we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο software ώστε να κάνω το φλασάκι μου κλειδαριά για το pc (αν δεν είναι συνδεδεμένο να μην μπορεί κάποιος να κάνει login) ?? Χρησιμοποιώ Windows Vista Ultimate
100 010 00 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλα, προσεχε ομως μη χασεις το flashaki σου, γιατι μετα ......... νο κουκου το pc
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 επίσης τα φλασάκια τείνουν να εγκαταλε'ιπουν τον μάταιο τούτο κόσμο εντελώς απροειδοποίητα, οπότε έχε και ένα 'σχέδιο Β' για την περίπτωση που κάτι παέι στραβά
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Με το πρόγραμμα που πρότεινε ο Parsifal, αυτό που γίνεται είναι η αντικατάσταση της πληκτρολόγησης με την εισαγωγή Flash !
epivitor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Με το πρόγραμμα που πρότεινε ο Parsifal, αυτό που γίνεται είναι η αντικατάσταση της πληκτρολόγησης με την εισαγωγή Flash ! Δηλαδη σου ειναι τοσο δυσκολο να θυμασαι εναν κωδικο απ' εξω ?
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δηλαδη σου ειναι τοσο δυσκολο να θυμασαι εναν κωδικο απ' εξω ? Τον θυμάμαι, δεν είναι αυτό το θέμα. Από περιέργια ήθελα να το κάνω !
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Με το πρόγραμμα που πρότεινε ο Parsifal, αυτό που γίνεται είναι η αντικατάσταση της πληκτρολόγησης με την εισαγωγή Flash ! κατάλαβα τί κάνει, το δικό μου φλασάκι (U3) είχε ήδη πρόγραμμα μέσα για αυτή τη δουλειά, απλά αναρωτιέμαι τι γίνεται αν κάτι παθει το φλασάκι... Για αυτόν το λόγο δεν το δοκίμασα και ποτέ!
we_will_rise Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πάντως είναι πολύτιμο software, ειδικά για έναν υπολογιστή που έχουν πρόσβαση πολλοί ή αν όντως έχεις τόσο δύσκολο κωδικό (ένας φίλος μου, χτυπάει το password με πιστόλι Barcode) !
Praetorianos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 (ένας φίλος μου, χτυπάει το password με πιστόλι Barcode) ! Καλά τι έχει, τα μυστικά του κράτους στο pc του?? Πάντως πολύ μουράτο δεν λέω
teo64x Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πάντως είναι πολύτιμο software, ειδικά για έναν υπολογιστή που έχουν πρόσβαση πολλοί ή αν όντως έχεις τόσο δύσκολο κωδικό (ένας φίλος μου, χτυπάει το password με πιστόλι Barcode) ! Το καλύτερο είναι συσκευή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ούτε passwords, ούτε USB, ούτε barcodes. Βέβαια δεν πιάνει παντού (μέχρι στιγμής το έχω δει να δουλεύει σε Windows Logon, IE και προγράμματα που χρησιμοποιούν τον IE), αλλά είναι από τις πιο ξεκούραστες μεθόδους.
we_will_rise Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλά τι έχει, τα μυστικά του κράτους στο pc του?? Πάντως πολύ μουράτο δεν λέω έχει αδερφό 15 χρονών και αδερφή 13 με msn
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ακόμα καλύτερο, είναι συσκευή αναγνώρισης του ματιού... Αν όμως μπορεί και αλλάζει μορφές (Mistique από X-men) θα έχεις πρόβλημα...
pdiomidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ακόμα καλύτερο, είναι συσκευή αναγνώρισης του ματιού...Αν όμως μπορεί και αλλάζει μορφές (Mistique από X-men) θα έχεις πρόβλημα... Σταμάτα να βλέπεις τόσες ταινίες! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.