Προς το περιεχόμενο

Hi θελω να αγορασω ενα psp απο το easy buy world μπορω να το εμπιστευτω?

Wickerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi oπως λεει ο τιτλος θελω να αγορασω ενα psp απο το easy buy world εχω δει μια καταγελεια που ειχε γινει (Το λινκ ειναι αυτο:http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=363&productid=4532)Μπορω να το εμπιστευτω η πανε τσαμπα τα λευτα μου?

Δημοσ.

Αμφιβολου ποιοτητας καταστημα με τις αποψεις να διυστανται.. Εγω θα σου ελεγα να πας απο εκει πρωτα και μετα αποφασισε... Σαν αποθηκη με κλεμμενα μοιαζει το μαγαζι.. Δεν λεω οτι τα κλεβουν, απλα ειναι ο,τι να'ναι μεσα σαν  stockaτζιδικο.. Και οτι φερνει μουφες κινητα και μπαταριες και στικακια μνημης ειναι 100%. (κινεζικα που βρισκεις και στο ebay)

Δημοσ.
Αμφιβολου ποιοτητας καταστημα με τις αποψεις να διυστανται.. Εγω θα σου ελεγα να πας απο εκει πρωτα και μετα αποφασισε... Σαν αποθηκη με κλεμμενα μοιαζει το μαγαζι.. Δεν λεω οτι τα κλεβουν, απλα ειναι ο,τι να'ναι μεσα σαν  stockaτζιδικο.. Και οτι φερνει μουφες κινητα και μπαταριες και στικακια μνημης ειναι 100%. (κινεζικα που βρισκεις και στο ebay)

συμφωνω ρε μεγαλε!!!

Δημοσ.

Δεν μπορω να παω γιατι ειμαι θεσ/νικη και αυτο ειναι αθηνα θα το παραγγειλω

Δημοσ.

Δίπλα στο σπίτι μου είναι αυτό,μια χαρά μαγαζάκι είναι όσοι φίλοι μου έχουν ψωνίσει από εκεί δεν είχαν κάποιο πρόβλημα,άλλωστε στραβή μπορεί να σου τύχει και στο καλύτερο μαγαζί...

Δημοσ.

Να του δώσουν μαϊμού PSP δε νομίζω να γίνεται.

Τι κινδύνους μπορεί να ενέχει μια τέτοια αγορά, είτε PSP είτε οποιασδήποτε άλλης κονσόλας, handheld κ μη;

Δημοσ.

και ο αδερφος μου πηρε περυσι τετοια εποχη ενα psp slim ηταν η πρωτη παραγγελεια η ρθε μια χαρα και απο τοτε απο εκει ψωνιζω χωρις κανενα προβλημα ποτε

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει ένα XBOX 360 και 3 Wii από εκεί και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Όσον αφορά κινέζικες κάρτες που πήρα, μου το είχανε πει από την αρχή οτι είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...