jimarass Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα φύλλο excel όπου στην πρώτη σειρά έχω της ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα, Τρίτη κ.τ.λ.) . Στην στήλη Α έχω καταγράψει ονόματα. Αν τώρα ο Γιώργος πρέπει να είναι Δευτέρα, πάω στο αντίστοιχο κελί (Γιώργος, Δευτέρα) και γράφω ωράριο. Τα ωράρια είναι πχ 8-10, 10-12, 12-14 κ.τ.λ. Θέλω σε ένα άλλο φύλλο excel να κάνω το εξής: Σε κάθε γραμμή να γράφω : Στήλη Α την ημέρα, στήλη Β το ωράριο και στην στήλη Γ να μου δίνει τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν. Με άλλα λόγια θα αναζητεί την ημέρα και το ωράριο και θα μετρά άτομα.Ποια function είναι αυτή?? thanks!!!
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 πλήθος μετράει η count() αλλά δεν το κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις.. Aν μπορείς δώσε ένα screenshot
jimarass Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 πλήθος μετράει η count() αλλά δεν το κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις.. Aν μπορείς δώσε ένα screenshot έχω ένα φύλλο με ονόματα και ημέρες. Στο κάθε κελί (Όνομα, Ημέρα) αντιστοιχεί και ένα ωράριο. ΠΧ ΕΧΩ: Δευτέρα Τρίτη Μαρία 8-10 8-10 Ελένη 12-14 Γιώργος 14- 16 8-10 Θέλω σε άλλο φύλλο να δίνω input (ημέρα, ωράριο) και να μου καταμετρά τα άτομα. : Βασικά θέλω ένα countif αλλά με διπλό input [Τρίτη] [8-10] να μου δώσει [2]
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εδώ είσαι φίλε ! Αν θες και το excell πες ώπα λάθος, δεν δουλέυει το * τώρα που το ξαναδοκίμασα ! Αν βρεις ένα τρόπο να AND τις 2 COUNTIFS είσαι έτοιμος !!
jimarass Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εδώ είσαι φίλε ! Αν θες και το excell πες ώπα λάθος, δεν δουλέυει το * τώρα που το ξαναδοκίμασα ! Αν βρεις ένα τρόπο να AND τις 2 COUNTIFS είσαι έτοιμος !! Το countifs είναι στο excel 2007?? Γιατί έχω μόνο countif.
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το countifs είναι στο excel 2007?? Γιατί έχω μόνο countif. εγώ στο 2007 την δοκίμασα και δούλευε μια χαρά, δεν έχω εύκαιρο 2003 τώρα... Δες εδώ μήπως την βάλεις με κάποιο τρόπο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.