Προς το περιεχόμενο

Αρκτικός κύκλος (Deception point) - Dan Brown

SweeT_DreamS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μακράν το πιο αδύναμο βιβλίο του Dan Brown.

Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο (ευτυχώς).

Δημοσ.

Νομιζω πως το ψηφιακο οχυρο παιρνει αυτη τη θεση. Γνωμη μου βεβαια.

Δημοσ.

Γιατί "αδύναμο";

Μου φάνηκε πολύ καλό...:rolleyes:

Δημοσ.
Νομιζω πως το ψηφιακο οχυρο παιρνει αυτη τη θεση. Γνωμη μου βεβαια.

Θα αστειευεσαι ελπιζω!

Το Digital Fortress ειναι χαλαρα ανωτερο της xfile-ικης βλακειας που ακουει στο ονομα deception point και κατα την προσωπικη μου γνωμη, αν και πιο downscaled σε ''επικοτητα'' ειναι ανωτερο του da vinci

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί "αδύναμο";

Μου φάνηκε πολύ καλό...:rolleyes:

Εντάξει, όπως και να το κάνουμε ο Dan Brown είναι λίγο συγγραφέας της σειράς (ή του αεροδρομίου, εάν θες), δεν μιλάμε για κανά σοβαρό λογοτέχνη.

Εάν σου άρεσε, σου άρεσε, δεν μου πέφτει λόγος.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι " 'γούστα' είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι". :-)

Δημοσ.
Θα αστειευεσαι ελπιζω!

Το Digital Fortress ειναι χαλαρα ανωτερο της xfile-ικης βλακειας που ακουει στο ονομα deception point και κατα την προσωπικη μου γνωμη, αν και πιο downscaled σε ''επικοτητα'' ειναι ανωτερο του da vinci

και τωρα θα ερθει ενας αλλος να πει για σενα, θα αστειευεσαι ελπιζω :P

Λογικο να αρεσει σε καποιους περισσοτερο λογω του tech-pc κρυπτογραφηση παρακολουθηση τηλεπικοινωνιων ειδους του

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο paredwse ειναι συγγραφεας σειρας, αυτο δεν σημαινει οτι τα βιβλια του δεν διαβαζονται ευχαριστα ή δεν ειναι ενδιαφεροντα

Δημοσ.
Εντάξει, όπως και να το κάνουμε ο Dan Brown είναι λίγο συγγραφέας της σειράς (ή του αεροδρομίου, εάν θες), δεν μιλάμε για κανά σοβαρό λογοτέχνη.

Εάν σου άρεσε, σου άρεσε, δεν μου πέφτει λόγος.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι " 'γούστα' είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι". :-)

Κατά τη γνώμη μου, ο Dan Brown είναι ένας ικανότατος συγγραφέας. Η ανάγνωση των βιβλίων του προσφέρει αισθητική απόλαυση, αλλά δε μπορεί να συγκριθεί με σύγχρονους κλασικούς συγγραφείς. Απλά, προτιμώ τον Αρκτικό κύκλο από τα υπόλοιπα βιβλία του που έχω διαβάσει γιατί σ'εκείνα, στην προσπάθειά του να "πουλήσει", εκμεταλλεύτηκε ιστορία και θρησκεία.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ τα προτιμώ και από το Da Vinci και από τους Illuminati. Μπλέχνει πολύ θρησκεία και μυστήριο, θεματολογία που προσωπικά με απωθεί.

Δημοσ.

Δεν έχει ακουστεί κάτι για ταινία... Είναι το μόνο του Dan Brown που δεν έχω διαβάσει ακόμα..

Πάντως για ταινία βασισμένη σε ταινία του Brown, οι φήμες λένε πως για το Lost Symbol, μαζί με την κυκλοφορία του βιβλίου τον Σεπτέμβρη, ξεκινάνε γυρίσματα... Τίποτα επίσημο βέβαια

edit : fixed

Δημοσ.

Lost symbol δε λέγεται; Και είναι προφανής η ανάγκη που δημιούργησε αυτό το βιβλίο. Στον Αρκτικό Κύκλο δεν υπάρχει Λάνγκτον και το Σεπτέμβρη η Αντίπαρος είναι σχετικά άδεια, δεν θα την παλέψει ο Χανκς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...