Προς το περιεχόμενο

Αρκτικός κύκλος (Deception point) - Dan Brown

SweeT_DreamS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Στοίχημα.

Γενικά η Νεβιλ έχει για μένα ένα εκνευριστικό τρόπο γραφής (μπρος πίσω, μπρος πίσω την ιστορία σε εκνευριστικό βαθμό) οπότε στο Οκτώ δεν πέρασα ποτέ την 50 σελίδα. Αντίθετα το Στοίχημα το τέλειωσα αν και πάλι σε ορισμένα σημεία μου φαινόταν ότι έλεγε αρλούμπες..

Πρώτη φορά συγγραφέας με έχει κάνει να μισήσω τον τρόπο γραφής του.

Μα αυτό το "μπρος-πίσω" που αναφέρεις το κάνει και ο Brown πολύ πιό εκνευριστικά στον "Αρκτικό κύκλο"...:rolleyes:

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα αυτό το "μπρος-πίσω" που αναφέρεις το κάνει και ο Brown πολύ πιό εκνευριστικά στον "Αρκτικό κύκλο"...:rolleyes:

Άλλο η παράλληλη διήγηση των γεγονότων, πράγμα το οποίο δεν με ενοχλεί ίσα ίσα στον Αρκτικό Κύκλο θα ήταν βαρετό αν γινόταν όλα γραμμικά, και άλλο να πηγαίνει από το παρόν 200 χρόνια πίσω να πει μια αρλούμπα, μετά σύγχρονη εποχή, μετά 150 χρόνια πίσω, μετά σύγχρονη εποχή και στο τέλος ίσως να βγάλει νόημα όταν ενώσει τις ιστορίες (ενδεχομένως, δεν το έχω διαβάσει).

Ναι ξεχασα το ψηφιακο οχυρο,το εχει διαβασει κανενας ?

Ναι πολύ καλό. Έχω ακούσει θετικές κριτικές ακόμα και από άτομο που τα βαριόταν αυτού του είδους.

Δημοσ.

Τι να πω, για μενα η Νεβιλ ειναι ενας καλυτερος Μπραουν. Εχουν πιο ενδιαφερον τα βιβλια της γιατι ειναι καλυτερη στο ειδος της περιπετειας σαν πλοκη. Ο αλλος μονο συνομωσιες γραφει.

Το 8 μου αρεσε αρκετα οπως και το Στοιχημα που το διαβασα σε 1 μερα, η μανα μου-πρωην τραπεζικος υπαλληλος, εχει σημασια-τρελαθηκε με το Στοιχημα. Ο Μαγικος κυκλος ειναι τεραστια παπαρια

Το Ψηφιακο Οχυρο για μενα ειναι το 2ο καλυτερο του Μπραουν μετα το Ιλουμινατι

Επισης φοβερος σε περιπετεια αν και ΤΡΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ και αθλια υποθεση ειναι ο Μαθιου Ραιλι ο Αυστραλος με το 6 Sacred Stones. Ειναι απιστευτο ποσο περιμενω την συνεχεια ενος βιβλιου που ειναι μεγαλη παπαρια(οξυμωρο). Απλα ειναι παρα πολυ καλος στο να σου περιγραψει μια περιπετεια που θα σκηνοθετουσε πχ ο Μαικλ Μπει

Δημοσ.
Άλλο η παράλληλη διήγηση των γεγονότων, πράγμα το οποίο δεν με ενοχλεί ίσα ίσα στον Αρκτικό Κύκλο θα ήταν βαρετό αν γινόταν όλα γραμμικά, και άλλο να πηγαίνει από το παρόν 200 χρόνια πίσω να πει μια αρλούμπα, μετά σύγχρονη εποχή, μετά 150 χρόνια πίσω, μετά σύγχρονη εποχή και στο τέλος ίσως να βγάλει νόημα όταν ενώσει τις ιστορίες (ενδεχομένως, δεν το έχω διαβάσει).

Αν δεν το έκανε αυτό, δεν θα σου φαινόταν και τόσο συγκλονιστικό και απρόβλεπτο το τέλος...:-)

Αν το διαβάσεις λοιπόν, μέχρι τέλους...ίσως και ν'αλλάξεις γνώμη.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:02 ----------

Τι να πω, για μενα η Νεβιλ ειναι ενας καλυτερος Μπραουν. Εχουν πιο ενδιαφερον τα βιβλια της γιατι ειναι καλυτερη στο ειδος της περιπετειας σαν πλοκη. Ο αλλος μονο συνομωσιες γραφει.

Συμφωνώ...

Δημοσ.

Ρε θα με τρελάνετε με την Νεβίλ και το 8? Όμορφή δυναμική γυναίκα με όμορφους μυστηριώδεις πανίνυσχυρους και γοητευτικούς άντρες να την πολιορκούν αλλά εκείνη να είναι κολλημένη με την δουλειά? Μη χέσω. Τουλάχιστον ο Λάνγκτον μία παιδεύει που δεν θεωρείτε και τρελό μωρό.

Δημοσ.
ευτυχως για σενα

ακου φτιαξανε αντιυλη:cry:

Η ταινία πώς σου φάνηκε;...

(Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διάθεση να διαβάσω το βιβλίο...

η ταινία τουλάχιστον είναι καλή; ):rolleyes:

Δημοσ.
Η ταινία πώς σου φάνηκε;...

(Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διάθεση να διαβάσω το βιβλίο...

η ταινία τουλάχιστον είναι καλή; ):rolleyes:

νταξ ειναι καλυτερο απο το να βλεπεις Πρετεντερη

Δημοσ.
Ρε θα με τρελάνετε με την Νεβίλ και το 8? Όμορφή δυναμική γυναίκα με όμορφους μυστηριώδεις πανίνυσχυρους και γοητευτικούς άντρες να την πολιορκούν αλλά εκείνη να είναι κολλημένη με την δουλειά? Μη χέσω. Τουλάχιστον ο Λάνγκτον μία παιδεύει που δεν θεωρείτε και τρελό μωρό.
Για να δω, ειναι ενας γοητευτικος Χαρισονφορντιζων επιστημονας ο οποιος ειναι στα προθυρα μιας μεγαλης ανακαλυψης που θα αλλαξει τις ισορροπιες στον κοσμο και εχει την βοηθεια μιας γυναικας που ξερει πολλα, μιας γυναικας που φυσικα θα τον ερωτευτει για να αποκαλυφθει η Μεγαλη Αληθεια κοντρα στις προσπαθειες της Συνομωσιας.

Το βρηκα ειναι το Ντα Βιντσι Κοουντ...οχι, ωπ, ειναι το Ιλουμινατι...οχι στασου ειναι το Deception Point...χμ, μπερδευτηκα...

Δημοσ.
Για να δω, ειναι ενας γοητευτικος Χαρισονφορντιζων επιστημονας ο οποιος ειναι στα προθυρα μιας μεγαλης ανακαλυψης που θα αλλαξει τις ισορροπιες στον κοσμο και εχει την βοηθεια μιας γυναικας που ξερει πολλα, μιας γυναικας που φυσικα θα τον ερωτευτει για να αποκαλυφθει η Μεγαλη Αληθεια κοντρα στις προσπαθειες της Συνομωσιας.

Το βρηκα ειναι το Ντα Βιντσι Κοουντ...οχι, ωπ, ειναι το Ιλουμινατι...οχι στασου ειναι το Deception Point...χμ, μπερδευτηκα...

ετσι

μ'έπεισες...

τότε,ίσως να διαβάσω το βιβλίο κάποια στιγμή...:rolleyes:

μπορει να σ'αρεσει,μην μ'ακους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...