deminho11 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θέλω να κάνω μια ερώτηση να μου πείτε αν ισχύει κάτι που μου είπαν... Γίνεται να συνδεθεί στο internet σε καράβι χωρίς να πληρώσω κάρτα??? Μου είπαν οτι με linux δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα. Κατα πόσο ισχύει αυτό και κατα πόσο είναι δυνατόν να γίνει, γιατι είναι αρκετά ακριβό το άτιμο 7€ η ώρα...
aGka8l Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θέλω να κάνω μια ερώτηση να μου πείτε αν ισχύει κάτι που μου είπαν... Γίνεται να συνδεθεί στο internet σε καράβι χωρίς να πληρώσω κάρτα??? Μου είπαν οτι με linux δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα. Κατα πόσο ισχύει αυτό και κατα πόσο είναι δυνατόν να γίνει, γιατι είναι αρκετά ακριβό το άτιμο 7€ η ώρα... ποιος σου το πε δλδ?ποια η διαφορα το να χει λινουξ ενα μηχανημα και οχι windows?δεν ισχυσει κατι τετοιο.HotSpot τρεχουν τα καραβια
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και μπαίνουν κανονικά στο Internet? Και με τι ταχύτητα περίπου? Επίσης μπορώ να μπω και με Laptop μέσω του Hotspot μέσω WiFi?
phadomas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 φιλε στα καραβια ειναι απατεωνια.εκτος απο καποια συγκεκριμενα καραβια που εχουν forthnet hotspot και το οποιο συμφερει μονο αν καποιος ειναι συνδρομητης στη forthnet ή παρεις μια καρτα που δ θυμαμαι ποσο εχει.απο εκει και περα στα υπολοιπα ειναι οπως ειπες..με την ωρα και με το μισαωρο και τα πληρωνεις αδρα... Βασικα τωρα που το ειδα..μονο τα μινωικα εχουν forthnet hot spot και συγκεκριμενα Ευρώπη Παλάς Ίκαρος Παλάς Κνωσσός Παλάς Ολυμπία Παλάς Φαιστός Παλάς
lkastritis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 τα blue star ferries εχουν γαματο ιντερνετ... θυμαμαι περσυ ειχα παρει μια καρτουλα και επιανα γυρω στα 3mbps... εχουν εναν ξενο provider νομιζω...(δεν πιανει στισ καμπινες... επιτιδες...) /off topic : οι κλαυτερες εταιριες : 1)blue star 2)minoan lines 3)helinic seaways 4)superfast
Nycos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Στα Κνωσσος και Φαιστος παντως που εχω ταξιδεψει παμπολες φορες σερνεται... θα εχεις καπως internet οταν το πλοιο ειναι κοντα στον πειραια, μηλο και ηρακλειο... μπαινεις παντως με forthnet κωδικο κανονικα... αλλα οι οδηγιες τους ηταν λιγο... μιας κ η forthnet εχει τα username σα μακροσουρτια.... με στικακι cosmote παντως σε αυτα τα 3 σημεια ειχαμε 2g κανονικα κ πηγαινε πιο γρηγορα απο του καραβιου
alexandr0s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Παίζει του καραβιού να μη δουλεύει. Και φυσικά αν δεν δουλεύει δεν θα μπορέσει κανείς να σε βοηθήσει.
deminho11 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλά πάλεψέ την 9 ώρες απο Χίο χωρίς ίντερνετ.... :p:p Μακάρι να πήγαινα διακοπές...
Aragorn Elessar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μηπως σου ειπαν οτι με Linux μπορεις να σπασεις πιο ευκολα ενα WEP απο καποιον που εχει συνδεση πανω στο καραβι ; Γιατι αν υπαρχει HotSpot τότε δεν υπαρχει διαφορα στο λειτουργικο. Απαξ' και χρεώνουν την σύνδεση δεν μπορει να κανεις κατι να αποφυγεις με νομιμες ενεργειες με οποιοδηποτε λειτουργικο. Αλλα, απολαυσε το ταξιδι και ασε το Internet. Συμβουλη μου.
StavrosD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 για 10 μήνς που πηγαινοερχόμουν ρόδο κάθε μήνα με καράβι, είχα ένα cosmote internet on the go (δεν το πήρα μόνο για το καράβι). Σε εξωτερικές καμπίνες και στο σαλόνι λεπιανε τουλάχιστον στην μισή διαδρομή, κοντά στα λιμάνια και μερικά χιλιόμετρα από αυτά. Γενικά όπου πιάνει σήμα το κινητό είχα ίντερνετ. Φυσικά υπάρχουν και τυφλά σημεία.
markosf1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 internet στο καράβι ... χαχα ! οκ Αν πρόκειται για δουλειά , συμφωνώ ! Αν όμως είναι για να σκοτώνεις την ώρα και να παίζεις χαζοπαιχνίδια .. διαφωνώ ! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείς να σκοτώνεις την ώρα σου : πχ τουρίστριες (είναι και πολλές) , θα μάθεις και αγγλικά - γαλλικά - γερμανικά κάνοντας γνωριμίες .Άρα θα βγεις κερδισμένος πάντως αν επιμένεις για ιντερνετ .. απλά πάρε μια κάρτα νετκι που συνδέεσε στο νετ μέσω wi-fi , αν έχει φορθνετ . ¨Η αγόρασε ένα στικάκι , υπάρχει και ένα οικονομικό που το παίρνεις με 25 ευρώ αν είσαι φοιτητής !
CyberCr33p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Παλιά στα πλοία της Minoan μπορούσες να βγάλεις από το δίκτυο τον υπολογιστή (στο Internet Corner) και να τον κάνεις reboot. Όταν ο υπολογιστής τελείωνε με το φόρτωμα των προγραμμάτων τον έβαζες ξανά στο δίκτυο και έτσι παρέκαμπτες το μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο το pc και για να στο ξεκλειώσει έπρεπε να βάλεις μια κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.