Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 συμφωνώ αλλά έχω και τους φόβους μου για αυτό που λέω στο post #9
localy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 λες να μην τα σηκωνει δηλαδη? και αυτο ειναι καλο αλλα δεν ξερω τη παιζει με την μαρκα και δεν ξερω αν αλλαζει η μπαταρια που εχει γιατι με τα χρονια εξαντληται και θα θελει αλλαγμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 σε όλα αλλάζει η μπαταρία... δεν λέω, απλά δεν είμαι 1000% σίγουρος, είναι περίεργη η φάση με 2 PC πάνω σε 1 UPS
localy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 δυο pc θα ειναι συνδεδεμενα αλλα δεν θα ειναι και ανοιχτα και τα δυο.πρωτον και δευτερον πιο θα επερνες σαν μαρκα το apc i to mustek???
nickarmy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 mustek θα διαλεγα απο εμπειρια για να μην ανοιγω αλλα θεμα πειρα σημερα το powermust 1000LCD καλο φενεται (περιμενω να φορτησει,ετσι και αλλιος ο υπολογιστης λιπει...) αλλα κανει σαν να εχω αεροπλανο στο δωματιο τι γινεται? μπορω να κανω κατι το εχω καω απο το γραφιο μου (το εχω δειξει το γραφιο στο isnomia deskop....)
localy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 απο μονος σου το λες οτι κανει σαν αεροπλανο και μου λες οτι ειναι καλα τα mustec.σοβαρολογεις??/? το apc μαλλον θα χτυπησω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 τα ανεμιστηράκια φταίνε και τα APC έχουν αν δεν κάνω λάθος
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 mustek θα διαλεγα απο εμπειρια για να μην ανοιγω αλλα θεμα πειρα σημερα το powermust 1000LCD καλο φενεται (περιμενω να φορτησει,ετσι και αλλιος ο υπολογιστης λιπει...) αλλα κανει σαν να εχω αεροπλανο στο δωματιο τι γινεται? μπορω να κανω κατι το εχω καω απο το γραφιο μου (το εχω δειξει το γραφιο στο isnomia deskop....) apc δαγκωτο.καμια σχεση η μια εταρεια με την αλλη δυο pc θα ειναι συνδεδεμενα αλλα δεν θα ειναι και ανοιχτα και τα δυο.πρωτον και δευτερον πιο θα επερνες σαν μαρκα το apc i to mustek??? apc δαγκωτο και ας ειναι λιγο va.δευτερον και το Nova ειναι 1250 αλλα βγαζει 650 watt οποτε θελει προσοχη τι βγαζει και σε watt.ενα smart apc βγαζει περισοτερα watt στα ιδια va με καποιο αλλο apc τα ανεμιστηράκια φταίνε και τα APC έχουν αν δεν κάνω λάθος εχουν αλλα ακομα και στα smart το φαν δεν ακουγεται.ακουγεται λιγακι μονο οταν ειναι On battery.στο mge to nova to 1000 και πανω το fan κανει πολυ θορυβο απο την αρχη.και στα back up τις apc νομιζω ισχυει το ιδιο με τα smart τις apc.μονο On battery ακουγεται αλλιως γυρναει πολυ χαλαρα.και τα αντεχει τα 2 Pc πανω thresh ηρεμησε.δυο μικρα τροφοδοτικα εχει που σιγουρα δεν δουλευουν σε full load.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 το 2ο φεύγει αυτόματα, η σειρά Nova της MGE δεν λέει... αν και η APC είναι μια από τις καλύτερες μάρκες για UPS θα προτιμούσα το Mustek λόγω των περισσότερων VA... τις ιθονες δεν θα τις βαλω θα βαλω δυο υπολογιστες το ρουτερ και ενα δισκο δικτυακο. ειμαι αναμεσα απο αυτα τα τρια... και κατι ακομα θελω να μπορω αργοτερα να αλλαξω και την μπαταρια \ 1 2 3 α.στο apc αλλαζει χωρις καν να το ανοιξεις.β.το να κοιτας ενα Ups μονο απο τa va ειναι χαζο τελειως διοτι στα smart kai online δεν πληρωνεις ta va αλλα αλλα πραγματα.
nickarmy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 το προηγουμενω που παρεδωσε πνευμα μετα απο 4 χρονια και ειχε ανεμηστηρα δεν ακουγοταν καθολου... και γιαυτο ρωταω μηπος υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκρημενο (η δεη το εκαψε........) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:59 ---------- ειπα οτι σημερα το πειρα και το εβαλα στο ρευμα το μεσημερι ακομα δεν εχει περασει 6ωρο μηπος γιαυτο
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 τι Ups?απλα εχω δει πολλα καψε με Ups που αντεχουν αυτα αλλα καιγεται το Pc.και αλλα που καιγονται τα ιδια.
nickarmy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 αρα δεν εχεις δει τη χειροτερη περιπτωση να κεγοντε και τα δυο ...........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 και τα αντεχει τα 2 Pc πανω thresh ηρεμησε.δυο μικρα τροφοδοτικα εχει που σιγουρα δεν δουλευουν σε full load. εγώ πάντως δεν παίρνω ευθύνη, εξήγησα πιο πάνω τι ακριβώς φοβάμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.