EstellePr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 H Rainbow πληροφορεί πως απο την ημέρα παραγγελίας ενός imac, μέχρι την ημέρα παραλαβής, μεσολαβούν το αργότερο 15 ημέρες. Μια φίλη παρήγγειλε έναν την πέμπτη και αναρωτιέται, πόσες μέρες θα κάνει η rainbow να παραδώσει, και πότε θα τον έχει στα χέρια της περίπου. Απο δική σας εμπειρία, πότε περίπου θα τον έχει? Αργούν πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εξαρταται απο το αν η παραγγελια ειναι ΒΤΟ(σε αυτη την περιπτωση μπορει να κανει και μηνα) και απο το αν ειναι ετοιμοπαραδοτο το προιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εξαρταται απο το αν η παραγγελια ειναι ΒΤΟ(σε αυτη την περιπτωση μπορει να κανει και μηνα) και απο το αν ειναι ετοιμοπαραδοτο το προιον. BTO? Που σημαίνει? Έχουν στοκ στο κατάστημα, απ' όσο την ενημέρωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μα καλα ειναι δυνατον να εχουν στοκ και να μην την ενημερωσαν την ακριβη ημερομηνια παραλαβης ? Απο την αλλη τοσα καταστηματα εχουν ετοιμοπαραδοτα iMac , την Rainbow διαλεξε να παραγγειλει ? ΒΤΟ = Build To Order Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μα καλα ειναι δυνατον να εχουν στοκ και να μην την ενημερωσαν την ακριβη ημερομηνια παραλαβης ? Απο την αλλη τοσα καταστηματα εχουν ετοιμοπαραδοτα iMac , την Rainbow διαλεξε να παραγγειλει ? ΒΤΟ = Build To Order Για να σου δώσω να καταλάβεις, τον παρείγγειλε απο Κωτσόβολο, οπου πλέον συνεργάζεται με τη rainbow, και της είπαν πως το αργότερο σε 15 θα παραλάβει,όπως και την ενημέρωσαν πως υπάρχει στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntb118 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αρα το αργοτερο θα κανει 15 μερες EstellePr εφοσον υπαρχει στοκ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ένας μέσος άνθρωπος περπατάει με περίπου 4 - 5 Km /h ταχύτητα. Εσύ πες 4 για να είμαστε μέσα. Επομένως έχουμε 4 km/h x 12 h / μέρα x 15 μέρες = 720 Km Άρα και και με τα πόδια να ερχόταν (!) πάλι πιο νωρίς θα έπρεπε να τον πάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Σε 3 μερες μου ηρθε απο Αγγλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Σε 3 μερες μου ηρθε απο Αγγλια. Ναι αλλά ήρθε με αεροπλάνο.Εδώ τον στέλνουν με αμάξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά ήρθε με αεροπλάνο.Εδώ τον στέλνουν με αμάξι Με τον καρβουνιάρη?? Έλεος! Απο την περασμένη πέμπτη, κι ακόμη τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Για iMac δεν ξέρω. Ένα mbp που είχα αγοράσει από rainbow έκανε 1.5μήνα.... Δηλαδή σκεφτόμουν μήπως έφτιαχναν special edition για μένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Για iMac δεν ξέρω. Ένα mbp που είχα αγοράσει από rainbow έκανε 1.5μήνα.... Δηλαδή σκεφτόμουν μήπως έφτιαχναν special edition για μένα.... Προφανώς κάπως έτσι το κάνουν και στη φίλη μου, μιας και ο Κωτσόβολος της είπε εντός 10 εργάσιμων ημερών θα το έχει παραλάβει, κι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας!! Τι μπορεί να κάνει για να μάθει? Γτ μου έχει φάει τα συκώτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Τι μπορεί να κάνει για να μάθει? Γτ μου έχει φάει τα συκώτια. Nα ακυρωσει την παραγγελια κ να παει σε κανενα Multirama ή Πλαισιο να το παρει επιτοπου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Η παραγγελία έγινε απο το site του Κωτσόβολου ή απο κατάστημα; Αν έγινε απο κατάστημα παίζει ρόλο και αν είναι της εταιρείας ή franchise... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Η παραγγελία έγινε απο το site του Κωτσόβολου ή απο κατάστημα;Αν έγινε απο κατάστημα παίζει ρόλο και αν είναι της εταιρείας ή franchise... Απο το κατάστημα καλέ, μαζί πήγαμε! Στο site του, έβγαζε και τα 2 μοντέλα iMac, μαρκαρισμένα ''αναμένεται σύντομα''. Ο 20'', είναι πλέον διαθέσιμος εδώ και μια εβδομάδα. Τον 24'' που παρήγειλε, ακόμη τον ''αναμ(μ)ένουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.