SweeT_DreamS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται να γίνει ταινία ο "Αρκτικός κύκλος"(Deception point) του Dan Brown;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μακράν το πιο αδύναμο βιβλίο του Dan Brown. Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο (ευτυχώς).
disqualified Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μακράν το πιο αδύναμο βιβλίο του Dan Brown. Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο (ευτυχώς). Νομιζω πως το ψηφιακο οχυρο παιρνει αυτη τη θεση. Γνωμη μου βεβαια.
SweeT_DreamS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μακράν το πιο αδύναμο βιβλίο του Dan Brown. Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο (ευτυχώς). Γιατί "αδύναμο"; Μου φάνηκε πολύ καλό...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Νομιζω πως το ψηφιακο οχυρο παιρνει αυτη τη θεση. Γνωμη μου βεβαια. Θα αστειευεσαι ελπιζω! Το Digital Fortress ειναι χαλαρα ανωτερο της xfile-ικης βλακειας που ακουει στο ονομα deception point και κατα την προσωπικη μου γνωμη, αν και πιο downscaled σε ''επικοτητα'' ειναι ανωτερο του da vinci
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γιατί "αδύναμο"; Μου φάνηκε πολύ καλό... Εντάξει, όπως και να το κάνουμε ο Dan Brown είναι λίγο συγγραφέας της σειράς (ή του αεροδρομίου, εάν θες), δεν μιλάμε για κανά σοβαρό λογοτέχνη. Εάν σου άρεσε, σου άρεσε, δεν μου πέφτει λόγος. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι " 'γούστα' είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι".
disqualified Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θα αστειευεσαι ελπιζω!Το Digital Fortress ειναι χαλαρα ανωτερο της xfile-ικης βλακειας που ακουει στο ονομα deception point και κατα την προσωπικη μου γνωμη, αν και πιο downscaled σε ''επικοτητα'' ειναι ανωτερο του da vinci και τωρα θα ερθει ενας αλλος να πει για σενα, θα αστειευεσαι ελπιζω Λογικο να αρεσει σε καποιους περισσοτερο λογω του tech-pc κρυπτογραφηση παρακολουθηση τηλεπικοινωνιων ειδους του
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γνωμη μου βεβαια. Φτηνά τη γλίτωσες... που θες να χεις και γνώμη και μάλιστα διαφορετική!!!!
disqualified Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Οπως ειπε και ο paredwse ειναι συγγραφεας σειρας, αυτο δεν σημαινει οτι τα βιβλια του δεν διαβαζονται ευχαριστα ή δεν ειναι ενδιαφεροντα
SweeT_DreamS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εντάξει, όπως και να το κάνουμε ο Dan Brown είναι λίγο συγγραφέας της σειράς (ή του αεροδρομίου, εάν θες), δεν μιλάμε για κανά σοβαρό λογοτέχνη. Εάν σου άρεσε, σου άρεσε, δεν μου πέφτει λόγος. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι " 'γούστα' είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι". Κατά τη γνώμη μου, ο Dan Brown είναι ένας ικανότατος συγγραφέας. Η ανάγνωση των βιβλίων του προσφέρει αισθητική απόλαυση, αλλά δε μπορεί να συγκριθεί με σύγχρονους κλασικούς συγγραφείς. Απλά, προτιμώ τον Αρκτικό κύκλο από τα υπόλοιπα βιβλία του που έχω διαβάσει γιατί σ'εκείνα, στην προσπάθειά του να "πουλήσει", εκμεταλλεύτηκε ιστορία και θρησκεία.
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Έχει όλα τα φόντα να γίνει μια χαρά ταινιούλα όπως και τα προηγούμενα βιβλία.
SweeT_DreamS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Έχει όλα τα φόντα να γίνει μια χαρά ταινιούλα όπως και τα προηγούμενα βιβλία. ω ναι! συμφωνώ.
Praetorianos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ναι κι εγώ τα προτιμώ και από το Da Vinci και από τους Illuminati. Μπλέχνει πολύ θρησκεία και μυστήριο, θεματολογία που προσωπικά με απωθεί.
Kasrith Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δεν έχει ακουστεί κάτι για ταινία... Είναι το μόνο του Dan Brown που δεν έχω διαβάσει ακόμα.. Πάντως για ταινία βασισμένη σε ταινία του Brown, οι φήμες λένε πως για το Lost Symbol, μαζί με την κυκλοφορία του βιβλίου τον Σεπτέμβρη, ξεκινάνε γυρίσματα... Τίποτα επίσημο βέβαια edit : fixed
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Lost symbol δε λέγεται; Και είναι προφανής η ανάγκη που δημιούργησε αυτό το βιβλίο. Στον Αρκτικό Κύκλο δεν υπάρχει Λάνγκτον και το Σεπτέμβρη η Αντίπαρος είναι σχετικά άδεια, δεν θα την παλέψει ο Χανκς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.