Προς το περιεχόμενο

Εφτιαξα το PC μου επιτελους!!!!!!!

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πολλες οικονομιες.....καταφερα και εφτιαξα ενα καλο συστηματακι το οποιο αποτελειται απο εναν phenom 2 x3 710, saphire 4870 1 giga, 4 giga ram, 500 hdd western digital, gigabyte ultra dourable 3, case coulermaster centourion, power supply L&C 600w

μου κοστησε γυρω στα 600 ευρω και πεταει!!!

ετρεξα το 3d mark 06 score 13586.

crysis σε αναλυση 1280χ800 σε maximum ολα τα γραφικα παρα πολυ καλα

empire total war 1280x800 maximum

GTA 4 σε αναλυση HD maximum

δεν ξερω αν επρεπε να παρω ενα καλητερο τροφοδοτικο

αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αποδοση

επιτελους μετα απο 5 χρονια πηρα καινουργιο PC!!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι ψιλομούφα το τροφοδοτικό...

Εμ ( no offence ) και ποιός ο σκοπός του συγκεκριμένου thread ... ? :-)

πράγματι, το topic το ανοίγουμε πριν το αγοράσουμε :o

Δημοσ.

δε εχει και κανενα σκοπο απλα ειπα να γραψω κατι γιατι ειμαι πολυ χαρουμενος φαντασου μετα απο 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:51 ----------

καταρεμενη φτωχεια....

Δημοσ.

Ε καλά μην νομίζεις ότι εμείς έχουμε καλύτερα μηχανήματα από εσένα, αλλά εντάξει άμα είναι να μοιράσουμε χαρά, για το καλό της πατρίδας λοιπόν :-)

Δημοσ.
Ε καλά μην νομίζεις ότι εμείς έχουμε καλύτερα μηχανήματα από εσένα, αλλά εντάξει άμα είναι να μοιράσουμε χαρά, για το καλό της πατρίδας λοιπόν :-)

++++++11111

Δημοσ.

φιλε καλοριζικο.παιδια μην παρεξηγηστε.απλως το παιδι θελει να μοιραστει τη χαρα του μαζι μας επειδη πηρε με πολυ κοπο ενα pc.οποτε μην τον κατηγορουμε. :)

Δημοσ.

Kαλοριζικος...Ρε παιδια πειτε μια καλη κουβεντα.Το παιδι ειναι ενθουσιασμενο μη τον αποπαιρνετε γι'αυτο...Θυμαμαι εγω οταν επιασα πρωτη φορα στα χερια μου Amiga...

Και απο που φενεται ο ενθουσιασμος;Ποστ 1ο 3η σειρα απο τελος η λεξη καλυτερο...

Φιλος και παλι καλοριζικος.

Δημοσ.
δε εχει και κανενα σκοπο απλα ειπα να γραψω κατι γιατι ειμαι πολυ χαρουμενος φαντασου μετα απο 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!αντε μετα απο 10 χρονια καινουργιο PC...!!!!

Tελικα ειναι 5 ή 10;:P

-Edit-

αχαχχαχαχααχαχ:lol:

Λαθος.

:lol:

Και γιατι παλι μετα απο 10 χρονια;

Aυτο σε 10 χρονια δεν νομιζω να μπορει ν'ανοιξει παιχνιδι πλεον...θα βλεπουμε πραγματα τοτε....καμια σχεση με το σημερα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...