Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση-αγορά νέου PC μέχρι 1000 ευρώ για Video editing

Kariajoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα αποτελέσματα του Medium (default ρύθμιση) ήταν:

CPU1 max 66-69 C

CPU2 max 66-70 C

CPU3 max 66-69 C

CPU4 max 62-66 C

GPU1 max 45-48 C από τα 5 μέχρι τα 10 λεπτά και 43-44 μέχρι το τέλος του τεστ

VCore max 1,22 περίπου

V3.3 max 3.3

5V 5,1 στο 60%

12V 4,5 στο 5%

Θα το δοκιμάσω και με το Large Data Set

Πρέπει να είναι υποχρεωτικά 1 ώρα; Η λειτουργία είναι από default σε Linpack. H CPU και μνήμες πρέπει να οριστούν σε 100% και 90% αντίστοιχα; Αν ναι, από που γίνεται αυτό; Δεν βλέπω πουθενά τέτοια δυνατότητα..

Mια χαρα εισαι για 24/7 σε στοκ ρολογια. Εγω με το HAF εχω 59-62 βαθμους σε στοκ ρολογια. Οποτε μια χαρα εισαι... Μεγια και παλι...

Δημοσ.

Όχι με το haf.Με το haf και καλή aftermarket ψύκτρα.Ο άλλος με την μαμά είναι ακόμη.Αν βάλει μια καλή aftermarket στάνταρ θα πέσει πολύ πιο κάτω.

Δημοσ.

Μα ρε συ Niko, υπάρχει άλλος τρόπος για να διαφημίσει το κομπιουτεράκι του; η CPU του πλέον είναι για γέλια, η κάρτα γραφικών του για κλάματα, με τον Gulftown θα μείνει με το .*. στο χέρι, την Fermi θα την χρυσοπληρώσει και μένει και μπουκάλα δίχως SSD. Τραγική κατάσταση θα έλεγα, το μοναδικό που σώζει την κατάσταση είναι το half με την V8 επάνω για να ψυχραίνει την θερμάστρα δωματίου με όνομα X58/920 , κάτι πρέπει να έχει να κοκορεύεται στο Insomnia, ειδάλλως τα υπόλοιπα παιδάκια στο Thelab δεν θα τον παίρνουν στα σοβαρά. :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μα ρε συ Niko, υπάρχει άλλος τρόπος για να διαφημίσει το κομπιουτεράκι του; η CPU του πλέον είναι για γέλια, η κάρτα γραφικών του για κλάματα, με τον Gulftown θα μείνει με το .*. στο χέρι, την Fermi θα την χρυσοπληρώσει και μένει και μπουκάλα δίχως SSD. Τραγική κατάσταση θα έλεγα, το μοναδικό που σώζει την κατάσταση είναι το half με την V8 επάνω για να ψυχραίνει την θερμάστρα δωματίου με όνομα X58/920 , κάτι πρέπει να έχει να κοκορεύεται στο Insomnia, ειδάλλως τα υπόλοιπα παιδάκια στο Thelab δεν θα τον παίρνουν στα σοβαρά. :lol::lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑΧ ποσο πιο γελιος μπορεις να γινεις; Βασικα ο SSD εχει μπει πανω. Εχω εναν postville 80αρη. Παιχνιδια δεν παιζω και μεχρι στιγμης η 250 παιζει τα παντα... Fermi δεν εχω σκοπο να παρω προς το παρον. Με θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα, απο εκει και περα εκτος απο το κομπλεξ σου τι αλλο προβλημα βλεπεις; Οταν ησουν μικρος δεν σου περναν παιχνιδια και τωρα βγαζεις ολα τα κομπλεξακια μαζεμενα;

Δημοσ.
Όχι με το haf.Με το haf και καλή aftermarket ψύκτρα.Ο άλλος με την μαμά είναι ακόμη.Αν βάλει μια καλή aftermarket στάνταρ θα πέσει πολύ πιο κάτω.

my bad. νομιζα οτι ειχε παρει και ψυκτρα :P

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα του Large Data Set ήταν ελάχιστα διαφορετικά από το medium:

CPU1 max 66-69 C

CPU2 max 65-69 C

CPU3 max 65-69 C

CPU4 max 61-65 C

GPU1 max 47-43 C από τα 0 μέχρι τα 5 λεπτά και 43-44 μέχρι το τέλος του τεστ

VCore max 1,23 περίπου

V3.3 στην γραμμή του 0

5V 5,1 στο 60%

12V 4,5 στο 5%

Δημοσ.
Τα αποτελέσματα του Large Data Set ήταν ελάχιστα διαφορετικά από το medium:

CPU1 max 66-69 C

CPU2 max 65-69 C

CPU3 max 65-69 C

CPU4 max 61-65 C

GPU1 max 47-43 C από τα 0 μέχρι τα 5 λεπτά και 43-44 μέχρι το τέλος του τεστ

VCore max 1,23 περίπου

V3.3 στην γραμμή του 0

5V 5,1 στο 60%

12V 4,5 στο 5%

Μια χαρα εισαι. Αν στο μελλον πας και σε μια aftermarket ψυκτρα θα εισαι ακομα καλυτερα. Ανετα το ριχνεις καμια 8αρα βαθμους ακομα. Αντε μεγια και παλι και καλοδουλευτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...