.:VenoM:. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 παιδιά σε πολλά παιχνιδια ο ήχος του laptop μου τρεμοπαίζει ... δεν γνωρίζω ποια κάρτα έχω γι αυτό στέλνω μια φωτογραφία ... . Ενδέχεται να θελει τπτ καινούργιους drivers?
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 οταν λες τρεμοπαιζει; κανει διακοπες; μηπως ειναι προβλημα των ηχείων;
alex89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Βασικά στο φορητό μάλλον δεν έχεις περάσει τους οδηγούς για την κάρτα δικτύου και για το touchpad. Σχετικά με την κάρτα ήχου φαίνεται να είναι περασμένοι. Αν θες όμως πες μας ποιος είναι ο φορητός για να δούμε ποιοι είναι ακριβώς οι drivers ή αν θες μπες στο site της εταιρίας, βρες το μοντέλο και κατέβασε τους οδηγούς αν δεν τους έχεις σε cd. Αν τους έχεις, κάνε τους απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Μπορεί όμως το πρόβλημα όπως λέει ο φίλος παραπάνω να είναι με τα ηχεία. Στο κάνει ας πούμε και στα τραγούδια ή μόνον στα παιχνίδια;
.:VenoM:. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 χμμ...το μοντέλο εiναι Turbo - X Sn Iron ,είναι μόλις 7 μηνών , μπορεί καnείς να μου δώσει το λινκ για να κατεβάσω τους νέους drivers ?
alex89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δε βρήκα στο google κάποιο Link. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να επικοινωνήσεις με το plaisio ή να πας από εκεί. Από τη στιγμή που είσαι στην εγγύηση ακόμη και πρόβλημα να έχουν τα ηχεία (αν είναι θέμα hardware) θα στο επισκευάσουν δωρεάν. Μπορείς επίσης να περάσεις τους οδηγούς από το cd του φορητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.