Προς το περιεχόμενο

H Vodafone να το κλείσει το μαγαζί !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα πιστεύω πως η Vodafone εδώ και κανένα χρόνο έχει χάσει τον έλεγχο !!!

Δυστυχώς είχα κινητό και 2 double play στην εταιρεία και πάντα με πολλά προβλήματα !!!

Το κινήτο πολλές φορές χωρίς σήμα μέσα στην Αθήνα και να διακόπτεται η συνομιλίες κλπ.

Στο σταθερό πολύ κακές συνδέσεις συνομιλίας και απερίγραπτη καθυστέρηση στην συνδεση του internet !!! Οι πληροφορίες που σου δίνουν στην εξυπηρέτηση πελατών είναι τελείως ανακριβείς και έχουν μεγαλύτερη γραφειοκρατία απο το δημάσιο !!!

Το καινούργιο πρόβλημα μου είναι ότι έκανα αίτηση να διακόψω το ένα double play πού έχω στις αρχές Φεβρουαρίου. Ολα καλά σε 2μήνες θα έχει κοπεί μου είπαν απο το κατάστημα. Στις αρχές Ιουνίου κόπηκε το internet στο άλλο double play που είναι σε άλλη διευθύνση σε άλλη περιοχή. Αυτο πού είχα κάνει αίτηση να κόψω λειτουργεί κανονικά !!!

Αγώνας δρόμου να καταλάβουμε τι έγινε στο μαγαζί μου έλεγαν οτί έχω σύνδεση, και απο το τμήμα adsl οτι κόπηκε. Άντε να βγάλεις άκρη !!!

Τελικά έκανα νέα αίτηση να ξανα γίνει νέα σύνδεση adsl. Ευτυχώς μου έδωσαν ασύρματο internet για το διάστημα μέχρι την σύνδεση αναγνωρίζοντας το λάθος τους.

Πέρασαν 3 εβδομάδες απο τη αίτηση και δεν είχα καμία ενημέρωση, πέρασα απο ένα κατάστημα να πληρώσω ένα λογ/μο και εκεί μου είπαν ότι Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΒΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

Πείτε μου έσεις τι πρέπει να κάνω τώρα. Είμαι σίγουρος οτι και οι άλλοι πάροχοι δεν μπορούν να με καλύψουν αφού δεν υπάρχει διαθέσιμος κόμβος.

Δημοσ.

Γ@μ@τ@.

Όλοι οι εναλλακτικοί έτσι είναι...

Το επίγειο η HOL δεν το τρέχει για λογαριασμό της Vodafone??

Τρέχα γύρευε...

Η HOL αναπτύσσει και το δικό της δίκτυο τώρα, και προφανώς είναι ανταγωνιστική στη Vodafone!!!

Ειδικά για επαγγελματική χρήση, οπωσδήποτε κράτα μια γραμμή ΟΤΕ , για backup και βάλε δεύτερη σε εναλλακτικό (αν έχεις μεγάλη χρήση και θέλεις να έχεις φθηνότερες χρεώσεις).

Αλλά τουλάχιστον να υπάρχει ένα τηλέφωνο που να σε βρίσκει κάποιος όταν σκάσει η μπανάνα ή όταν τα VOIP δεν δουλεύουν...

Όχι ότι ο ΟΤΕ είναι καλύτερος, απλά τα μπινελίκια σου πιάνουν τόπο και φτιάχνονται γρηγορότερα τα προβλήματα γιατί δεν έχεις 30 μεσάζοντες μέχρι το τεχνικό τμήμα..

Και το support του απαντάει αμέσως και δεν περιμένεις με τις ώρες στο ακουστικό (και μάλιστα σε κινητό, όταν το σταθερό σου δεν δουλεύει και θες να δηλώσεις βλάβη)!!!

Με καταγγελίες στον συνήγορο του καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ συνεντίζονται κάπως, αλλά τα νεύρα σου τσατάλια θα γίνουν έτσι κι αλλιώς

Δημοσ.

Υπομονή προς το παρόν. Παλιότερα τους είχα κάνει καταγγελία και μου έστειλαν καλάθι με κρασιά στο σπίτι. και 5 μήνες δωρεάν.

Για να δούμε τι θα μου προσφέρουν αυτή τη φορά ?

Δημοσ.

φιλε μου εχω και εγω double play της vodafone απο λαμια..στην αρχη μου εκανε αποσυνδεσεις αλλα μετα τον πρωτο μηνα ολα πηγαινουν ρολοι..και ταχυτητα πιανω 13mbps..εγω παντως εχω μεινει ικανοποιημενος

Δημοσ.

μην ειστε ρε κοροιδα... η βονταφον ειναι η πιο απατη εταιρια και σε τηλεφωνια και σε ιντερνετ... εγω περειμενα 1 χρονο ναι 1 χρονο μεχρι να βαλω ιντερνετ συνεχεια μου ελεγαν σε 2 μηνες ερχετε αλλα qq. μολις ηρθε εκανα 2 ωρες να εγκαταστησω το ιντερνετ που οπως μου ειχε πει η υπαλληλος ειναι ευκολο στην εγκατασταση.. ξοδεψα 30 λεπτα στο κεντρο τους για να μουν πουν να το φτιαξω και μετα χαλασε σε 1 βδομαδα ο ρουτερ και περιμενα 2 μηνες για να παρω αλλον και δεν μπορουσα να συνδεθω και τελικα πηγα παλι οτε, ειχα επισης και προβληματα στην ομιλια... Οποτε ΟΧΙ στην βονταφον

Δημοσ.
μην ειστε ρε κοροιδα... η βονταφον ειναι η πιο απατη εταιρια και σε τηλεφωνια και σε ιντερνετ... εγω περειμενα 1 χρονο ναι 1 χρονο μεχρι να βαλω ιντερνετ συνεχεια μου ελεγαν σε 2 μηνες ερχετε αλλα qq. μολις ηρθε εκανα 2 ωρες να εγκαταστησω το ιντερνετ που οπως μου ειχε πει η υπαλληλος ειναι ευκολο στην εγκατασταση.. ξοδεψα 30 λεπτα στο κεντρο τους για να μουν πουν να το φτιαξω και μετα χαλασε σε 1 βδομαδα ο ρουτερ και περιμενα 2 μηνες για να παρω αλλον και δεν μπορουσα να συνδεθω και τελικα πηγα παλι οτε, ειχα επισης και προβληματα στην ομιλια... Οποτε ΟΧΙ στην βονταφον

Αυτά τραβάς σε όλους τους εναλλακτικούς.

Είναι να μην σου τύχει η στραβή...

Προσπάθησα πολύ να τους υποστηρίξω και να μην τα σκάω στον ΟΤΕ, αλλά δεν μπορούσα να αντέξω το χάλι τους, και ξαναγύρισα στον ΟΤΕ.

Πληρώνω τα διπλά λεφτά, αλλά κάνω τη δουλειά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...