Προς το περιεχόμενο

Επανεκκινήσεις Η/Υ Σε Τυχαιές Στιγμές

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό PC και το χρησιμοποιεί ο αδερφός και παρατήρησα πως κανεις restart σε οτιδήποτε στιγμές ( όταν μπαίνει στα windows , όταν μιλάει msn ,όταν είναι στο internet) Είχα ανοίξει ένα θέμα πριν 2 εβδομάδες για αγορά καινούριου Η/Y αλλα δεν έχω ακόμα τα λεφτά και ψάχνω για προσωρινή λύση.Εσείς τι λέτε?

Τα χαρακτηριστικά του PC είναι:

Motherboard : http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=645E_Max-U&class=mb ( MSI MS-6547 645E MAX-U )

GPU : http://ati.amd.com/products/RadeonX1300/specs.html ( ATI Radeon X1300 Series )

Ram : 1GB ( 2 256αρες και 1 512αρα )

CPU : Intel Pentium 4 2.66 Ghz

HDD : (2) 40GB

FANS: Κανένα

Monitor : Μια Sony 17"

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά του PC είναι:

Motherboard : http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=645E_Max-U&class=mb ( MSI MS-6547 645E MAX-U )

GPU : http://ati.amd.com/products/RadeonX1300/specs.html ( ATI Radeon X1300 Series )

Ram : 1GB ( 2 256αρες και 1 512αρα )

CPU : Intel Pentium 4 2.66 Ghz

HDD : (2) 40GB

FANS: Κανένα

Monitor : Μια Sony 17"

μιλαμε δηλαδη για τουμπανο pc...:P:lol:

τι λειτουργικο εχεις?( το κλειδι λειτουργει? γιατι αμα δεν ειναι activated ta windows κανουν επανακινισεις μονα τουσ...)

αυτο με το νο φανσ μου την χαλαει λιγο... δεσ με το που κανει επανακινηση ακουμα λιγο την ψυχτα του επεξεργαστη... αμα ειναι χλιαρη εισαι οκ.. αμα ψινεις μπριζολα πανω της βαλε 1-2 ανεμιστιρακια γυρω γυρω...;)

Δημοσ.
μιλαμε δηλαδη για τουμπανο pc...:P:lol:

τι λειτουργικο εχεις?( το κλειδι λειτουργει? γιατι αμα δεν ειναι activated ta windows κανουν επανακινισεις μονα τουσ...)

αυτο με το νο φανσ μου την χαλαει λιγο... δεσ με το που κανει επανακινηση ακουμα λιγο την ψυχτα του επεξεργαστη... αμα ειναι χλιαρη εισαι οκ.. αμα ψινεις μπριζολα πανω της βαλε 1-2 ανεμιστιρακια γυρω γυρω...;)

Πες το έτσι ρε φίλε το λειτουργικό φταίει...Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι activated:-)...Αλλα μου έκανε και επανεκκινήσεις και πριν ( αφού ήταν activated )...Λέτε/Λές να φταίει το τροφοδοτικό?? ( Αλλα σιγά τι έχω βάλει επάνω και δεν τα σηκώνει?:o )

Δημοσ.
Πες το έτσι ρε φίλε το λειτουργικό φταίει...Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι activated:-)...

xp, vista, 7?? τι εχεις? λογικα το activation φταιει

αμα ηταν τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε καθολου ή θα ανοιγε και θα εκλεινε.. οχι επανεκινηση... δεν πιστευω πριν την επανεκινηση να σου πεταει και μπλε οθονη?

Δημοσ.

Παίδες, χρησιμοποιω Windows XP Pro SP3 32-bit και ξέχασα να σας πω , πώς μερικές φορές κανεί και restart πριν μπει στα Windows που σημαίνει πώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο software...Λέτε μήπως να χρειάζεται BIOS Update?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:23 ----------

xp, vista, 7?? τι εχεις? λογικα το activation φταιει

αμα ηταν τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε καθολου ή θα ανοιγε και θα εκλεινε.. οχι επανεκινηση... δεν πιστευω πριν την επανεκινηση να σου πεταει και μπλε οθονη?

Όχι φίλε μου...

Δημοσ.

ριξε ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικο του μηχανηματος με blower η σε ενα βενζιναδικο με το μαραφετι που φουσκωνουν τα λαστιχα και μετα βλεπουμε

Electric_Blower.jpg

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και τροφοδοτικό όμως εκτός από τη θερμοκρασία δες οι μνήμες μήπως έχουν πρόβλημα (υπάρχει το memtest), κάνε επίσης και μία εξέταση στο σκληρό για σφάλματα. Μπορεί επίσης να είναι και τα win, όμως για να σιγουρευτείς θα πρέπει να κάνεις format.

Δημοσ.
ριξε ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικο του μηχανηματος με blower η σε ενα βενζιναδικο με το μαραφετι που φουσκωνουν τα λαστιχα και μετα βλεπουμε

Electric_Blower.jpg

Ακριβώς με το ίδιο μηχάνημα , την προηγούμενη εβδομάδα τον καθάρισα( και τα είχα βγάλει σχεδόν όλα ( εκτός απο μητρική και CPU )

κοιτα για θερμοκρασια επεξεργαστη

Στο Speedfan που χρησιμοποιώ δεν δείχνει θερμοκρασία CPU...Πάντως έπιασα την ψύκτρα και ήταν λίγο ζεστή

Επισήμανση:Έχω να σας πω επίσης πως άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις απο τότε που ο τεχνικός άλλαξε κάρτα γραφικών , ΝΟΜΙΖΩ τροφοδοτικό , πρόσθεσε ένα σκληρό και ενα DVD drive και είχε προσθέσει RAM... Τώρα πιο από όλα φταίει...B)

Μπορεί να είναι και τροφοδοτικό όμως εκτός από τη θερμοκρασία δες οι μνήμες μήπως έχουν πρόβλημα (υπάρχει το memtest), κάνε επίσης και μία εξέταση στο σκληρό για σφάλματα. Μπορεί επίσης να είναι και τα win, όμως για να σιγουρευτείς θα πρέπει να κάνεις format.

Ο σκλήρος δεν νομίζω να φταίει ...Τώρα για MEMTEST θα το κοιτάξω....

Επίσης,κάτι άλλο που ξέχασα να ανέφερω είναι πώς κλείνει ο mozilla και το msn μόνο του χωρίς να βγάζει σφάλμα άλλα που και που βγάζει σφάλμα ότι αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει ....

Δημοσ.

Αποκλείεται να έχει σκάσει κάποιος πυκνωτής γιατί άμα είχε σκάσει δεν θα άνοιγε....:P ( Το γράφει καθαρά το παιδί στο #4 post )

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα Windows XP άλλαξαν μόνα τους το θέμα...Από το προεπιλεγμένο σε κλασσικό ( των Windows 98' ).Κοιτάξτε φωτός...

post-125013-129063012896_thumb.jpg

post-125013-129063012899_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...