Προς το περιεχόμενο

Πολυθρονα για pc

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως εχω αλλαξει πολλες καρεκλες , αλλα καμια δεν με βολευει. Περναω αρκετο χρονο στο pc και εχω και χρονιο προβλημα με την μεση οποτε θα καταφυγω σε μια ακριβη λυση

Η BOLTON που εχει στο ''ΕΝΤΟΣ'' ειναι αψογη ,αλλα κοστιζει 500 ευρο :-(

Δημοσ.

Εχω παλιοτερη πολυθρονα "τυπου Lazyboy" και εγω απο Sato,με ανακλιση και υποποδιο.Ειχα δωσει περιπου 250€ πριν 4 χρονια,ειχα πετυχει μια εκπτωση τοτε.

Αξιζει καθε ευρω.Τελος.

Δημοσ.
Βολεύει η πολυθρόνα για pc; Για home cinema κλπ δε το συζητώ, αλλά για pc...

Πρεπει να εχεις γραφειο με μεγαλο πλατος απο κατω για να ''μπαινει'' μεσα και να ειναι στο καταλληλο υψος ,γιατι δεν ρυθμιζεται η πολυθρονα πανω-κατω. Παντως απο θεμα ανεσης δεν το συζηταω. Οταν καθεσαι νιωθεις πιο ανετα και απο το κρεβατι σου. Επισης αυτη η bolton που λεω απο τα ΕΝΤΟΣ εχει ισια πλατη(οχι ξαπλωτη) πραγμα που βολευει

• Super Moderators
Δημοσ.

και κάθε φορά που θες να σηκωθείς να κάνεις αγώνα μιας και θα είναι κάτω από το γραφείο?

πολύ κούραση για "lazyboy"... :o

Δημοσ.
και κάθε φορά που θες να σηκωθείς να κάνεις αγώνα μιας και θα είναι κάτω από το γραφείο?

πολύ κούραση για "lazyboy"... :o

Η lazyboy μου φαινεται τεραστια. Η BOLTON απο την αλλη πιο ''γηινη''

Επισης ξεχνας κατι Thresh. Οταν καθεσαι μπορει να σηκωθεις μετα απο ωρες,οποτε,λιγες φορες θα κουραζεσαι

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν λέω κούραση στην συγκεκριμένη περίπτωση εννοώ τεμπελιά/βαρεμάρα, ωχαδερφιστική κούραση :P

Δημοσ.
όταν λέω κούραση στην συγκεκριμένη περίπτωση εννοώ τεμπελιά/βαρεμάρα, ωχαδερφιστική κούραση :P

E δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Και να μην πιανεται η μεση σου και ο κ@λος σου και να νιωθεις σαν να εισαι στο κρεβατι σου ΑΛΛΑ και να μην ''κουραζεσαι'' για λιγα δευτερα :devil:

Δημοσ.

Επειδη καιγω ψαχνομαι για το θεμα, πολυθρονα συγκεκριμενη για γραφειο με pc παιζει κατι δοκιμασμενο?

lazyboy λυσεις δεν προτινονται λογω χωρου αλλα και λογο οτι δεν περναμε ΚΑΙ ΤΟΣΟ χρονο πια μπροστα στο pc στο σπιτι.

Γενικα ποιο μαγαζι εχει καλες πολυθρονες γραφειου-χωρις πολλα ροκφορ-και σε τι τιμες παιζουν?

• Super Moderators
Δημοσ.
E δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Και να μην πιανεται η μεση σου και ο κ@λος σου και να νιωθεις σαν να εισαι στο κρεβατι σου ΑΛΛΑ και να μην ''κουραζεσαι'' για λιγα δευτερα :devil:

έχεις δοκιμάσει διευθυντική αφράτη δερμάτινη και πάλι δεν σε βολεύει?

Δημοσ.
έχεις δοκιμάσει διευθυντική αφράτη δερμάτινη και πάλι δεν σε βολεύει?

NAI! Εχω δοκιμασει παρα πολλες σε μαγαζια ,αλλα σαν την BOLTON καμια. Το μονο μειονεκτημα ειναι τα λεφτα και γι'αυτο δεν την εχω αγορασει ακομα.

Εγω θελω να ''βυθιζομαι'' μεσα στην πολυθρονα

Δημοσ.
www.ikea.com.PIAimages.69659_PE184857_S4.jpg

ikea markus απο το ikea

Eχεις κατσει στις πολυθρονες του ΕΝΤΟΣ? Συγκρινεται αυτη που παρεθεσες με αυτη?

wri8237kum6azssifbl7.jpg

Πολυθρονα λεμε θελουμε για να καθομαστε,να κοιμομαστε,να παιζουμε,να μ@μ@με να κανουμε τα παντα ολα

Γνωριζει κανεις ποτε γινονται προσφορες στο ΕΝΤΟΣ ,γιατι την συγκεκριμενη που ψαχνω την ειχε 400 ευρο παλαιοτερα και τωρα 500

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...