Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση σχετικα με ubuntu..

Dozzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περασα σημερα το λογισμικο αυτο και δεν ξερω την τυφλα μου...

θελω να ρωτησω απο που μπαινω στο internet, που θα γραψω username, password για να συνδεθω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινα με μια απλη αναγνωση του βιβλιου αυτου

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298870

και των κανονων που διεπουν το linux :P

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=207677

για να παρεις μια πρωτη γευση.

Username και password θα πρεπει να τα εχεις ηδη γραμμενα στις ρυθμισεις του ρουτερ σου. Μετα απλα συνδεεσαι ασυρματα η ενσυρματα με το ρουτερ σου κλπ

ρε μαγκα στα xp εκανα install το adobe και μετα εκανα install to conn-x, εκανα restart και μου εβγαζε την πρασινη μπαλιτσα του conn-x παταγα διπλο κλικ και μου εβγαζε να βαλω password και username.

Παω να κανω τα ιδια πραματα και στον ubuntu και δεν μπορει να τα εγκαταστησει.

Αυτο του connx που λες, ειναι το γνωστο αθλιο μοντεμ της sagem που ειναι μονο μοντεμ και οχι ρουτερ? Ευχομαι να μην ειναι.

Αν δεν ειναι:

Για να βαλεις το ονομα χρηστη και τον κωδικο σου θα μπεις στο web interface του router μεσα απο το firefox, ανοιγοντας τη σελιδα 192.168.1.1 η οποια αλλη εχει το ρουτερ.

Αν και... αν εχεις κανει ηδη δωσει ηδη το username και το password οταν το ρυθμιζες με αυτο το προγραμμα των windows, αυτα ειναι ηδη αποθηκευμενα μεσα στη μνημη του ρουτερ και δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Απλα να βαλεις το καλωδιο και να συνδεθεις!

Και πες μας και το ακριβες μοντελο του ρουτερ για να ξερουμε για τι μιλαμε.

ρε μαγκα στα xp εκανα install το adobe και μετα εκανα install to conn-x, εκανα restart και μου εβγαζε την πρασινη μπαλιτσα του conn-x παταγα διπλο κλικ και μου εβγαζε να βαλω password και username.

Παω να κανω τα ιδια πραματα και στον ubuntu και δεν μπορει να τα εγκαταστησει.

στο Ubuntu τα exe και ο,τι ηξερες δεν εχουν καμια χρησιμοτητα.

Αν συνδεσεις το καλωδιο ethernet στο PC θα εχεις αμεσως internet.

Στην πανω μπαρα υπαρχει ενα εικονιδιο για το δικτυο. Εκτος και αν χρειαστει να προσθεσεις εσυ (δεν θυμαμαι αλλα νομιζω ειναι υπαρχει στο default)

Αν ειναι το γνωστο sagem που δινει ο ΟΤΕ και εχει μονο usb πισω του, θα χρειαστεις το module ueagle-atm για να δουλεψει.

Συνδεσε το, κανε και ενα

>sudo modprobe ueagle-atm

και αν δεις το modem να αντιδρα αναβοντας τα ledακια του, τοτε ειναι το σωστο.

Μετα πρεπει να πας στον network manager και να κανεις μια νεα dial up συνδεση με τα στοιχεια σου.

Ναι, modem ειναι :) Σε αυτη την περιπτωση τι κανω??

Πόσο κάνει ένας ΑΠΛΟΣ ρούτερ;;; Κάποτε πήρα έναν από τις αγγελίες με 20 € και ακόμα με αυτόν δουλεύω! Το SpeedTouch της CONN-X κάθεται γιατί κάνει συνέχεια διακοπές!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...