KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Τουφα, την εχεις δοκιμασει? Δεν ψαχνω κατι τρελο, απλα να μην πιανομαι στην 2η ωρα μπροστα στον υπολογιστη
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Τουφα, την εχεις δοκιμασει?Δεν ψαχνω κατι τρελο, απλα να μην πιανομαι στην 2η ωρα μπροστα στον υπολογιστη Ειναι δεδομενα οτι μια καρεκλα δεν συγκρινεται με μια πολυθρονα. Αν εχεις λεφτα αγορασε πολυθρονα. Ομως φυσικα πριν αγορασεις οτιδηποτε πρεπει να το τεσταρεις μονος σου
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Η συγκεκριμένη πολυθρόνα πάντως μια περίοδο ειχε 250 ευρω. Αν ειχα χωρο στο σπίτι θα την ειχα αγοράσει 100%.
georgemarios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 για να δεις ταινια ωραια ειναι η πολυθρονα αλλα αν θες να κανεις εργασιες, να προγραμματισεις κτλ χρειαζεσαι καλη καρεκλα ανατομικη.......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ειναι δεδομενα οτι μια καρεκλα δεν συγκρινεται με μια πολυθρονα. Αν εχεις λεφτα αγορασε πολυθρονα. Ομως φυσικα πριν αγορασεις οτιδηποτε πρεπει να το τεσταρεις μονος σου αν θες να δουλέψεις όμως τι θα κάνεις? θα αλλάζεις καρέκλα για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ή θα συνεχίζεις αραχτός?
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καναπέ να αγοράσεις με 500€ το έχεις σκεφτεί; Εκεί να δείς άνεση.. Πάντως την πολυθρόνα που λες την βγάζει συχνά πυκνά το ENTOS στις δύο η μία δώρο.Αν βρείς και άλλον ένα που την ψήνει για 250€ περιμένετε την προσφορά και πάρτε τις. Κάθε χρόνο την βλέπω την προσφορά και κάθε χρόνο το σκέφτομαι με φίλο μου να τις πάρουμε αλλά πάντα κάτι γίνται και τα 250€ δεν υπάρχουν.
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 και πως θα καθεσαι στο γραφειο με πολυθρονα? Εχω ενα το οποιο ειναι στο καταλληλο υψος και εχει πλατος και χωραει μεσα η πολυθρονα. Ετσι και αλλιως δεν ειναι δυσκολο να στο φτιαξει καποιος. Με 100 ευρο φτιαχνεις ενα στα μετρα της πολυθρονας. Επισης η συγκεκριμενη πολυθρονα δεν ειναι ξαπλωτη και μπορεις ανετα να παιζεις games με το πληκτρολογιο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- Η συγκεκριμένη πολυθρόνα πάντως μια περίοδο ειχε 250 ευρω. Αν ειχα χωρο στο σπίτι θα την ειχα αγοράσει 100%. Ελεος. Λες να περιμενω καμια τετοια προσφορα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- Καναπέ να αγοράσεις με 500€ το έχεις σκεφτεί;Εκεί να δείς άνεση.. Πάντως την πολυθρόνα που λες την βγάζει συχνά πυκνά το ENTOS στις δύο η μία δώρο.Αν βρείς και άλλον ένα που την ψήνει για 250€ περιμένετε την προσφορά και πάρτε τις. Κάθε χρόνο την βλέπω την προσφορά και κάθε χρόνο το σκέφτομαι με φίλο μου να τις πάρουμε αλλά πάντα κάτι γίνται και τα 250€ δεν υπάρχουν. Ο καναπες ειναι υπερβολικα μεγαλος. Εγω ειπα για την συγκεκριμενη πολυθρονα ,γιατι μπορει να χωθει κατω στο γραφειο μου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και εγώ με πολυθρόνα κάθομαι στο PC πάντως. Προοριζόταν για Muvies, αλλά μόλις άφησα την κουνιστή/στριφογυριστή γραφείου για να κάτσω στην πολυθρόνα...... η κουνιστή έφυγε στη γωνία του δωματίου και δεν ξαναπλησίασε το γραφείο. Σίγουρα για Gamer ή άτομο που αράζει για ώρες στο PC η καρέκλες γραφίου δεν παλεύονται, όποια και να' ναι. Αν κάποιος σου πει "είμαι OK" απλά έχει συνηθίσει και δεν έχει δοκιμάσει κάτι πιο άνετο Το κόλπο είναι να χώνεσαι (λίγο) κάτω από το γραφείο ούτως ώστε να μπορείς και να γράψεις στο γραφείο, και να προγραμματίσεις (που λέει ένας παραπάνω) και να κάνεις ότι θες. (Ίσως σε αυτό ταίριαξε καλά το γραφείο. Ο ελεύθερος χώρος από κάτω -έχω και μεγάλο γραφείο- αλλά και το συρτάρι για το kb που το πάω όπου θέλω) Αν την ψάξεις τη δουλειά και συνδυάσεις τη πολυθρόνα με το γραφείο, αράζεις για μια ζωή ευχάριστα στο PC. P.S: Ε, όχι και καναπέ ρε παιδιά.. Το γ__σαμε το θέμα.. /Μαρία
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και εγώ με πολυθρόνα κάθομαι στο PC πάντως. Προοριζόταν για Muvies, αλλά μόλις άφησα την κουνιστή/στριφογυριστή γραφείου για να κάτσω στην πολυθρόνα...... η κουνιστή έφυγε στη γωνία του δωματίου και δεν ξαναπλησίασε το γραφείο. Σίγουρα για Gamer ή άτομο που αράζει για ώρες στο PC η καρέκλες γραφίου δεν παλεύονται, όποια και να' ναι. Αν κάποιος σου πει "είμαι OK" απλά έχει συνηθίσει και δεν έχει δοκιμάσει κάτι πιο άνετο Το κόλπο είναι να χώνεσαι (λίγο) κάτω από το γραφείο ούτως ώστε να μπορείς και να γράψεις στο γραφείο, και να προγραμματίσεις (που λέει ένας παραπάνω) και να κάνεις ότι θες. (Ίσως σε αυτό ταίριαξε καλά το γραφείο. Ο ελεύθερος χώρος από κάτω -έχω και μεγάλο γραφείο- αλλά και το συρτάρι για το kb που το πάω όπου θέλω) Αν την ψάξεις τη δουλειά και συνδυάσεις τη πολυθρόνα με το γραφείο, αράζεις για μια ζωή ευχάριστα στο PC. P.S: Ε, όχι και καναπέ ρε παιδιά.. Το γ__σαμε το θέμα.. /Μαρία E αυτο δεν το περιμενα. Τοση ωρα προσπαθω να συννενοηθω με 30 μαντραχαλους και ακρη δεν βρηκα. Τελικα ησουν η μονη που με καταλαβε Mε την καρεκλα δεν μπορω. Μετα απο 2ωρο πιανεται ο κ@λος και η μεση μου
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ο καναπες ειναι υπερβολικα μεγαλος. Εγω ειπα για την συγκεκριμενη πολυθρονα ,γιατι μπορει να χωθει κατω στο γραφειο μου. Ναι ρε man πλάκα κάνω γιατί μου φαίνεται υπερβολή η πολυθρόνα για το PC.Παρέλειψα να βάλω αλλά νόμιζα δεν θα το έπαιρνες και της μετριτής.Πάντως σου είπα τις βγάζουν σε προσφορά στις 2 η μία δώρο @500€ συχνά πυκνά.Αν βρείς κανέναν άλλο που ενδιαφέρεται αξίζει να περιμένεις και να τις χτυπήσετε μαζί 250€ έκαστος.Τη βλέπω συχνά την προσφορά στο ENTOS.
Yperaspisths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ναι ρε man πλάκα κάνω γιατί μου φαίνεται υπερβολή η πολυθρόνα για το PC.Παρέλειψα να βάλω αλλά νόμιζα δεν θα το έπαιρνες και της μετριτής.Πάντως σου είπα τις βγάζουν σε προσφορά στις 2 η μία δώρο @500€ συχνά πυκνά.Αν βρείς κανέναν άλλο που ενδιαφέρεται αξίζει να περιμένεις και να τις χτυπήσετε μαζί 250€ έκαστος.Τη βλέπω συχνά την προσφορά στο ENTOS. Η μπορει να δωσω 500 ευρο και να βαλω την μια στο σαλονι και την αλλη στο δωματιο. ΚΟΛΑΣΗ Και τωρα εχει το 1+1 το ΕΝΤΟΣ ,αλλα μονο για καναπε
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν υπαρχει χωρος για πολυθρονα και δεν δινω και τοσα φραγκα. Την πολυθρονα την αφηνουμε. Οποτε για καρεκλα ειμαι
MasterX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ενδιαφερομαι για καθισμα γραφειου.. κατι καλο, ανατομικο, ανετο... Λογικα απο SATO.. τι προτεινετε? παζει καμια εκπτωση/προσφορα αυτες τις μερες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.