Να σου πω κατι ασχετο. Οταν λες "παο αλλοδαπους" εννωεις βαζελους? χααχχααχ,κλασσικο λαθος που κανω παντα με το πληκτρολογιο...καπου ειχα διαβασει οτι το κανουν κατα κυριο λογω οι αριστεροχειρες...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...μετα βαριεμαι να το αλλαξω...
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Πλακα σου κανω, επειδη σε εκοψα ο,τι δε θα κανεις και τιποτα (δλδ δε θα μαζευτειτε για ξυλο ). Ξεχνα το, δεν εχει νοημα να σκεφτεσε 2 μηνες ο,τι θα τους κανεις "κακο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.