Προς το περιεχόμενο

USB λουκέτο

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

υπάρχει κάποιο software ώστε να κάνω το φλασάκι μου κλειδαριά για το pc (αν δεν είναι συνδεδεμένο να μην μπορεί κάποιος να κάνει login) ??

Χρησιμοποιώ Windows Vista Ultimate

Δημοσ.

επίσης τα φλασάκια τείνουν να εγκαταλε'ιπουν τον μάταιο τούτο κόσμο εντελώς απροειδοποίητα, οπότε έχε και ένα 'σχέδιο Β' για την περίπτωση που κάτι παέι στραβά

Δημοσ.

Με το πρόγραμμα που πρότεινε ο Parsifal, αυτό που γίνεται είναι η αντικατάσταση της πληκτρολόγησης με την εισαγωγή Flash !

Δημοσ.
Με το πρόγραμμα που πρότεινε ο Parsifal, αυτό που γίνεται είναι η αντικατάσταση της πληκτρολόγησης με την εισαγωγή Flash !

Δηλαδη σου ειναι τοσο δυσκολο να θυμασαι εναν κωδικο απ' εξω ?

Δημοσ.
Δηλαδη σου ειναι τοσο δυσκολο να θυμασαι εναν κωδικο απ' εξω ?

Τον θυμάμαι, δεν είναι αυτό το θέμα. Από περιέργια ήθελα να το κάνω !

Δημοσ.

κατάλαβα τί κάνει, το δικό μου φλασάκι (U3) είχε ήδη πρόγραμμα μέσα για αυτή τη δουλειά, απλά αναρωτιέμαι τι γίνεται αν κάτι παθει το φλασάκι... Για αυτόν το λόγο δεν το δοκίμασα και ποτέ!

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύτιμο software, ειδικά για έναν υπολογιστή που έχουν πρόσβαση πολλοί ή αν όντως έχεις τόσο δύσκολο κωδικό (ένας φίλος μου, χτυπάει το password με πιστόλι Barcode) !

Δημοσ.
(ένας φίλος μου, χτυπάει το password με πιστόλι Barcode) !

Καλά τι έχει, τα μυστικά του κράτους στο pc του?? Πάντως πολύ μουράτο δεν λέω :-D

Δημοσ.
Πάντως είναι πολύτιμο software, ειδικά για έναν υπολογιστή που έχουν πρόσβαση πολλοί ή αν όντως έχεις τόσο δύσκολο κωδικό (ένας φίλος μου, χτυπάει το password με πιστόλι Barcode) !

Το καλύτερο είναι συσκευή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ούτε passwords, ούτε USB, ούτε barcodes. :P

Βέβαια δεν πιάνει παντού (μέχρι στιγμής το έχω δει να δουλεύει σε Windows Logon, IE και προγράμματα που χρησιμοποιούν τον IE), αλλά είναι από τις πιο ξεκούραστες μεθόδους.

Δημοσ.
Καλά τι έχει, τα μυστικά του κράτους στο pc του?? Πάντως πολύ μουράτο δεν λέω :-D

έχει αδερφό 15 χρονών και αδερφή 13 με msn :P

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερο, είναι συσκευή αναγνώρισης του ματιού...

Αν όμως μπορεί και αλλάζει μορφές (Mistique από X-men) θα έχεις πρόβλημα... :P

Δημοσ.
Ακόμα καλύτερο, είναι συσκευή αναγνώρισης του ματιού...

Αν όμως μπορεί και αλλάζει μορφές (Mistique από X-men) θα έχεις πρόβλημα... :P

Σταμάτα να βλέπεις τόσες ταινίες! χαχα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...