iznodur Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 και εγω το Ps3 μου όλα μια χαρά και σε πολύ καλές τιμές τώρα για κάρτες κινητά κλπ δεν κοροϊδεύουν κανέναν στο λένε ότι είναι κινέζικα
Deargr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Και οτι φερνει μουφες κινητα και μπαταριες και στικακια μνημης ειναι 100%. (κινεζικα που βρισκεις και στο ebay) Aυτο το επιβεβαιωνω κ εγω .. Επισης το psp και το ds ερχονται μερικες φορες απο εξωτερικο σε αλλες συσκευασιες . Ετσι μου φανηκε τουλαχιστον . Κατα τα αλλα δεν ειχα προβλημα με το psp κ το ds που ειχα παρει απο εκει , αλλα μου ειχαν δωσει και δυο τρια αξεσουαρ κινεζικα ,οχι αυθεντικα ,χωρις να μου το πουν ,που φυσικα τα πηγα πισω .
glad1at0re Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Οι τύποι εκεί είναι ερασιτέχνες στα όρια του μικροαπατεώνα. Γιαυτό έχουν και τις καλύτερες τιμές. 2-3 μικροπράγματα που πήρα ήταν καλά. Η εξυπηρέτησή τους είναι κακή. Για ακριβή αγορά δε θα το ρίσκαρα.
dimiman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 λοιπον φιλε wickerman εγω προσωπικα εχω ψωνισει απο το καταστημα με αντικαταβολη κανα 2 3 φορες και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα .αλλα και προβλημα να συναντησεις μπορεις να ζητησεις αλλαγη η επιστροφη των χρηματων σου.τωρα για την ερωτηση σου σχετικα με την αντικαταβολη,οταν παιρνεις κατι με αντικαταβολη χρεωνεσαι ενα ποσο το οποιο ειναι αναλογο της αποστασης και του βαρους του δεματος.παντως για psp και στη θεσσαλονικη που μενεις δε νομιζω να πληρωσεις πανω απο 5 ευρω
Greekchaosman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έγω θέλω να πάρω το τσιπαρισμένο psp-3000 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6681 . Λέτε να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα?
Finn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έγω θέλω να πάρω το τσιπαρισμένο psp-3000 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6681 . Λέτε να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα? Hint: Το PSP δεν τσιπάρεται. Hint2: Το PSP-300X δεν παίρνει μόνιμο custom firmware Δε τα λένε όλα απ ότι φαίνεται στην σελίδα τους και κάποιος που δεν έχει ιδέα απο αυτά θα μπερδευτεί όταν θα θέλει να τρέξει παιχνίδια απ την κάρτα μνήμης.
ghostgr_a_n Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έγω θέλω να πάρω το τσιπαρισμένο psp-3000 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6681 . Λέτε να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα? Ποσες χιλιαδες φορες πρεπει να πω οτι δεν λεγετε τσιπαρισμα? Τελος παντων. Εγω προτεινω να μην παρεις τιποτα απο το ebw γιατι εχουν ακουστει πολλα. Δεν ξερω αν το psp παρουσιασει προβλημα αλλα υπαρχουν αλλοι λογοι που τους εξηγω εδω Εχουν ακουστει παρα πολλα για το ebw(π.χ fake μπαταριες,fake καρτες μνημης και πολλα αλλα).Ψαξε λιγο εδω και σε αλλα site και θα καταλαβεις. Ειδικα αυτο που δειχνεις ειναι psp με περασμενο cfw. Αυτο σημενει οτι το πηραν,το ανοιξαν,ειδαν αν εχει 5.03(αν δεν ειχε εκαναν update) και περασαν τα αρχεια στο memory stick. Εγω μονο επηδη το ανοιξαν δεν θα το επαιρνα. Το hackαρισμα του psp ειναι πολυ ευκολο. Απλα πρεπει να βρεις psp 3000 με firmware 5.03 η κατωτερο.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις. Δες εδω πως θα καταλαβεις τι firmware εχει απο το κουτι.
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και κάτι ακόμα: αν μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των €10-20 σε μια αγορά των €150, ε, τότε πάρτο από κάποιο κατάστημα που εμπιστεύεσαι 100 τοις εκατό να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχος. Δεν πρόκειται να σωθείς με ένα δεκάρικο στα €150.
skanjos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 παλικάρια να ρωτήσω γιατι είμαι άσχετος με handhelds ,αν πάρω το slim and lite με custom firmware http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=4532 θα παίζει ότι iso βάζω μέσα και απο τα πιο καινούρια που βγαίνουν?χωρίς να αλλάξω βερσιόν κτλπ.ή θα θέλει update σαν το firmware του 360 και του modchip απο το wii. θέλω να παίξω το crisis core !!!!! για αυτό και το agito θα το πάρω,απλά θέλω να το παίζει το agito. α και κάτι άλλο τα καινούρια παιχνίδια π.χ.(gran turismo)κάτι άκουσα είναι digital download μονο για το psp go ,με αυτα τα ισο τι γίνεται τα παίζει κανονικά?
nick1993 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγω λεω να αγορασεις απο το μαγαζακι μια χαρα ειναι απ οτι ξερω αλλα παρε hackable psp δηλαδη να μπορεις να περασεις costum firmware για να παιζεις παιχνιδια απο την καρτα μνημη χωρις την umd .
grhackergr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αμφιβολου ποιοτητας καταστημα με τις αποψεις να διυστανται.. Εγω θα σου ελεγα να πας απο εκει πρωτα και μετα αποφασισε... Σαν αποθηκη με κλεμμενα μοιαζει το μαγαζι.. Δεν λεω οτι τα κλεβουν, απλα ειναι ο,τι να'ναι μεσα σαν stockaτζιδικο.. Και οτι φερνει μουφες κινητα και μπαταριες και στικακια μνημης ειναι 100%. (κινεζικα που βρισκεις και στο ebay) καλο θα ηταν να μην δινεις τετοιους χαρακτηρισμους. το οτι εχει κακο σερβις ειναι αληθεια αλλα αν παρεις κινεζικο προιον το οποιο στο λενε η μπορεις να το ρωτησεις κι ολας δεν λεει οτι ειναι απατεωνες. αν δεν σου αρεσει πηγαινε ψωνισε απο το πλαισιο κινεζικα πραγματα που απλα εχουν ενα ταμπελακι turbox και πληρωσε τα οσο τα μη κινεζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.