Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το G Data 2010 πως και δεν γίνεται καμία αναφορά; Το λέω γιατί το βλέπω πρώτο σε πολλά συγκριτικά. Ποιά η γνώμη σας;

Δημοσ.

Μετα την ταπα που εφαγα με το Kaspersky απο χοντρα κοληματα του υπολογιστη και με μηδενικη συνεργασια με το nero χρησιμοποιω Avira AntiVir με συνδιασμο spyware doctor με antivius δεν περναει τιποτα και το συστημα δεν ζοριζεται!!

Δημοσ.

Θα κάνω μια ερώτηση....(ίσως υπάρχει μέσα στις 13 σελίδες...αλλά δυστυχως δεν έχω χρόνο και όρεξη να τις διαβάσω...)

πιό είναι το ελαφρύτερο antivirus (προσοχή ελαφρύτερο όχι αποτελεσματικότερο, ούτε καλύτερο)

έχω ακούσει για το nod32 αλλά το είχα βάλει και στην εκκίνηση μου κόλλαγε και γενικά όλα τα σκαναρε με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο "ελαφρρύ"....από την άλλη άμα του απενεργοποιούσα διάφορα 1ον με πρίζει κάτω δεξιά στις ειδοποιείσεις...και 2ον δεν είναι τόσο αποτελεσματικό....

Πιο λέτε να βάλω?

Ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Αν και έχουν περάσει κάποιες μέρες, καλό είναι να επισημανθεί εδώ πιστεύω. Το comodo είχε ένα πρόβλημα με κάποιο update και ανέβαζε το cpu στο 100% - τη λύση τη βρήκα εδώ: https://forums.comodo.com/feedbackcommentsannouncementsnews_cis/workaround_for_the_99_cpu_problem_with_the_latest_virus_db_updates-t46150.0.html

Δημοσ.

Norton 360 Version 3!

Καμία σχέση με τα βαριά και άκρως αποτυχημένα Norton 2006 & 2007, ελαφρύ και με δυνατότητες που θα ζήλευαν πολλές ολοκληρωμένες σουίτες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...