Προς το περιεχόμενο

Router και Firewall????

nocturne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει. Ισχυει οτι αν εχω router δεν ειναι απαραιτητο να εγκαταστησω firewall γιατι μειωνεται η ταχυτητα της συνδεσης? Αν ειναι απαραιτητο εχετε να προτεινεται ενα αξιοπιστο (free) Ευχαριστω πολυ παιδια ελπιζω να το ποσταρα στο σωστο μερος

Δημοσ.
Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει. Ισχυει οτι αν εχω router δεν ειναι απαραιτητο να εγκαταστησω firewall γιατι μειωνεται η ταχυτητα της συνδεσης? Αν ειναι απαραιτητο εχετε να προτεινεται ενα αξιοπιστο (free) Ευχαριστω πολυ παιδια ελπιζω να το ποσταρα στο σωστο μερος

εχει παρατηρηθει σε καποιους να κοβει λιγο ταχυτητα.απο εκει και περα εγω ειμαι κατα του firewall διοτι στο τελος βλεπω ενα απο τα παρακατω.ο ενας να τα κανει deny all και στο τελος να μην ανοιγει σελιδα ο αλλος να τα κανει permit all οποτε ενα και το ιδιο ο αλλος να μην μπορει να κανει port forward .ολοι εχουν αγχωθει με το θεμα ασφαλειας αλλα ολοι ανοιγουν οτι σελιδα βρουν λες και το firewall η το antivirus πιανει τα παντα.και στο τελος βεβεα αλο ενα μεγαλο ποσοστο εχει ευκολα passwords.αυτοι που πουλανε firewall το εχουν κανει τοσο τραγικο το θεμα που πολλοι νομιζουν οτι θα μπουν στο ιντερνετ χωρις firewall και θα κανει εκρηξη το pc.δεν τα λεω για σενα αλλα γενικα.

Δημοσ.

Αναλογα το firewall. Το Kerio Personal Firewall Ας πουμε που ειναι και free, παιζει με ελαχιστους πορους και δε κοβει καθολου internet. To software firewall συν της αλλης σε πρεοειδοποιει για οποιαδηποτε υπηρεσια παει να τρεξει, καθως και σε inbound-outbound traffic, κατι το οποιο τα hardware firewalls δε το κανουν, αλλα πρεπει να εχεις και τη γνωση μη κλεισεις καμια υπηρεσια (π.χ. των windows) που χρειαζεται να τρεχει και εχεις προβληματα μετα

Δημοσ.

υποσημειωση.αν εισαι εταιρεια ολα αλλαζουν.ta hardware firewall Που εχουν τα ρουτερακια κοβουν καποια κοινα attacks .αν και αν ε4ιναι εταιρεια πανε σε hardware firewall.zywall by zyxel cisco pix κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...